moj lanac efekata je sledeci: Behrniger UM-100

to je to... meni je (zasad) dosta

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nego kazi sta jos ima dzindzer u lancu...Cortex wrote:Ljudi neshto sam se nalozhio da uzmem shtimer Korg Dt-10 Br, ima li neko neshto protiv njega?Neka kazhe sada ili neka zauvek cuti!
![]()
Zashto? Zato shto je prokleto dobar shtimer svi kazhu, video sam ga danas na Dzhindzherovom board-u, a i zato jer ima ugradjen buffer ili kako se to vec zove pa pegla pojachava ili shta vec ulaznu impedansu signala tako da ton ne zvuchi odsechen za visoke kao shto je to chesto sluchaj ako imate dosta pedala, pogotovo ako nisu troo bypass....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhaahhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaNyarlathotep wrote:vintage vinjak booster.
Korgov Pitchblack je bolji, ali ne znam da li ga ima kod nas. Mada, ako imas neku semu sa nekim polovnim, uzimaj.ima li neko neshto protiv njega?
Smanjujepa pegla pojachava ili shta vec ulaznu impedansu signala
OMGNego, koji je najbolji gitarski kompresor koji se moze naci na nasem trzistu?
a, jbg, mogo bi i da otvorim...OMGNisi otvorio posebnu temu
ima neki drive koji mu je Goran iz Zemuna pravio, nije mnogo skup iznenadio sam se koliko Goxy trazhi za njega, a ima dva ona on-off dugmeta, jedan deo je fazon za ritam drugi za solo, bash super izgleda pedala...Ima Boss neki chorus ensemble chini mi se da to pishe, ima ovaj shtimer ali taj stariji model beli, bez buffer-a, ima line 6 delay modeler verovatno dl-4 ili 6 koji vec i to je sve.Duane wrote:nego kazi sta jos ima dzindzer u lancu...Cortex wrote:Ljudi neshto sam se nalozhio da uzmem shtimer Korg Dt-10 Br, ima li neko neshto protiv njega?Neka kazhe sada ili neka zauvek cuti!
![]()
Zashto? Zato shto je prokleto dobar shtimer svi kazhu, video sam ga danas na Dzhindzherovom board-u, a i zato jer ima ugradjen buffer ili kako se to vec zove pa pegla pojachava ili shta vec ulaznu impedansu signala tako da ton ne zvuchi odsechen za visoke kao shto je to chesto sluchaj ako imate dosta pedala, pogotovo ako nisu troo bypass....
Oba si sa bufferom. Tj. svaki DT10 nije tr00-bypass, ali buffer mu je odličan, ne bih ja tu ništa dir'o.Cortex wrote:ima ovaj shtimer ali taj stariji model beli, bez buffer-a
DL-4, videh na jednoj svirci.Cortex wrote:ima line 6 delay modeler verovatno dl-4 ili 6 koji vec i to je sve.
Pa ja sam hteo da uzmem Pitchblack i uzecu ga ako stigne do kraja prve nedelje avgusta u Sky taj neki fazon, ako ne, onda uzimam ovaj DT-10 BR, shta znam, svi ga prejzuju, + ima taj buffer a koliko sam skapirao neki ljudi imaju i fazon samo taj black box buffer u lancu kao prvi i to koshta oko 60e! Mada naravno mozhe da se napravi za mnogo manje, gledao sam shemu nevidjeno je lako, chak i za meneguv'nor wrote:Oba si sa bufferom. Tj. svaki DT10 nije tr00-bypass, ali buffer mu je odličan, ne bih ja tu ništa dir'o.Cortex wrote:ima ovaj shtimer ali taj stariji model beli, bez buffer-a
Pitchblack je tr00-bypass, ali, realno, jedina prednost Pitchblack-a je njegova velicina - naravno, onima koji kubure sa mestom na pedalboardu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest