Gde postoje u prodaji RØDE mikrofoni u Beogradu??

Moderators: dejankuki, Tiki the Boyler

saratov

Gde postoje u prodaji RØDE mikrofoni u Beogradu??

Post by saratov » 03 Aug 2009, 01:03

Gde sem u artist systems na konjarniku, imaju da se kupe mikrofoni marke RODE??

Rocket Roll

Re: Gde postoje u prodaji RØDE mikrofoni u Beogradu??

Post by Rocket Roll » 03 Aug 2009, 01:07

Osim u Artistu? Možda samo preko oglasa.

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 03 Aug 2009, 01:08

Teško...

saratov

Post by saratov » 03 Aug 2009, 01:10

Pa tesko...Nema nigde ni u oglasima, a nije povoljno uopste kupovati(naruciwati) robu u artistu koja nije na lageru iz wise razloga...

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 03 Aug 2009, 01:24

A koji ti mik konkretno treba, skoro sam naisao na oglasima na Rode NT-1A?

BTW, prilično sjajni mikrofoni po onome kvalitet/cena...

saratov

Post by saratov » 03 Aug 2009, 01:26

Treba mi RODE K2...Ili M-AUDIO SPUTNIK, ali uglawnom wise bih woleo da nadjem RODE K2...

Tiki the Boyler
Urednik

Post by Tiki the Boyler » 03 Aug 2009, 10:40

A šta je problem sa Artistom?
Mislim, valjda je najlogičnije da ga kupiš kod zastupnika... !?

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 03 Aug 2009, 12:04

Tiki the Boyler wrote:A šta je problem sa Artistom?
Pa evo da probam ja.
Kad ti treba neki komad opreme i kada je Artist zastupnik firme za koju se rešiš, prvo se obično desi da to "nešto" nije na lageru. Onda, pošto zaključiš da je to "nešto" nemoguće naći ni na jednom drugom mestu, jer je generalno ponuda u Srbiji očaj, kreneš da zoveš i da moljakaš. Ono tipa, je l bih mogao da zamolim da naručite, pa ja bih to mogao i da avansiram, a kad će da stigne... isl... E dalje se scenario obično odvija na sledeći način. U prodavnici kažu da nije toliki problem, oni su to u stvari već naručili, najkasnije za mesec dana biće u radnji... i tako to moljakanje i slični odgovori na isto traju i po nekoliko meseci... E na kraju, ti odustaneš, napraviš kompromis, pazariš nešto drugo, ali kao dovoljno slično i to opet u Artistu, pošto ni ne postoji ni jedna druga muzička radnja u kojoj možeš da pazariš nešto što nije električna gitara i gitarska oprema... i uglavnom posle par meseci shvatiš da si se zajebo... ali ništa drugo nisi ni mogao da uradiš... :(

saratov

Post by saratov » 03 Aug 2009, 13:10

Mislim, valjda je najlogičnije da ga kupiš kod zastupnika... !?
1.Sirac je uprawu...
2.Iako narucis neku stwar, oni ti traze kaparu, a pritom ti ne garantuju cenu po kojoj kupujes nego ti kazu otprilike, pa to sad moze da izadje 50-100 evra manje-vise!!!???.A ako ti je cena prewisoka kada stigne proizwod ne mozes da wratis kaparu...(logicno)
3.A ako narucim iz neke susedne zemlje izadje me sigurno 100evra jeftinije, ali problem je garancija i serwisiranje...

Pls ako neko zna gde jos mogu da se kupe RODE mikrofoni uopste u Srbiji neka postuje link ili napise adresu, bilo sta....

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 03 Aug 2009, 13:18

Na zvaničnom Rødeovom sajtu se ne navodi zvanični distributer za Srbiju, niti za Crnu Goru.

Prema tome i nema problema sa servisom i garancijom, jer ni servisa ni garancije - zvanično nema.

