squier ili ....?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
squier ili ....?
da li moze neki dobar covek da mi kaze da li su sqier(affinity serija) gitare vredne para ili bi bilo pametnije neka druga....?
Re: squier ili ....?
Koliko para??
Ako se radi o sumi do 80-tak gevriju,moze,ako bas nema nista drugo na vidiku.....

Ako se radi o sumi do 80-tak gevriju,moze,ako bas nema nista drugo na vidiku.....

pa ne znam koliko se krecu cene novih.....cujem da svi hvale japanca.....ali gde to da nadjem....
stare squiere japance ...nalete nekada po oglasima...odlicne gitare , al i koštaju!vabafet wrote:pa ne znam koliko se krecu cene novih.....cujem da svi hvale japanca.....ali gde to da nadjem....

pa neam bas neki budzet al' moze cale da mi da...nego daj leba ti neki site sa oglasima.....
pa znas kako,mog`o bi da uzmes tog jednog,ne bi trebalo da su vise od 100-nak evra ovi kinezi,za Japanca nisam upoznat sa cenom,mame mi...
meni je to kulj gitara za te pare,sviram Fenderolikog Astera i za te pare to je sasvim dobra dzitra..... sta znam.... 

daj bre nesto malo opsirnije,jebote,ako hoces da ti ljudi pomognu..hocu da kupim kola,ne znam,audi,cuo sam da su dobri,cale ce da mi da neki dinar? mislim..vabafet wrote:pa neam bas neki budzet al' moze cale da mi da...nego daj leba ti neki site sa oglasima.....
sad cu da ti napisem roman! Sviram akusticnu gitaru veoma dobro, 2 nedelje sam svirao elektricnu(neki stagg) ali posto sam je dobi samo na cuvanje morao sam da vratim.....sad bih hteo da kupim neku elektricnu( za pocetak bi mozda mogla neka do 200e?).....brat me tera da uznemo po 1 squier bullet, ali sam malo istrazivao po forumima i nemaju svi dobro misljene o squierima iz affinity serie....pa sam mislio da mi vi kazete nesto vise o tome.... 3
da li je to dovoljno podataka?
i da do sad sam svirao na svim mogucim krsevima(akusticnim...Aster i ta s*anja)
kratko je za roman,nedovoljno za biografiju,tako da...nego,ako imas 200 jura,i hoces 2 gitare,sigurno neces dobiti ''super'' djitru..mada,za 200 evra imas da nadjes polovne ibaneze,i druge polovne gitare koje su relativno dobre..e sad,mozes da uzmes Squiera,ali Aster nije daleko od njega..Tu su i Aria(preporucujem od svih low buget gitar) i apolo....sad ti vidi,probaj,sta ti lezi sta ne...e tako...evo jedna novelica-savet..vabafet wrote:sad cu da ti napisem roman! Sviram akusticnu gitaru veoma dobro, 2 nedelje sam svirao elektricnu(neki stagg) ali posto sam je dobi samo na cuvanje morao sam da vratim.....sad bih hteo da kupim neku elektricnu( za pocetak bi mozda mogla neka do 200e?).....brat me tera da uznemo po 1 squier bullet, ali sam malo istrazivao po forumima i nemaju svi dobro misljene o squierima iz affinity serie....pa sam mislio da mi vi kazete nesto vise o tome.... 3

brate ja ocu 1 za 200e...ibaneza ne bih.....probao sam neki(neam pojma koji model) hteo bih ako neko ima visak jedan Les Paul......
sad sam naso i Yamaha Pacifica(Stara oko godinu i po dana,ocuvana,boje drveta,dva hambucker magneta) 150e, sta mislite....?

sad sam naso i Yamaha Pacifica(Stara oko godinu i po dana,ocuvana,boje drveta,dva hambucker magneta) 150e, sta mislite....?
Kakva je to djitra boje drveta

pacifica je doobra gitara..overi nju,samo vidi jel je u dobrom stanju..vabafet wrote:brate ja ocu 1 za 200e...ibaneza ne bih.....probao sam neki(neam pojma koji model) hteo bih ako neko ima visak jedan Les Paul......![]()
pragove,magnete,vrat,civije,potove,ogrebotine,sedlo,kobilicu,da li ti vrat odgovara,ulaz za dzek,elektroniku(da li ne krci) ,svaki magnet posebno..it itd itd...