Onaj Blues Junior sam prodao. Ali pravim sebi jednog malog lampasa od 5W da imam za zajebanciju.bokicasa wrote:ima gitaru koja je moj san od kada sviram..a jos ova pojacala i ostala oprema...ma svaka ti se dala za izbor!!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Onaj Blues Junior sam prodao. Ali pravim sebi jednog malog lampasa od 5W da imam za zajebanciju.bokicasa wrote:ima gitaru koja je moj san od kada sviram..a jos ova pojacala i ostala oprema...ma svaka ti se dala za izbor!!
Hahahahahahahahabokicasa wrote:elem,kako si bese rekao da ti ide adresa?
Dogovoreno!bokicasa wrote:a da ti mene usvojis ako nije problem...
da nije mozda viden rucni rad?Makinov wrote:E ovako...
Gitare: Fender Telecaster ( ruche izrade),
Naravno!muki17 wrote:da nije mozda viden rucni rad?Makinov wrote:E ovako...
Gitare: Fender Telecaster ( ruche izrade),
ee to je druga prica.baci neku fotku,ako te ne mrziMakinov wrote:Naravno!muki17 wrote:da nije mozda viden rucni rad?Makinov wrote:E ovako...
Gitare: Fender Telecaster ( ruche izrade),![]()
Radio mi je jedan majstor iz Becheja... Telo od javora, maple neck, Dankanovi magneti, Shaller chivije, a ostali hardware je is Stewmaca!
bratee, tele ti BOMBONAA...kako je lep, cestitamMakinov wrote:e postovao sam vec negde, pretrazi moje postove, nema ih mnogo!
Ja koliko znam to nema u Srbiji...kakva smo mi zemlja...dweezil wrote:a jel imao neko iskustva sa onijem metalnim brass slideom sto je otvoren sa jedne strane da moze prst da se savije?!
Ozbliljno, nisam znao...do jaja...Funkomat wrote:Ima ih u mitrosu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest