previse se ti u poslednje vreme druzis s ovim nasim somborcomCortex wrote:Jeff Beck.

al sto se tice konkretnog odgovora na post, on bi glasio ->

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
previse se ti u poslednje vreme druzis s ovim nasim somborcomCortex wrote:Jeff Beck.
sinisake wrote:U to ime...
sinisake wrote:Ovog sam, blagodareci MF-u, nedavno otkrio:
Carl Verheyen
Ruska skola, cuje se to odmah!
Kada ga Gazda tako nazove i kada se pod takvim imenom pojavljuje godinama na svim reklamama... Nema druge nego da ostane pogrešno.Funkomat wrote:Ovde se pominje nesto sto mi je oduvek bilo cudno. Zasto se kobilica zove tremolo kad nije tremolo vec vibrato?
i jos si izabrao THE PESMU!guv'nor wrote:Kada ga Gazda tako nazove i kada se pod takvim imenom pojavljuje godinama na svim reklamama... Nema druge nego da ostane pogrešno.Funkomat wrote:Ovde se pominje nesto sto mi je oduvek bilo cudno. Zasto se kobilica zove tremolo kad nije tremolo vec vibrato?![]()
A ja dok ne odlučim ko je omiljeni gitarista, bar meni, okačiću neke likove koji se bave samo muzikom... Seljani...![]()
Umesto da su uzeli da vežbaju ono što je bitno!![]()
[youtube]dwscvEbZA1U&feature=related[/youtube]
A baš sam se potrudio!sinisake wrote:bravo, matori, odlicne si klipove izabrao.![]()
Pazi, stoji da nisu vežbali potrebno i da su neuki, ali ne bih se ja ni sa njima zezaosinisake wrote:l', to je vec deb'o offtopic u temi "Omiljeni gitaristi"...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests