Duane wrote:pa ti nabroj i analiziraj... jos ako neki ima i diplomu, ola la!
nas onu stvar od smaka...
put, pod noge bre...
Pa jel treba sada da ti se izvinim sto sam izneo moje shvatanje njegove muzike ili...ne znam?!
samo kazem da svi likovi koji pricaju o Tockovom dzeziranju i sta ti ja znam njegove umesnosti i virtuoznosti , prosto
nisu culi za bolje....jer inace tako ne bi nikad pricali...opet kazem - nije los, ima svoj izgradjen stil sviranja, ali nije pogodan za pisanje hvalospeva toliko...a vi mozete da zajebavate kolko 'ocete
ivan ipi wrote:samo kazem da svi likovi koji pricaju o Tockovom dzeziranju i sta ti ja znam njegove umesnosti i virtuoznosti , prosto
nisu culi za bolje....
ivan ipi wrote:Iako ce polovina ljudi odavde da me napadne i opljuje , moram da kazem da ne volim Tocka ni malo sta vise - povraca mi se od njega....mislim da nije posebno kreativan....svako ko ne razume o cemu pricam neka mu teorijski analizira stil sviranja, i videce sta svira. ljudi ga vole zato sto je iskombinovao balkanski melos sa bluzom, pa je dobio neke setne/tuzne narodnjacke melodije, koje iskreno, radi bluza zvuce malo vise urbanizovano...pritom, ja ne kazem da je on los gitarista.. on je dobar, ali bas zato sto ga ljudi dizu u nebesa - po meni nezasluzeno - ja ga sve manje volim... mislim da bih mogao da nabrojim bar jedno 20 - 30 kreativnijih gitarista od njega.. toliko od mene pozdraw!!!
meni su ljudi koji vole i brane Tocka kao ljudi koji i dalje obozavaju Slobu, i pored Haga i pored svega kao brate oni su i dalje u fazonu da je do j,
psihijatrija
ivan ipi wrote:Iako ce polovina ljudi odavde da me napadne i opljuje , moram da kazem da ne volim Tocka ni malo sta vise - povraca mi se od njega....mislim da nije posebno kreativan....svako ko ne razume o cemu pricam neka mu teorijski analizira stil sviranja, i videce sta svira. ljudi ga vole zato sto je iskombinovao balkanski melos sa bluzom, pa je dobio neke setne/tuzne narodnjacke melodije, koje iskreno, radi bluza zvuce malo vise urbanizovano...pritom, ja ne kazem da je on los gitarista.. on je dobar, ali bas zato sto ga ljudi dizu u nebesa - po meni nezasluzeno - ja ga sve manje volim... mislim da bih mogao da nabrojim bar jedno 20 - 30 kreativnijih gitarista od njega.. toliko od mene pozdraw!!!
nije ni meni nesto, iako je "domaci"...on je skroz oke gitarista, ali jbg, njegovo vreme je proslo, bar ja tako mislim
meni su ljudi koji vole i brane Tocka kao ljudi koji i dalje obozavaju Slobu, i pored Haga i pored svega kao brate oni su i dalje u fazonu da je do j,
psihijatrija
Duane wrote:pa ti nabroj i analiziraj... jos ako neki ima i diplomu, ola la!
nas onu stvar od smaka...
put, pod noge bre...
Pa jel treba sada da ti se izvinim sto sam izneo moje shvatanje njegove muzike ili...ne znam?!
samo kazem da svi likovi koji pricaju o Tockovom dzeziranju i sta ti ja znam njegove umesnosti i virtuoznosti , prosto
nisu culi za bolje....jer inace tako ne bi nikad pricali...opet kazem - nije los, ima svoj izgradjen stil sviranja, ali nije pogodan za pisanje hvalospeva toliko...a vi mozete da zajebavate kolko 'ocete
niko ne kaze da treba da se izvinis, super sto imas svoj stav i to, koji si sam gradio i tako to... tvoje misljenje je tu, neko ce ga prihvatiti, neko ne
meni je u startu bio glup tvoj komentar da ti povracas od tockovog sviranja, pa sam uzeo malo da te zekim...
mi se ovde stalno zezamo, mozda nisi odma skapirao
Guitar_thrill wrote:ja sam cuo da ima neki lik Zdenko, i da bolje svira od Tocka
i ja
al kontam da nije fer poredjenje jer Zdenko ipak nikad nije hteo da padne toliko nisko da svira u bendu, covek je lepo sedeo kuci i svirao bolje od Tocka...
Kakav snob taj Tocak..... Zamisli,prodao se,ljiga,svirao u bendu... Recite mi samo da nije taj bend izdao i neki album.... Ma to su cobani,budale,taj Tocak,sta bre zna on....
dvizle bre, 'vole i brane tocka', sto ga ne bi voleli ako im odgovara, a to sto ga brane, ko da je nesto zgresio, on svira covek dzitru, nema sta da se brani ili napada:)
Eto - DWEEZIL i METALFUNK - ljudi su me razumeli u potpunosti o cemu pricam...i drago mi je da bar neko ima isto ili slicno misljenje. Mozda sto sam rekao da mi se povraca od njegove svirke je prejaka, u stvari sigurno je prejaka, ali sam zeleo da kazem da ga gomila ljudi u Srbiji dozivljava kao sveca, a mislim da nema objektivnog razloga za to...pritom, ne kazem da ga ljudi ovde na formu dozivljavju tako, vec da sam sreo u zivotu takve ljude.
ivan ipi wrote:Eto - DWEEZIL i METALFUNK - ljudi su me razumeli u potpunosti o cemu pricam...i drago mi je da bar neko ima isto ili slicno misljenje. Mozda sto sam rekao da mi se povraca od njegove svirke je prejaka, u stvari sigurno je prejaka, ali sam zeleo da kazem da ga gomila ljudi u Srbiji dozivljava kao sveca, a mislim da nema objektivnog razloga za to...pritom, ne kazem da ga ljudi ovde na formu dozivljavju tako, vec da sam sreo u zivotu takve ljude.
naravno da nema objektivnog razloga... da je tako, on bi bio neki analiticar, vojni strateg ili statisticar kako god... muzika je subjektivna.. sve je subjektivno.. sve sto cujes, vidis i znas... sve je subjektivno...