ako ce ostali da budu dobri, nemoj da zakljucavas temu, bicikleto je otisao tako da nema vise "pretnje"dejankuki wrote:I, sta sad, ostaje mi samo da ugasim svetlo, zakljucam temu...i da idem .... u lepsu buducnost, je li?
R. M. Točak
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: R. M. Točak
Nema vise opasnosti....Nikad se ne zna...Mozda doje neki Trociklo...MetalFunk wrote:ako ce ostali da budu dobri, nemoj da zakljucavas temu, bicikleto je otisao tako da nema vise "pretnje"dejankuki wrote:I, sta sad, ostaje mi samo da ugasim svetlo, zakljucam temu...i da idem .... u lepsu buducnost, je li?![]()
![]()
![]()
Dekikuki,tejk it izi man,ic ol djast roukarol 
- MICKEY
- Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak
A evo i mene posle ko zna koliko vremena...
Da i ja kazem nesto:
Meni gitarista nije gitarista ako nema zvuk, tj. ako on delje gitaru kao lud, a to zvuci ko k...
... Meni se kod tocka svidja sve, od kreativnosti, preko tehnike, do zvuka, koji mislim da je jedinstven u svetu.
Da i ja kazem nesto:
Meni gitarista nije gitarista ako nema zvuk, tj. ako on delje gitaru kao lud, a to zvuci ko k...
... Meni se kod tocka svidja sve, od kreativnosti, preko tehnike, do zvuka, koji mislim da je jedinstven u svetu.
i točka!
Iako ce polovina ljudi odavde da me napadne i opljuje , moram da kazem da ne volim Tocka ni malo
sta vise - povraca mi se od njega....mislim da nije posebno kreativan....svako ko ne razume o cemu pricam neka mu teorijski analizira stil sviranja, i videce sta svira. ljudi ga vole zato sto je iskombinovao balkanski melos sa bluzom, pa je dobio neke setne/tuzne narodnjacke melodije, koje iskreno, radi bluza zvuce malo vise urbanizovano...pritom, ja ne kazem da je on los gitarista.. on je dobar, ali bas zato sto ga ljudi dizu u nebesa - po meni nezasluzeno - ja ga sve manje volim... mislim da bih mogao da nabrojim bar jedno 20 - 30 kreativnijih gitarista od njega.. toliko od mene pozdraw!!! 
pa ti nabroj i analiziraj... jos ako neki ima i diplomu, ola la!
nas onu stvar od smaka...
put, pod noge bre...

nas onu stvar od smaka...
put, pod noge bre...
Je l ti, bre, ivan ipi, znas da je Tocak koristio diminished skalu, ej, diminished skalu u bluz kontekstima?ivan ipi wrote:Iako ce polovina ljudi odavde da me napadne i opljuje , moram da kazem da ne volim Tocka ni malosta vise - povraca mi se od njega....mislim da nije posebno kreativan....svako ko ne razume o cemu pricam neka mu teorijski analizira stil sviranja, i videce sta svira. ljudi ga vole zato sto je iskombinovao balkanski melos sa bluzom, pa je dobio neke setne/tuzne narodnjacke melodije, koje iskreno, radi bluza zvuce malo vise urbanizovano...pritom, ja ne kazem da je on los gitarista.. on je dobar, ali bas zato sto ga ljudi dizu u nebesa - po meni nezasluzeno - ja ga sve manje volim... mislim da bih mogao da nabrojim bar jedno 20 - 30 kreativnijih gitarista od njega.. toliko od mene pozdraw!!!
Nego, je l istina da je Tochak gay?
Last edited by sinisake on 20 Aug 2009, 15:14, edited 1 time in total.
jes', ja sam cuo da su oni grejem kokson zacheli davno neraskidivu vezu... bila je to 94'... tocak u engleskoj, na vembliju, pre trista miliona gledalaca, izvodi ulazak u harem unazad... posle harema izlazi grejem kokson na binu... and the rest is history

Al' kazu da je to bilo cisto platonski, na cisto duhovnom nivou...
Graham se kasnije i zahvaljivao Tocku na inspiraciji za neke koNpozicije, a posebice solazice...
Ali, sacekajmo teorijsku analizu Tockovog fraziranja...
Graham se kasnije i zahvaljivao Tocku na inspiraciji za neke koNpozicije, a posebice solazice...
Ali, sacekajmo teorijsku analizu Tockovog fraziranja...
inace ja sam cuo da je tocak priznat od ruske filharmonije i zamalo da mu daju medalju.. pardon diplomu, al nije stigao na vreme do cilja
jel ima neko strucan(sa diplomom) da da teorijsku analizu tockovog sviranja?

jel ima neko strucan(sa diplomom) da da teorijsku analizu tockovog sviranja?
- Guitar_thrill
- MF veteran
ja sam cuo da ima neki lik Zdenko, i da bolje svira od Tocka
i jaGuitar_thrill wrote:ja sam cuo da ima neki lik Zdenko, i da bolje svira od Tocka
- Guitar_thrill
- MF veteran
Duane wrote:i jaGuitar_thrill wrote:ja sam cuo da ima neki lik Zdenko, i da bolje svira od Tocka
al kontam da nije fer poredjenje jer Zdenko ipak nikad nije hteo da padne toliko nisko da svira u bendu, covek je lepo sedeo kuci i svirao bolje od Tocka...