Hillybilly wrote:Kill surf city wrote:Hillybilly wrote:Godinama sam ga jurio i konacno je moj.........'66 BF Bassman!!!
Cestitke !!!
Sad znam da ima jos jedan '66. u kompletu kod nas...bas me zanima koliko je jos ostalo ovih primeraka a da ih ljudi nisu osakatili

. Koji su zvucnici unutra ?
EDIT:sad vidim da je box od band-mastera !
Jel' ti bese imas cab sa Jensenima?
Sto bi ja to posedovao...........

Yeah...inace,nisam ni znao koji je bassman bio u pitanju kad smo isli u kupovinu,xspacemen i ja,a jos manje koji su zvucnici unutra...kad smo stigli kod coveka,bilo mi je jasno da se strpljenje isplati.Dugo smo trazili starog fender lampasa,po normalnoj ceni i u ok stanju,a upade zesca premija,i to za cifru koju je bolje da ne spominjem,haha.
Kad vidim sta ljudi ovih dana uvaljuju pod vintage fender izgovorom,i za koje pare,bude mi muka.
Ne zaradjujem za zivot od muzike,pa imam samo to pojacalo,ali mogu opusteno da izjavim da sam zavrsio sa kupovinom pojacala u ovom zivotu.Mozda jednom uzmem jos i nesto manje,ako naidje po ok ceni,ali ne razmisljam o tome.Ovo pojacalo ostavljam deci i unucima,zajedno sa jaguarom...skroz me sarmira jednostavnost bassmana i tri pota po kanalu,nasuprot komplikovanim gimmick pojacalima sa sto kontrola.Ako treba drive blizak marshallovom,tu je turbo rat,a za ostale psychodelic momente,i par fuzz pedala.I NARAVNO,tremolo i reverb pedale.Moderna pojacala su za 'moderne' likove.