u 80 moze... i to knap... mozda mu ostane za sladoledFunkomat wrote:Moze u onih 80 000 sto je Nemanja pominjao. Ovih 60 + proda trenutnu opremu...Duane wrote:nemoze to da stane u 60 000Funkomat wrote:I ja ti predlazem MIM fendera + Lapmasa.
Kako potrošiti 60.000 din na opremu?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kako potrošiti 60.000 din na opremu?
To ti kazem... 
Poslednji put kada sam bio do Mitrosa koliko ja znam nisu imali, najbolje je da okreneš i da ih sam pitaš. Piše ti broj telefona na sajtu (promenjen im je broj ali kada pozoveš ona fina teta sa aparata ti lepo objasni šta se to promeniloMetalFunk wrote:mali offtopic
da li imaju u mitrosu schecter bass gitare?
Narode da li je neko probao Ibanez s320? Nešto sam se naložio na ovu gitaru (Još samo da je ja probam
) Na forumu uglavnom pišu preporuke za ovaj komad ali nisam naleteo na nikog ko je poseduje.
Pa pre bi uzeo Schecter-a (Diamond Omen) nego Ibaneza s320...
U svakom sluchaju probaj obe
U svakom sluchaju probaj obe
- mislim_stvarno
Jako tesko se po bg-u nalaze Ibanezi S serije
, jos ako hoces neki konkretniji model...
U mitrosu recimo ima 10-20 RG-ova i max 3 S...
Stavis lepo tih 60k u dzep i krenes jedan dan i probas SVE sto ti se svidi i sto ti ulazi u budzet...
U mitrosu recimo ima 10-20 RG-ova i max 3 S...
Stavis lepo tih 60k u dzep i krenes jedan dan i probas SVE sto ti se svidi i sto ti ulazi u budzet...
Da izgleda da će tako i biti
Nego pronašao sam u oglasima neke polovne stratove (Toliko o tome da neću da kupujem, polovno jer mi je frka da me ne izrade
). Elem oglas zvuci ovako :
Strat nije kupljen kod nas vec sam ga dobio iz Engleske! Reissue Strat classic 60' s sa setom magneta (Custom Fender 69 Single, sa isto novog strata classic player Custom shop), moze i sa njegovim magnetima (alnico III hot vintage singlovi, sa middle obrnutim polaritetom isto fenomenalni usa magneti), 100 eura manje. 550 eura. Uz njega ide naravno nov DELUXE Gig Bag.
TELO- Alder ( veoma rezonantni lagani alder ) original Contour Body (sto i pise na headstocku)
CIVIJE- original vintage style kluson Machine Heads
VRAT-Neck; Maple, “ C” Shape, (Gloss Polyurethane Finish) Fingerboard Rosewood, izvinjavam se za gresku jer 9,5 je RADIUS a ja sam prvo u zurbi napisao 7,1/4 (izuzetno zgodan vrat, gitara je mekana i izuzetno svirljiva)
pragovi-No. of Frets 21 Vintage Style Fret
PICGUARD- troslojna mint green maska
MAGNETI (originalni)- Pickups; 3 Usa Vintage Style Single-Coil Strat® Pickups with Staggered Pole Pieces, Alnico III Magnets, Aged Covers > njegovi originalni, stvarno odlicni vintage magneti ali na njemu su Fender 69 Cusmom Shop Usa. i zato je sa njima skuplji za 100€ (placeni su 200€ )< u svakom slucaju oba seta singlova su USA i fenomenalni su!
BRIDGE; TEMOLO- Bridge Vintage Style Synchronized Tremolo
HARDVER; Chrome Original Vintage Styling
NUT- Bone nut
Scale Length 25.5” (648 mm)
Width at Nut 1.650” (42 mm)
Unique Features Aged Knobs and Switch Tip,
Vintage Styling
Strings Fender Super 250R, Nickel Plated Steel,
Gauges: (.010, .013, .017, .026, .036, .046) (Kupljen sa njima, sada su nove sinoc stavljene 10-46 D' Addario)
Accessories Deluxe Gig Bag
Fenomenalan vintage 6o' s strat, odlicna svirljivost, akcija, a o tonu je suvisno pricati, pravi praznik za usi i sa Custom Fender 69 magnetima koji su na njemu a i sa njegovim originalnim USA vintage style Alnico III siglovima! ! !
Šta mislite o ovom modelu i ceni naravno?
Strat nije kupljen kod nas vec sam ga dobio iz Engleske! Reissue Strat classic 60' s sa setom magneta (Custom Fender 69 Single, sa isto novog strata classic player Custom shop), moze i sa njegovim magnetima (alnico III hot vintage singlovi, sa middle obrnutim polaritetom isto fenomenalni usa magneti), 100 eura manje. 550 eura. Uz njega ide naravno nov DELUXE Gig Bag.
TELO- Alder ( veoma rezonantni lagani alder ) original Contour Body (sto i pise na headstocku)
CIVIJE- original vintage style kluson Machine Heads
VRAT-Neck; Maple, “ C” Shape, (Gloss Polyurethane Finish) Fingerboard Rosewood, izvinjavam se za gresku jer 9,5 je RADIUS a ja sam prvo u zurbi napisao 7,1/4 (izuzetno zgodan vrat, gitara je mekana i izuzetno svirljiva)
pragovi-No. of Frets 21 Vintage Style Fret
PICGUARD- troslojna mint green maska
MAGNETI (originalni)- Pickups; 3 Usa Vintage Style Single-Coil Strat® Pickups with Staggered Pole Pieces, Alnico III Magnets, Aged Covers > njegovi originalni, stvarno odlicni vintage magneti ali na njemu su Fender 69 Cusmom Shop Usa. i zato je sa njima skuplji za 100€ (placeni su 200€ )< u svakom slucaju oba seta singlova su USA i fenomenalni su!
BRIDGE; TEMOLO- Bridge Vintage Style Synchronized Tremolo
HARDVER; Chrome Original Vintage Styling
NUT- Bone nut
Scale Length 25.5” (648 mm)
Width at Nut 1.650” (42 mm)
Unique Features Aged Knobs and Switch Tip,
Vintage Styling
Strings Fender Super 250R, Nickel Plated Steel,
Gauges: (.010, .013, .017, .026, .036, .046) (Kupljen sa njima, sada su nove sinoc stavljene 10-46 D' Addario)
Accessories Deluxe Gig Bag
Fenomenalan vintage 6o' s strat, odlicna svirljivost, akcija, a o tonu je suvisno pricati, pravi praznik za usi i sa Custom Fender 69 magnetima koji su na njemu a i sa njegovim originalnim USA vintage style Alnico III siglovima! ! !
Šta mislite o ovom modelu i ceni naravno?
Dobri fendjeri ali za Hard rock mislim da je ipak bolja varijanta onaj jebanez, ili schecter, i naravno epiphone.....
Fender je naravno fender ali da li sinl magneti stvarno mogu da izvuku onu prejebanu senkerovu distorziju? Mislim ipak kako si sam naveo oces da furas malo tvrdji zvuk...
Fender je naravno fender ali da li sinl magneti stvarno mogu da izvuku onu prejebanu senkerovu distorziju? Mislim ipak kako si sam naveo oces da furas malo tvrdji zvuk...
jebo lud zbunjenog.
bokicasa wrote:jebo lud zbunjenog.
-
Frostensen
Fast Eddie iz Motorheada i dalje svira Fendera.
Pa je l' moze lose pojacalo da steti gitari???Funkomat wrote:Ja sam cuo da je zabranjeno svirati gitaru od 500+e kroz behringer pojacalo.
sl0e wrote:Moze.
I te kako.
Uzmi valve juniora i ostane ti brdo para za gitaru.
Uzmi valve juniora i ostane ti brdo para za gitaru.