Kupi gde možeš i šta možeš.

saratov

Post by saratov » 03 Aug 2009, 13:24

Rocket Roll wrote:Na zvaničnom Rødeovom sajtu se ne navodi zvanični distributer za Srbiju, niti za Crnu Goru.

Prema tome i nema problema sa servisom i garancijom, jer ni servisa ni garancije - nema.

Kupi gde možeš i šta možeš.
Ja sam u artistu kupio jos nekoliko proizwoda za koje nisu zwanicni distributeri pa sam dobio garanciju...
Ali to je swe bilo na lageru...Problem je sto pri naruciwanju nista ne garantuju...

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 03 Aug 2009, 13:31

saratov wrote: Ja sam u artistu kupio jos nekoliko proizwoda za koje nisu zwanicni distributeri pa sam dobio garanciju...
Dobićeš garanciju i ako kupiš mikrofon u Nemačkoj :?

Prosto se zapitaj - da li ti baš taj mikrofon treba? Ako ti samo taj završava posao, onda vidi da ti ga, recimo, neko donese (i odnese nazad na reklamaciju u slučaju problema) jer ti se i to isplati.

saratov

Post by saratov » 03 Aug 2009, 13:37

Rocket Roll wrote:
saratov wrote: Ja sam u artistu kupio jos nekoliko proizwoda za koje nisu zwanicni distributeri pa sam dobio garanciju...
Dobićeš garanciju i ako kupiš mikrofon u Nemačkoj :?

Prosto se zapitaj - da li ti baš taj mikrofon treba? Ako ti samo taj završava posao, onda vidi da ti ga, recimo, neko donese (i odnese nazad na reklamaciju u slučaju problema) jer ti se i to isplati.
Weruj mi da ne bi moljakao po forumu, da nisam razmotrio swe..Slanje mikrofona nazad u Nemacku jednostawno nije opcija, zbog wremenskog perioda koji treba da bi mikrofon dobio nazad...A u principu najwise se isplati naruciti mik iz Madjarske...Ne samo RODE wec bilo koji jer owde swi hoce da deru pare jer audio-tehnika nije uopste zastupljena u Srbiji, kako treba :x ...

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 03 Aug 2009, 13:39

E, vidiš, Mađarska - to je dobra opcija. S druge strane, ako je servis problem, možeš svakako svoj Røde, ako ga drugde kupiš, da odneseš i kod ovdašnjih servisera (kod onih kojima Artist nosi Røde mikrofone)?

Tiki the Boyler
Urednik

Post by Tiki the Boyler » 03 Aug 2009, 14:47

sirac-šunka wrote:
Pa evo da probam ja.
Kad ti treba neki komad opreme i kada je Artist zastupnik firme za koju se rešiš, prvo se obično desi da to "nešto" nije na lageru. Onda, pošto zaključiš da je to "nešto" nemoguće naći ni na jednom drugom mestu, jer je generalno ponuda u Srbiji očaj, kreneš da zoveš i da moljakaš. Ono tipa, je l bih mogao da zamolim da naručite, pa ja bih to mogao i da avansiram, a kad će da stigne... isl... E dalje se scenario obično odvija na sledeći način. U prodavnici kažu da nije toliki problem, oni su to u stvari već naručili, najkasnije za mesec dana biće u radnji... i tako to moljakanje i slični odgovori na isto traju i po nekoliko meseci... E na kraju, ti odustaneš, napraviš kompromis, pazariš nešto drugo, ali kao dovoljno slično i to opet u Artistu, pošto ni ne postoji ni jedna druga muzička radnja u kojoj možeš da pazariš nešto što nije električna gitara i gitarska oprema... i uglavnom posle par meseci shvatiš da si se zajebo... ali ništa drugo nisi ni mogao da uradiš... :(
Je&iga... očigledno se neke stvari drastično razlikuju u BiH i Srbiji... :nixweiss:

Post Reply