Izbor Magneta II
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Izbor Magneta II
Jel zna neko koje radnje u Beogradu (osim Mitros-a i Music Trade-a) prodaju Seymour Duncan magnete?
- mislim_stvarno
Mislim da je to - to. EMG prodaje maric, a DiMarzio Mix...
Da, još neki ljudi mi rekoše isto u međuvremenu... hvala u svakom slučaju
.

Pošto sam malo gnjavio ovde na temi sa tim koji magnet da uzmem za Strata, evo konačno da objavim da je to obavljeno - uzeo sam Seymour Duncan Jb Jr. i dobijenim sam više nego zadovoljan! Tačnije, dobio sam i više od onog što sam očekivao, a pritom sam ga isprobao na nekim malo slabijim pojačalima, na nekoj pravoj zverki će tek da se testira! Ali kad na mom malom Marshall-u od 15W ovako dobro zvuči, verujem da će na nečemu jačem i konkretnijem još bolje da se pokaže! Zvuk je sada dosta definisaniji nego što je bio sa fabričkim single-om, posebno na distu se to ističe, ali je i clean sjajan, naravno, i jednostavno sam oduševljen! Konačno je to ono šta već odavno želim sa Stratocasterom! Malo sam čak i euforičan sada hehehe
@JCM 800
Hvala ti do neba za detaljan opis rada i karakteristika ovog magneta!
Tvoje iskustvo mi je pomoglo da se za taj magnet opredelim i pun sam pogodak napravio time! Hvala puno još jednom! 

@JCM 800
Hvala ti do neba za detaljan opis rada i karakteristika ovog magneta!

Zoll wrote:Pošto sam malo gnjavio ovde na temi sa tim koji magnet da uzmem za Strata, evo konačno da objavim da je to obavljeno - uzeo sam Seymour Duncan Jb Jr. i dobijenim sam više nego zadovoljan! Tačnije, dobio sam i više od onog što sam očekivao, a pritom sam ga isprobao na nekim malo slabijim pojačalima, na nekoj pravoj zverki će tek da se testira! Ali kad na mom malom Marshall-u od 15W ovako dobro zvuči, verujem da će na nečemu jačem i konkretnijem još bolje da se pokaže! Zvuk je sada dosta definisaniji nego što je bio sa fabričkim single-om, posebno na distu se to ističe, ali je i clean sjajan, naravno, i jednostavno sam oduševljen! Konačno je to ono šta već odavno želim sa Stratocasterom! Malo sam čak i euforičan sada hehehe![]()
@JCM 800
Hvala ti do neba za detaljan opis rada i karakteristika ovog magneta!Tvoje iskustvo mi je pomoglo da se za taj magnet opredelim i pun sam pogodak napravio time! Hvala puno još jednom!
Drago mi je da sam bio od pomoci...
Tu smo da pomognemo...