Pa, ako si pazljivo citao text video bi da pricam o valveking-u , mislim da sam nekoliko puta napisao... Ne znam sta si ti svirao, i kako si podesio ( ima 2 switcha za gain, prvi je za krunch, drugi je za hi gain) ali ovaj, ja imam pojacalo vec skoro 6 meseci, i na njemu izvlacim original boju killswitch engage-a, Panteremislim_stvarno wrote:Jel ti pricas o ValveKingu ili nekom drugom pojacalu? Ja sam svirao VK i to pojacalo, bez pedala, nema gaina za sviranje nicega extremnijeg od Zeppelina. Sad jedino ako su u glavu ubacili neku bolesnu kolicinu gaina u odnosu na kombo...ivan ipi wrote:Gaina imas koliko hoces...
Peavey VS Randall
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Peavey VS Randall
P.S. samo jos da dodam ,nemam ni footswich, a kamoli neke pedale( imam neki procesor koji ne prikljucujem na pojacalo, jer bi ga skroz upropastio
) a gain mi na pojacalu stoji na 8,5, sve preko toga je isuvise, verujete mi...sa niskim bass-om
boja "orginal" children of bodom...u preampu su 3x12ax7 electro-harmonics a one su poznate da imaju vise gaina od lampi drugih proizvodjaca. Ugradjuju se i u randallove RM100 hi-gain preamp module (ultra XL).
boja "orginal" children of bodom...u preampu su 3x12ax7 electro-harmonics a one su poznate da imaju vise gaina od lampi drugih proizvodjaca. Ugradjuju se i u randallove RM100 hi-gain preamp module (ultra XL).
- mislim_stvarno
Ne kazem da lazes ili nesto. Ja sam bio zainteresovan da kupim combo od 50w, pa sam njega i probao. To je razlog zasto sam zbunjen kad kazes da ima mnogo gaina. Na normalnom drive kanalu, sam odvrnuo gain pot, i dobio nesto kao Zappelin. Jedino kad sam pritisnuo "gain boost" sam imao nesto sto je meni bilo prihvatljivo, a opet nedovoljno u odnosu na ono na sta sam navikao.
Mislim, za mene to nije hi-gain pojacalo. 
hahahahaa
ok, onda je jasno zasto zvuci kao plexi, nisi ukljucio drugi gain:) prvi ti je iznad bright switcha( channel select), a ispod gain boosta imas jos jedno "dugmence", na kome pise "gain" - kad ga ukljucis, e tad dobijes pravi hi-gain zvuk
sta da kazem - probaj ponoo hahahahaa
sta da kazem - probaj ponoo hahahahaa
- mislim_stvarno
To mislim da nije bilo na ovom sto sam ja svirao. Bilo je chanel select, bright switch i gain boost...
Ja sam koristio drive kanal sa gain boostom
Mozda probam opet, ali sad imam dojaja pojacalo...
Ja sam koristio drive kanal sa gain boostom
Mozda probam opet, ali sad imam dojaja pojacalo...
a koje si uzeo?! 
- mislim_stvarno
Marshall 5212 SolidState JCM800 combo 212 iz 80ih...
u zdrawlju da te sluzi 143 godine!!!