Svaka Castvelby wrote:Ej hvala ljudi! Uzeo sam polovnog '81 godiste i da 2203 je, a imam Randallov 4x12 kabinet, jer sam imao stock Randall G3. Taj box je veoma mutan(za moj ukus) ali pasce za neko vreme 1960a box.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Svaka Castvelby wrote:Ej hvala ljudi! Uzeo sam polovnog '81 godiste i da 2203 je, a imam Randallov 4x12 kabinet, jer sam imao stock Randall G3. Taj box je veoma mutan(za moj ukus) ali pasce za neko vreme 1960a box.
pa ono klin definitivno nije vise kristalno jasan kao na jeff bekcovima i tek sad vidim koliko oni magneti imaju nenormalno dobar clean... ali... sestro slatka kako twanguje, kako vristi... bas onako, podosta, trebalo mi je malko vremena da se naviknemsinisake wrote:A, lepo, lepo, Duane, cestitke...![]()
Jesi li sad konacno zadovoljan? Razlike? Prednosti? Eventualne mane?
Si prodao one stare (ne mislim na zice:D)?
yeah, but thats just like... your opinnionnebojsak wrote:Tanke su ti gornje žiceDuane wrote:ah yea!
moj gitara je konacno postala Z GITAR!
11ke i teksasi... twanguje kao bebina karlica!
WHAM!guv'nor wrote:Duane wrote:ah yea!
moj gitara je konacno postala Z GITAR!
11ke i teksasi... twanguje kao dekin kuk!![]()
Kada te ne bude mrzelo, kupiš E 52-ku, met'eš na ovaj set i...
Više ljudi im zamera neprijatnu distorziju nego mutan clean, ali sve su to lični utisci. U zdravlje da ih sviraš!Duane wrote:... eventualna mana mu je mozda mutan klin...
Welcome to the chopor!velby wrote:Od danas!![]()
hvala...Rocket Roll wrote:Više ljudi im zamera neprijatnu distorziju nego mutan clean, ali sve su to lični utisci. U zdravlje da ih sviraš!Duane wrote:... eventualna mana mu je mozda mutan klin...
Pa zar si sumnjao?!Kill surf city wrote:Cestitike! Bas sam ga snimio u oglasima skoro, pitao sam se da li ce zavrsiti kod nekog forumasa.
...svi putevi vode u munze!Hillybilly wrote:Pa zar si sumnjao?!Kill surf city wrote:Cestitike! Bas sam ga snimio u oglasima skoro, pitao sam se da li ce zavrsiti kod nekog forumasa.
Jok ja...Pa zar si sumnjao?!
Ovo nije klasicna 15-ica. Kad kazes 15" odma pomislis zvucnik za bass guitar kabinet. Medjutim, ovo je zvucnik koji te omah oduva, kako svojom efikasnoscu tako i svojim besprekornim performansom i frekventnimo odzivom!! Ima prilicno "tight bass response" a mid i treble su ono gde ovaj zvunik zaista blista!Kill surf city wrote:Nego kako sljaka 15'' na gitari, samo jednom sam probao gitaru kroz jedan 15''?
Hillybilly wrote:Ovo nije klasicna 15-ica. Kad kazes 15" odma pomislis zvucnik za bass guitar kabinet. Medjutim, ovo je zvucnik koji te omah oduva, kako svojom efikasnoscu tako i svojim besprekornim performansom i frekventnimo odzivom!! Ima prilicno "tight bass response" a mid i treble su ono gde ovaj zvunik zaista blista!Kill surf city wrote:Nego kako sljaka 15'' na gitari, samo jednom sam probao gitaru kroz jedan 15''?
Kad pogledas ovaj zvucnik vidis da je projektovan sa superlativima na umu! Korpa od livenog aluminijuma, ALNICO magnet, napravljen da traje X godina...!
Ako me secanje ne vara, to je Mesa Boogie ugradjivao (D120F i D130F, JBL naravno) u one svoje originalne Boogije koji su bili 'budzevina' Princetona. Tamo negde krajem sezdesetih pocetkom sedamdesetih.Hillybilly wrote:Imao sam ludacku srecu...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests