dzezer svira 3000 akorda pred troje ljudi.
roker svira 3 akorda pred 3000 ljudi.

ac10 wrote:ti si da izvines.... jedna veeeelika budala,ako stvarni mislis ovakoognjen93 wrote: E ajde svarno malo oladite s pljuvanjem po skolovanim ljudima..... Po cemu je bilo ko od vas bolji od nekog ko je skolovan??????? Preterano ste nadobudni, zasto postoji akademija? Da bi neko uzeo i skinuo sa neta par lekcija i bio bolji od nekog ko je godinama peglao klasiku......
Pricate gluposti, a garantujem da vecina vas uopste nikad nije sela i lepo porazgovarala sa tim ljudima, cast izuzetcima, i da sigurno je kompleksnija pesma sa 400 akorda, nego pesma od G,D,A, u cemu je razlika: sto svako moze da sklopi npr. Tisinu od Bajage, a ne moze svako da napravi Rahmanjinov koncert za klavir u c molu.......
ja sam rekao da ako tako mislis da si onda jedna veeeelika budala.....a posto ja tako ne mislim....dolazimo do zakljucka da si ti ovde jedini veeeelika budalaognjen93 wrote:ac10 wrote:ti si da izvines.... jedna veeeelika budala,ako stvarni mislis ovakoognjen93 wrote: E ajde svarno malo oladite s pljuvanjem po skolovanim ljudima..... Po cemu je bilo ko od vas bolji od nekog ko je skolovan??????? Preterano ste nadobudni, zasto postoji akademija? Da bi neko uzeo i skinuo sa neta par lekcija i bio bolji od nekog ko je godinama peglao klasiku......
Pricate gluposti, a garantujem da vecina vas uopste nikad nije sela i lepo porazgovarala sa tim ljudima, cast izuzetcima, i da sigurno je kompleksnija pesma sa 400 akorda, nego pesma od G,D,A, u cemu je razlika: sto svako moze da sklopi npr. Tisinu od Bajage, a ne moze svako da napravi Rahmanjinov koncert za klavir u c molu.......
Super isto ja mislim za tebe
ne slazem se uopste... ne treba nam neko ko ce da nam soli pamet i da nas vredja...Stalker wrote:ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
ahahahahahhhahahahahahahahahahahahahahah
ahahaha
haha
hahahahahhahhahahahaah
XD
hahahahahhahahahahahaha...aha....
hahahahhahahhahahhahhahahahhahahah
most amusing. mislim da je ovom forumu i trebalo nesto poput ognjena, da malo zivnemo lol
Brate, zasto ih dizes toliko? Evo ja sam na akademiji zavrsavam 2. godinu, zavrsio sam i srednju i osnovnu za klavir, pa? Razgovaram sa tim ljudima svakodnevno! Kazem ti 95% njih su obicni roboti koji reprodukuju jebene note! Isto kao kad ucis da cistas slova - to svako moze. Imas note, naucis koja je koja, imas napisanu dinamiku, imas tempo, imas sve. Jedino nabiflas tehniku. Talenat tu igra VEOMA malu ulogu! Oni ne mogu da sklope ni tu Tisinu od Bajage a o Rahmanjinovu da i ne pricamo!ognjen93 wrote:E ajde svarno malo oladite s pljuvanjem po skolovanim ljudima..... Po cemu je bilo ko od vas bolji od nekog ko je skolovan??????? Preterano ste nadobudni, zasto postoji akademija? Da bi neko uzeo i skinuo sa neta par lekcija i bio bolji od nekog ko je godinama peglao klasiku......
isto je u muzici ,elektronska muzika je vec ubila smisao muzike, a kada nesto izgubi smisao svog postojanja nestaje.....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest