Moj prvi pokušaj izrade gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Moj prvi pokušaj izrade gitare
Nek je zivo i zdravo...
- Cilal Najed
Cestistam!!

Hvala momci na lepim željama, jedino mogu da vam poželim da vam se vrati... 

ooooo cestitke. bravo majstore.znam kako ti je ali bukvalno, hrastovo ili javorovo svejedno

Ja sam sad dokazani majstor za pravljenje muške dece pa ako nekom treba savet neka se javi, nisam nikada omanuo...
Hvala oboos na čestitkama i razumevanju

Hvala oboos na čestitkama i razumevanju

Cestitam,nek je zivo i zdravo!
Pozz....
Pozz....
Da smo blize pa da padne cepanje kosulje
E pa, neka je sa srecom

E pa, neka je sa srecom

Hvala i vama dvojici, a za košulju ćemo lako samo treba da se vidimo... 

NikolaNis wrote:Hvala momci na lepim željama, jedino mogu da vam poželim da vam se vrati...
Paaaa i hoce.....tu negde oko 13. novembra!
Tako i treba, mora neko da nasledi muzičke gene a i instrumente... 

- Highway One
Oooooooooo cestitam !NikolaNis wrote:Izvinjenje što nisam do sada ništa napisao i odgovorio na ovu kritiku ali dan pre komentara (02.07.) sam po drugi put postao tata. U to ime, piće za celo društvo na forumu![]()
![]()
Sve što je naš prijatelj sirac-šunka napisao je tačno, ostaje da se pozabavim podešavanjem gitare i dovedem je u najsvirljivije moguće stanje. Iz gore pomenutih razloga će to morati malo da sačeka, a i stao sam u sred pravljenja radnog stola u svojoj radionici koji sam pominjao u nekim ranijim postovima.
Odoh sad da ljuljam i drugog naslednika pa se vidimo ovde za neki dan, pozdrav svima...

cestitamo, ocekujemo vopsa na izvozNikolaNis wrote:Izvinjenje što nisam do sada ništa napisao i odgovorio na ovu kritiku ali dan pre komentara (02.07.) sam po drugi put postao tata. U to ime, piće za celo društvo na forumu![]()
![]()
Sve što je naš prijatelj sirac-šunka napisao je tačno, ostaje da se pozabavim podešavanjem gitare i dovedem je u najsvirljivije moguće stanje. Iz gore pomenutih razloga će to morati malo da sačeka, a i stao sam u sred pravljenja radnog stola u svojoj radionici koji sam pominjao u nekim ranijim postovima.
Odoh sad da ljuljam i drugog naslednika pa se vidimo ovde za neki dan, pozdrav svima...

Eto ne stignem ni na forum da uđem u poslednje vreme tako da se i vama dvojici zahvaljujem na čestitkma sa malim zakašnjenjem, a pivo se podrazumeva, to je najmanji problem... 

Pošto je prva gitara rađena iz čistog entuzijazma i želje da se oprobam u tome tako su i neki koraci u izradi išli malo pogrešnim redom. Moram da kažem da mi je sve došlo kao odlična škola i mogu reći da sam dosta toga naučio oko drveta i njegove obrade.
Pošto sam sada rešio da se malo ozbiljnije pozabavim graditeljstvom gitara sada prvo prikupljam sav potreban materijal pre nego uđem u posao. Evo danas sam grubo pripremio 6 budućih vratova od javora pa bacite pogled...

Nabavio sam i johu za, verovatno, 6 tela a imam i oraha još za 2. Te slike slede za neki dan kada i pripremim osnovne pravougane oblike od 50x40x4.5 cm
Ovo je u neku ruku novi početak. Možda bi bilo zgodno da otvorim novu temu?
Pošto sam sada rešio da se malo ozbiljnije pozabavim graditeljstvom gitara sada prvo prikupljam sav potreban materijal pre nego uđem u posao. Evo danas sam grubo pripremio 6 budućih vratova od javora pa bacite pogled...

Nabavio sam i johu za, verovatno, 6 tela a imam i oraha još za 2. Te slike slede za neki dan kada i pripremim osnovne pravougane oblike od 50x40x4.5 cm
Ovo je u neku ruku novi početak. Možda bi bilo zgodno da otvorim novu temu?

- sirac-šunka
- vragolan
Oooo, krenulo je! Mass production!
Uz tebe smo, samo napred!
Što se mene tiče, mož da nastaviš i u ovoj temi.

Što se mene tiče, mož da nastaviš i u ovoj temi.