Fender ili Gibson
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender ili Gibson
A sta ako si taksista?Kristijan wrote:Gitara može da ti zaradi auto, a auto teško da može da ti zaradi gitaru.

BTW, ja imam Opel Asconu, '82, 300k predjeno, nikad generalna radjena, ugradjen gas, a radi savrseno...
nemci znaju sta rade jbg...

ja se tako zajebavam... a meni tako fali jos samo jedan warn do banovanja... xD
Auto-trke a la Colin McRae?Kristijan wrote:Gitara može da ti zaradi auto, a auto teško da može da ti zaradi gitaru.

Za 6k imas mnooogo bolje opcijeMUzzY wrote:Sta mislite, vredi li Fiat Stilo kupe 1.9 jtd, 2004, 111000km, 17" alu felne (plus set 15") za 6000?

Da, na primer Opel Astra G. Po meni, bolji auto od stilla, ali nije na meni da odlucujem.cccira wrote:Za 6k imas mnooogo bolje opcijeMUzzY wrote:Sta mislite, vredi li Fiat Stilo kupe 1.9 jtd, 2004, 111000km, 17" alu felne (plus set 15") za 6000?
P.S. Ajmo dosta offtopica ljudi, naj€b@cemo. xD
Proveri ga prvo kod Gorana na Altini (i brojeve i kilometražu, svi stave stotinak hiljada a bude veća), ti motori su ok, taksisti ih rabe, ali elektronikaMUzzY wrote:Ja nemam ni fender-a ni gibsona a nemam ni kola jos
Sta mislite, vredi li Fiat Stilo kupe 1.9 jtd, 2004, 111000km, 17" alu felne (plus set 15") za 6000?

Honda civic je zmaj od automobilaeg303 wrote:Hondi za tu kintu...

Da ne bude offtopic: gibson razbiva, fendjer nema pojma! Ua Leo!

vafabet koliko ti imas godina?12,5?
Bah, moj kum je imao stila 2002 pre ove alfe 156 2 god (al' on je ludak, menja kola svake 2.5 god) i prezadovoljan je bio njime, jedino je imao softwerski bug sa senzorom na sedistu sto je opste poznata stvar.Kristijan wrote:Uh, spaliće nas na lomači za ovakav offtopic ali šta ćeš, mora nekad i da se strada. Iz jako pouzdanih izvora sam saznao da se taj auto nije baš pokazao kao dovoljno pouzdan. Jedan od izvora su serviseri u Delti, a oni znaju s čim se sreću. Osim toga, pogledaj koliko mnogo tih automobila sada ima u ponudi, puni oglasi! Svi kojima curi garantni rok gledaju da ih se otarase. Mora da postoji ozbiljan razlog za to. Svakako gledaj da se dogovoriš s prodavcem da, ako ti auto deluje solidno, odete negde da se to natera na kanal pa da se auto malo osmotri iz drugog ugla.
A sad što se tiče teme. Fender i Gibson bolje čuvaju cenu od bilo kojeg automobila, tako da je daleko bolje prvo kupiti što opasniji instrument. Gitara može da ti zaradi auto, a auto teško da može da ti zaradi gitaru.
Meni se svidja jer je jako ekonomican za 1.9 motor a i nasao sam par bas lepih na oglasima.
Nasao sam i Civic za istu cenu al' ne mogu da izguglam bre nijedan opis tog motora? (1.7??! dizel)
Pogledacu mazde.
Ja imam visoko misljenje o "kosokim" autima jedino sto su za odrzavanje bas skupi... Sto sa Stilom nije slucaj.
STo se fendera tice, tu me jedino tele interesuje. Nesto ne verujem da cu ikad kupiti LesPaul-a. Mene je peavey kupio za sva vremena. Radije cu njima dati 3000 na custom gitaru (sto mi je i zelja/plan) nego gibsonu.
To je tačno ali uslovno. Ako Fiata održavaš u Delti (ovlašćenom serviseru) cena održavanja se približava Jap autima.MUzzY wrote:Ja imam visoko misljenje o "kosokim" autima jedino sto su za odrzavanje bas skupi... Sto sa Stilom nije slucaj.
bokicasa wrote:vafabet koliko ti imas godina?12,5?
12 i frtalj
vabafet wrote:bokicasa wrote:vafabet koliko ti imas godina?12,5?
12 i frtalj

MUzzY wrote:STo se fendera tice, tu me jedino tele interesuje..
pravi znalac!!!
SZT wrote:ibanez....
)))