u ovo 
pa u ovo
pa u ovo
i sve to kroz ovo
...eto gitaru sam sredio, sledece je pojacalo, pa cu onda ostalo, mlad sam Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
u ovo 
pa u ovo
i sve to kroz ovo
...eto gitaru sam sredio, sledece je pojacalo, pa cu onda ostalo, mlad sam 
razmisljao sam, ali koliko se secam, kad sam se raspitivao cena je bila neka mnoooogo velika (mislim nisu ni ove ostale jeftine, ali wah je wahguv'nor wrote:Haha, pa Trile, što ga nisi onda kompletirao sa ovim sokoćalom?![]()

mene uvek podseti na Kiss iz one kasnije faze, kad nisu nosili maske, i svirali jadne pesmemislim_stvarno wrote:Kako je meni ovaj finish kicherica, to je strasno.Uvek me podseca na sponzoruse i kurve. Verovatno bi se ta gitara dobro uklopila na splavovima...
Totalno glemmislim_stvarno wrote:Kako je meni ovaj finish kicherica, to je strasno.Uvek me podseca na sponzoruse i kurve. Verovatno bi se ta gitara dobro uklopila na splavovima...

Da, nisam mogao da verujem. Onda sam skontao da nije jeftinije ni van Srbije.xspaceman wrote:hehehe ma bio je skoro taj TS u oglasima... 400jura...prava sitnica!
Bas to.Nyarlathotep wrote:vazi. za 400 evra prodajem Tiny Terror, mislim da je malo mnogo za Tube Screamer, kakav god da je.
Upravo. Ma sta znaju ljudi koji sviraju samo crne gitaredweezil wrote:nije bash je extra onaj Jackson sa tigrastim sharama.meni je prva asocijacija George Lynch. Do j je ta gitara.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest