Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Nije Kramer. 

mene je dobio na makedonsko devojche... kakav zvuk...vbraca wrote:Mislim da je Kramer, al da ima ton imaSlusali smo sinoc na Beer festu (jel to bilo sinoc ?
) i zvuk sabija, i njegovo sviranje isto
pa jel to radulovic onda?
- Guitar_thrill
- MF veteran
Skala gitare, ova je ja mislim specijalno za njega radjena.... 

Ma nije... Mislim da je Jean@Jean...
Mislim da su to Suhr gitare... 

- Dersu Uzala
Nisu, Skala gitare su i pravi ih vec spominjani nas decko sa Dortjola (rodjenjem) koji sad obitava oko LAX-a.Makinov wrote:Mislim da su to Suhr gitare...
jebeno prelepo!
lepo ili ne je nebitno, fora sa singlom pored single-sized hama je GENIJALNA!
Vlatko je probao razne gitare, pa kada je vlasnik čuo kako svira rekao mu je "slušajte, nisu ovde gitare za vas, pođite samnom". Onda ga je odveo iza radnje u neku prostoriju pa je tako Vlatko postao vlasnik jednog komada Skale. Nije bila ni malo jeftina, koliko da se zna!Duane wrote:e ljudi, jel ovo cheeka radulovic uradio?
kako na necku ima svetao, tanak ton, prelep prosto... a na bridzhu sabija! mnogo dobra stvar... zna blatko, ono ako neko zna ko je radio neka javi
- Dersu Uzala
Kapiram da je posalica, ali ne vidim smajli.Sava wrote:Vlatko je probao razne gitare, pa kada je vlasnik čuo kako svira rekao mu je "slušajte, nisu ovde gitare za vas, pođite samnom". Onda ga je odveo iza radnje u neku prostoriju pa je tako Vlatko postao vlasnik jednog komada Skale. Nije bila ni malo jeftina, koliko da se zna!Duane wrote:e ljudi, jel ovo cheeka radulovic uradio?
kako na necku ima svetao, tanak ton, prelep prosto... a na bridzhu sabija! mnogo dobra stvar... zna blatko, ono ako neko zna ko je radio neka javi
- rock action
kontam da ju je covek dobio na poklon, kakvo crno placanje.
ove gitare sto je dersu postavio su