dobro,iskreno se plasim za tebe ako imas ovako misljenje..i posebno sa onim 100% na kraju.ti si vec izneo imaginarnu cinjenicu,sta bi bilo ako bi bilo..na srecu,nije tako..i hvala bogu nije tako..a kod Satrijanija imaš kiča i džiberaja ne mnogo manje nego kod pomenutih pevaljka. da je kojim slučajem Satrijani rođen u Srbiji do sada bi uveliko tezgario sa narodnjacima, 100%.
Bend koji najvise mrzite
Re: Bend koji najvise mrzite
ja mislim da je @kide-tov post vezan za stoju i bregu i ostale kurce palce bio vise ironican i sarkastican,tako da ga ja ne bih shvatao ozbiljno.tj.kvantiten ne garantuje kvalitet,posebno u srbiji..

a kod Satrijanija imaš kiča i džiberaja ne mnogo manje nego kod pomenutih pevaljka. da je kojim slučajem Satrijani rođen u Srbiji do sada bi uveliko tezgario sa narodnjacima, 100%.
Moguce, ili bi bio u Djokinom orkestru, umesto Dude Bezuhe...
Al' ovaj bi cepao sa Mirom Skoric, da jebe rak raka!

konačno duševan čovek, tako je Bluzko, poenta muzike i jeste da spaja ljude a ne da ih razdvaja na podžanrove i frakcije koji se međusobno pljuju. zato Brega i jeste tako veliki čovek i narodni umetnik jer je spojio rok i folk, pa samim tim i ljude koji slušaju te žanrove. njegov kvalitet kao čoveka i kompozitora je upravo u toj otvorenosti i nemanju predrasuda, zato ga ljudi i vole, zbog te širine.Bluesko wrote:Ma Dugme je krosover izmedju rokenrola i neceg sto nije bas gotivna muzika,a danas je jako popularno,pa ono,kad pogledas,Dugme moz` da napravi gazu za frtalj miliona ljudi jer ga slusaju svi,pa i oni a i ovi....
jedini lik na domaćoj sceni, koji je pored Brege imao tu muzičku i socijalnu širinu je Džoni Štuilć. Džonija su voleli i vole i radnici i seljaci i poštena inteligencija, jer su osećali tu širinu i dobrodošlicu. samo on bi eventalno mogo da doaka Dugmetu sa nekim povratničkim koncertom, ali teško da će to biti.
Last edited by kide on 08 Sep 2009, 11:26, edited 1 time in total.
odrađivo turneje sa Čolom, pa Ž. Joksimović u Areni, itd, snašo bi se na srpskoj estradi očas posla.sinisake wrote:Moguce, ili bi bio u Djokinom orkestru, umesto Dude Bezuhe...
hahah, da, mada Mira nije sada u vrhu, ali bi sigurno držo tezgu kod Lukasa, ili kod Indire.Al' ovaj bi cepao sa Mirom Skoric, da jebe rak raka!
Nekide wrote:poenta muzike i jeste da spaja ljude
Ne?
nego šta je poenta, po tebi? samo, ćirkane, molim te da skratiš postove, ko će čitati te tvoje elborate
nego šta je poenta, po tebi? samo, ćirkane, molim te da skratiš postove, ko će čitati te tvoje elborate
sasvim dovoljno sam ti napisao 
da sam moderator ja bi tebe ćiro banovo samo zato što kvariš zabavu i što si škrt na rečima.
dakle, nemaš pojma, tako sam i mislio.
dakle, nemaš pojma, tako sam i mislio.
da sam ja drug tito ja bih nahpao rumuniju, ali nisam... hebiga 
druže, ne volim kad si tužan. evo nešto da te razveseli:

đes' ba ćiki, šta ima buraz? a? hehe...

đes' ba ćiki, šta ima buraz? a? hehe...
Bas si cakan! Duznik sam ti
Treba nam pod hitno smajli koji salje poljupce
Treba nam pod hitno smajli koji salje poljupce
Bilo bi zanimljivo da ovaj forum posecuju i ljudi koji slusaju narodnjake, e onda bi krenula prava rasprava! Ali opet bi bila uzaludna jer niko ne moze dokazati cija je muzika "bolja", Bregina ili SatrijanijOva, samo bi se moglo videti koju vrstu muzike ljudi vise vole... To ko je bolji, kvalitetniji i sl dokazivo je kao i putovanje kroz vreme, u teoriji svi jednu govna ali u praksi je neizvodljivo..
kurtrose wrote: u teoriji svi jednu govna ali u praksi svi jedu govna.
- million dollar baby
ijooooooj jak si mi karakterFunkomat wrote:Povlacim ono sto sam rekao za tvoj dobar ukus.
Razumem sve ali... Pearl Jam?!
Sto je najgore, svrstala si Pearl Jam sa najtvisom i dugmetom. To je zakonom zabranjeno, koliko ja znam.
ok
Ja najvise mrzim aerosmith.
A nisu ni gansi daleko.
Ja najvise mrzim aerosmith.
A nisu ni gansi daleko.