skromno nema stadada43stratokaster wrote:Cao svimaMoj niz pedala izgleda ovako.. Boss rv5-dd3-ch1-bd2-Ibanez ts 808-ts9dx-ds1-cs3 .Nazalost sliku neznam da postavim. Kupio bih jos mxr phase 90 i neki wah

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
skromno nema stadada43stratokaster wrote:Cao svimaMoj niz pedala izgleda ovako.. Boss rv5-dd3-ch1-bd2-Ibanez ts 808-ts9dx-ds1-cs3 .Nazalost sliku neznam da postavim. Kupio bih jos mxr phase 90 i neki wah
Zaboravio si da mu trazis i demo snimkemuki17 wrote:skromno nema stadada43stratokaster wrote:Cao svimaMoj niz pedala izgleda ovako.. Boss rv5-dd3-ch1-bd2-Ibanez ts 808-ts9dx-ds1-cs3 .Nazalost sliku neznam da postavim. Kupio bih jos mxr phase 90 i neki wah
...procitaj lepo tamo,topic za postavljanje slika,i turi sliku ovam'!
mislim_stvarno wrote:Zaboravio si da mu trazis i demo snimkemuki17 wrote:skromno nema stadada43stratokaster wrote:Cao svimaMoj niz pedala izgleda ovako.. Boss rv5-dd3-ch1-bd2-Ibanez ts 808-ts9dx-ds1-cs3 .Nazalost sliku neznam da postavim. Kupio bih jos mxr phase 90 i neki wah
...procitaj lepo tamo,topic za postavljanje slika,i turi sliku ovam'!
![]()
![]()
![]()
Zezam se malo, ali lep lanchitj
muki17 wrote:ps.ti i cira,mi jos dugujete!
cccira wrote:muki17 wrote:ps.ti i cira,mi jos dugujete!ovi' dana, ma'ke mi
Rocket mi ga je napravio. Radi super.Guitar_thrill wrote:Cortex kakvo je to napajanje?
ako si morao se zaposliš da bi zaradio za opremu, pazi da od šljake ne stigneš da sviraš. česta pojava među muzićarima koje znam.Cortex wrote:Kad pomislim da sam pre godinu i par meseci imao samo akustaru, a gle sad, promenio i dve elektrichne, uzeo super pojachalo, 7 pedala...preterujem.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest