Odlicno, skoro za potpis!Ako posmatramo poeziju, tu bi svakako Cane trebao pre da nadje svoje mesto uz Milana

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Odlicno, skoro za potpis!Ako posmatramo poeziju, tu bi svakako Cane trebao pre da nadje svoje mesto uz Milana
Citiracu sa izmenama post gosn dulijoa sa neke druge teme:AllHopeIsGone wrote:Na primer, Ceca prodaje vise od Van Gogh-a i u ovom slucaju, trenutno to zaista znaci da je ona kvalitetnija.zato sto jeste kvalitetnija.
od kada 'vise prodaje' znaci 'kvalitetnija'? jel to nesto promenjeno u recniku srpskog jezika? niko me nije obavestio:(
ko govori uopšte o kvalitetu muzike? poezija i muzika su najblaže rečeno prosek, ali je produkcija i marketing odrađen kvalitetno a to je najbitinije u ovoj priči koja se zove muzički biznis. a u biznisu glavno merilo je profit, koliko si tiraža prodao, koliko zaradio.Stalker wrote:poslednji album im je abominacija, a prodao je najvise albuma, sto dokazuje koliko cifre govore o kvalitetu muzike, a to je: malo.
Izvadio si iz kontekstacccira wrote:Citiracu sa izmenama post gosn dulijoa sa neke druge teme:AllHopeIsGone wrote:Na primer, Ceca prodaje vise od Van Gogh-a i u ovom slucaju, trenutno to zaista znaci da je ona kvalitetnija.zato sto jeste kvalitetnija.od kada 'vise prodaje' znaci 'kvalitetnija'? jel to nesto promenjeno u recniku srpskog jezika? niko me nije obavestio:(
Problem je u tome sto on sam (a i vecina medija) insistira da je Djulac vanserijski poeta i kompozitorkide wrote: potpuno je izlišno više Đuleta kritikovati kao pesnika i muzičara. može da se kritikuje kao manje iil više uspešan preduzetnik.
Oce piski nece piski?AllHopeIsGone wrote:Pa moze relativno da dokaze kvalitet.
Kvalitetnija tebiAllHopeIsGone wrote:Ceca prodaje vise od Van Gogh-a a uz to je kvalitetnija
ako govorimo o industriji zabave, nismo ništa trulija banana nego USA ili UK, čak smo smešni u odnosu koliko oni prodaju "kvalitet" za bubrege.Melnar_89 wrote:Ipak smo mi (banana) zemlja Srbija.....
Pojam "relativnost" ne znaci "mozda", mada ga svi tako koriste. Relativnost ukljucuje i poredjenje stvari. Na primer, Van Gogh je relativno sranje, ako se uzme u obzir jos i Ceca..al' je relativno dobar ako se uzme u obzir E-Playcccira wrote:Oce piski nece piski?AllHopeIsGone wrote:Pa moze relativno da dokaze kvalitet.
AllHopeIsGone wrote:Problem je u tome sto on sam (a i vecina medija) insistira da je Djulac vanserijski poeta i kompozitor![]()
A nije, i to poprilicno
problem, fazon, za koga? tebe, njega, mene, većinu likova sa ovog foruma koji su svesni da je Đule dečko prosek i kao kompozitor i kao pesnik? ali je svakako natprosečan kao predzetnik što potvrđuje činjenica da je desetine hiljada fanova skinulo album sa MTS-a, plaćalo cenu karte za koncerte, itd. to je u krajnjem skoru najbitnije, a to što mi vidimo njegov realan kvalitet, samo pričamo u vetar.Doolio wrote:da, ali tu ima jedan fazon, a to je da se van gog fura kao neki urbani rok bend koji kao ima nesto da kaze.
kide wrote:i najgori kriminalac i ubica ako se pojavi na TV uglađen skockan u odelu, publika će reći vidi fin čovek, gospodin (setimo se Arkana sa imidžom biznismen/političar). obrnuto, može neko da govori suvu istinu, mudrost i pravdu, ali ako je odrpan i neugledan, malo ko će mu poverovati (setimo se Ducija Simonovića). dakle, imidž je najvažniji.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest