U Music Media Centru... Bila na rasprodaji (popustu, kako vec...)..Sto pitas?MetalFunk wrote:gdje si je qpio?Aca wrote:I naravno, zanimaju me misljenja.. upitanju je Vintage v1004dx![]()
![]()
Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
ma zaboravio sam kako se zove shopAca wrote:U Music Media Centru... Bila na rasprodaji (popustu, kako vec...)..Sto pitas?MetalFunk wrote:gdje si je qpio?Aca wrote:I naravno, zanimaju me misljenja.. upitanju je Vintage v1004dx![]()
![]()
ocu da nadjem web stranicu

Kupio je pre 2 sata!!! Ibanez Sr 506, ja PREZADOVOLJAN

nnkvocka wrote:Kupio je pre 2 sata!!! Ibanez Sr 506, ja PREZADOVOLJAN

uskoro neki snimci? da cujemo zvuk i to?
Sta ce ti 6tozicani???mislim, meni je malo nepotrebno toliko... 

da se hvali da zna sviratiAca wrote:Sta ce ti 6tozicani???mislim, meni je malo nepotrebno toliko...

Daj te neko misljenje u vezi mog novog Vitagea ...Niko mi nista nije rekao, a mene bas zanima sta ko misli kakav je taj bass..itd..
onda je trebao da uzme i sa sedmom zicom....MetalFunk wrote:da se hvali da zna sviratiAca wrote:Sta ce ti 6tozicani???mislim, meni je malo nepotrebno toliko...![]()
![]()

mozda nema toliko para za ziceAca wrote:onda je trebao da uzme i sa sedmom zicom....MetalFunk wrote:da se hvali da zna sviratiAca wrote:Sta ce ti 6tozicani???mislim, meni je malo nepotrebno toliko...![]()
![]()

izgleda koolAca wrote:Daj te neko misljenje u vezi mog novog Vitagea ...Niko mi nista nije rekao, a mene bas zanima sta ko misli kakav je taj bass..itd..

dalje nzm, mozda niko nije svirao na njemu...
Meni je taj Vintage bas blah, zvuk mi se nije svideo a bogme ni svirljivost, cudno je lakirana po meni, mada ni ja ne gotivim takav koncept bas gitare.Ako se tebi svidja onda ok, i srecno
kaš se ti pohvaliti ?vbraca wrote:Meni je taj Vintage bas blah, zvuk mi se nije svideo a bogme ni svirljivost, cudno je lakirana po meni, mada ni ja ne gotivim takav koncept bas gitare.Ako se tebi svidja onda ok, i srecno

jedna slika = tisucu reci

- KnightOfDoom
- Site Admin
Gde si ga kupio i koliko si ga platio? Jel bilo u prodavnici ili si narucio?nnkvocka wrote:Kupio je pre 2 sata!!! Ibanez Sr 506, ja PREZADOVOLJAN
Kad mene zanima onda nista nije reklama