Meni ovo odlicno zvuci, tako da se nadam da ce biti nekog albuma za slusanje, ili barem nekog nastupa u BGu pa da uzivamo jos vise
Plan 9 Sound System - Autorski rad
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Plan 9 Sound System - Autorski rad
Preslusao sam jos ranije one stvari sa spejsa, nisam iskomentarisao jel isti nemam, jelte 
Meni ovo odlicno zvuci, tako da se nadam da ce biti nekog albuma za slusanje, ili barem nekog nastupa u BGu pa da uzivamo jos vise
- sirac-šunka
- vragolan
Hvala puno pax404! I mi se nadamo da će nekada biti neki album ili neki nastup i u glavnom gradu.
Kao što obećah juče, danas sam prizavršio još jednu stvar, ne može se reći da je nova, u pitanju instrumentalna verzija stvari "Special Bithday", kako je bilo planirano još kada je cela ideja bila u začetku. Malo je duža, zavozali se ovi solisti, pa evo dva linka:
>>@256kbps<<
&
>>@128kbps<<
Nadam se da sam ovde napravio najmanje grašaka u mixu... Šta da radim nikada do sada nisam radio složenije stvari sa ovoliko perkusija, semplova, programiranja i usnimaka...
U prethodnoj, pevačkoj verziji uglavnom sam imao kritike na to da je bass istčavao iz mixa. Šta da radim, preslušavam sve na HiFi-u, pa ne može se baš reći da imam referentu sliku. A i volem kad bije bass
Pozz
Kao što obećah juče, danas sam prizavršio još jednu stvar, ne može se reći da je nova, u pitanju instrumentalna verzija stvari "Special Bithday", kako je bilo planirano još kada je cela ideja bila u začetku. Malo je duža, zavozali se ovi solisti, pa evo dva linka:
>>@256kbps<<
&
>>@128kbps<<
Nadam se da sam ovde napravio najmanje grašaka u mixu... Šta da radim nikada do sada nisam radio složenije stvari sa ovoliko perkusija, semplova, programiranja i usnimaka...
U prethodnoj, pevačkoj verziji uglavnom sam imao kritike na to da je bass istčavao iz mixa. Šta da radim, preslušavam sve na HiFi-u, pa ne može se baš reći da imam referentu sliku. A i volem kad bije bass
Pozz
Vas sam fan!
Zanimljiv efekat na trubi... Inace, razne sam trube cuo veceras, al ova je nesto posebno!
Zanimljiv efekat na trubi... Inace, razne sam trube cuo veceras, al ova je nesto posebno!
Jbs zemlju koja Guce nema?Bozha wrote:Vas sam fan!
Jeste, truba je nesto posebno...
BTW, koji ono bass sviras na videu Sirac?
- sirac-šunka
- vragolan
Hvala, hvala!Bozha wrote:Vas sam fan!
Inače, malo mi bio predugačak taj solo pa sam se i ja uključio u sound, sutra kad čuje ovaj trubač ima da bude

Pretpostavljam da je ovo sad bilo odistinski pitanje...?pax404 wrote: BTW, koji ono bass sviras na videu Sirac?
G&L L2500 USA
Pozz
Ne zelim da ulazim u offtopic, i da pisem spam poruke, ali za ovaj bass je dovoljno reci:
najs!
Lep je ko lutka!
najs!
Lep je ko lutka!
[off topic, sorry Sirac]Sviraju ljudi, nema zezanja... Svake godine su sve bolji, 2 orkestra na bini, pravi "battle", pa isplivaju neki dzhez uticaji... ludilo!pax404 wrote:Jbs zemlju koja Guce nema?
hehe, pa objasni mu ono kao 2009ta i sve to... 50 'dina od Kind Of Blue, novo vreme, novi zvuk, nove muzicke tendencije.sirac-šunka wrote:Inače, malo mi bio predugačak taj solo pa sam se i ja uključio u sound, sutra kad čuje ovaj trubač ima da bude![]()
Ma daaaj... vidi samo tu glavu!? Da su je pijani motornom testerom krojili bolje bi ispala...pax404 wrote:Lep je ko lutka!
Evo me na majshpajz stranici i mlogo mi se svidja ono sto cujem! 
- sirac-šunka
- vragolan
Konacno dobismo snimak sa proslogodisnjeg Nisvilla. U pitanju je obrada jazz standarda "Mercy, Mercy"...
Fino zvuci ovo. Imate lep zvuk.
Svaka cast.
Svaka cast.
- sirac-šunka
- vragolan
Hvala!
Mada su tonci malkice stisali brass i gitaru nego sto bi bilo potrebno, ali ok je... bass mi se sa snimka cini ok, mada su mi rekli neki drugari iz publike da je tamo izaso malkice "staklenasto" na tolikom prostoru.
BTW, nismo mogli da odradimo tonsku, posto su se roudiji Brand New Heavies-a izdrkavali celo popodne...
Mada su tonci malkice stisali brass i gitaru nego sto bi bilo potrebno, ali ok je... bass mi se sa snimka cini ok, mada su mi rekli neki drugari iz publike da je tamo izaso malkice "staklenasto" na tolikom prostoru.
BTW, nismo mogli da odradimo tonsku, posto su se roudiji Brand New Heavies-a izdrkavali celo popodne...
Bass se odlicno cuje na snimku, i lepo ste odradili pesmu!
Jedino ne snimih sta sviras, nesto tebe slabo slikali, a bubnjara i ne videsmo
Jedino ne snimih sta sviras, nesto tebe slabo slikali, a bubnjara i ne videsmo
- sirac-šunka
- vragolan
Evo prizavrsen je eksperiment sa snimanjem bubnja u kucnoj radinosti na cetiri kanala:
http://www.box.net/shared/1quxt7kiex
P.S. Sorry, ali ovo sam postavio na dva mesta, ovde i na temu u kojoj sam se raspitivao oko snimanja, pa tako...
http://www.box.net/shared/1quxt7kiex
P.S. Sorry, ali ovo sam postavio na dva mesta, ovde i na temu u kojoj sam se raspitivao oko snimanja, pa tako...
Svaka cast sirac! Odlicno ! A imate i lepsu pevaljku od one u Sinisinom bendu !

- sirac-šunka
- vragolan
A pa fala. A pevaljka je zauzeta, jbg!