Omiljeni gitaristi?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Omiljeni gitaristi?
My 2 cents:
- Hendrix
- SRV
- Frusciante
- Gilmour
- Clapton
- BB King
- TBone Walker
- Hendrix
- SRV
- Frusciante
- Gilmour
- Clapton
- BB King
- TBone Walker
Jbt, ko je ovaj bolesnik, de ste ga iskopali?sinisake wrote:Ne budimo nepravedni prema MABU... Moze on i bluz da oCvira, kad hoce...![]()
ne seri da nisi znao za MABA????nebojsak wrote:Jbt, ko je ovaj bolesnik, de ste ga iskopali?sinisake wrote:Ne budimo nepravedni prema MABU... Moze on i bluz da oCvira, kad hoce...![]()
Meni je bubnjar doneo tu njegovu video-skolu pre godinu, dve... I otad sam fan...

Michael Angelo Masturbatio 

Nikad čuo, ne pratim šred scenu.
Ubedljivo najveci masturbator,klovn,ego-manijak a la Malmstin... Zamisli ti tripa da sviras dzitru sa 4 vrata samo da bi neko okacio tvoj poster na zid iznad kreveta i drkao na tvoje retard solaze.. Da se ja pitam,MAB bi zaglavio mardelj zajedno sa Malmsvinjom...
- Guitar_thrill
- MF veteran
samo sto je (po mom misljenju) Malmsteen ipak nekada nesto kvalitetno uradio u muziciBluesko wrote:Ubedljivo najveci masturbator,klovn,ego-manijak a la Malmstin... Zamisli ti tripa da sviras dzitru sa 4 vrata samo da bi neko okacio tvoj poster na zid iznad kreveta i drkao na tvoje retard solaze.. Da se ja pitam,MAB bi zaglavio mardelj zajedno sa Malmsvinjom...

Mnogo je debeli uradio u muzici. Ni malo naivan lik.Guitar_thrill wrote:samo sto je (po mom misljenju) Malmsteen ipak nekada nesto kvalitetno uradio u muzici
Ah, ako je vama gori čak i od Debelog, ja onda bolje da ne pitam.
Kad bude svirao cetvorovratu gitaru, nek se javi... Dotle, MAB je kralj sreda!!!

ma batali ti to matori, StaggUser je kralj shredda! 

Backa Palanka - sred grad, udjes bluzer, izadjes MAB!!!

greota je da se na muzičkom forumu i temi o gitaristima ne pomene, trenutno jedan od najboljih ako ne i najbolji flamenco gitarista, Vicente Amigo. tehnika + osećaj, i povrh svega vešt kompozitor, šta reći... evo jedne stvari (s kojom obično završava svirke, slušo sam ga uživo na Gitar Art festivalu u SC) a posvećena Paku
A nije Djule VG?kide wrote:greota je da se na muzičkom forumu i temi o gitaristima ne pomene, trenutno jedan od najboljih ako ne i najbolji flamenco gitarista, Vicente Amigo. tehnika + osećaj, i povrh svega vešt kompozitor, šta reći... evo jedne stvari (s kojom obično završava svirke, slušo sam ga uživo na Gitar Art festivalu u SC) a posvećena Paku