Stvarno??sl0e wrote: (15 oktobar)
To je odlicna vest.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Stvarno??sl0e wrote: (15 oktobar)
Ovo htedoh i ja da postujem u ovoj temi ali me je mrzeloandrej] wrote:
Prvi slican efekat da mi se bas jako svideo. Vecina ring modulatora i slicnih pedala potpuno istanji ton i retko kad cujem neki zvuk da mi se svidja. Ovime bih se igrao danima. Zvuci sjajnoandrej] wrote:
Ako guitar rig moze da zvuci kao npr onaj zvuk od 2:40 do 3:05, prelazim na guitar rig.muki17 wrote:hahaha,meni ovo zvuci ko da mi prekida kabl,tj ko guitar rig,na intergrisanoj zvucnoj![]()
![]()
strava deo! al ga je odprasio... ludacka pedala, mnogo mi se dja...Funkomat wrote:Ako guitar rig moze da zvuci kao npr onaj zvuk od 2:40 do 3:05, prelazim na guitar rig.muki17 wrote:hahaha,meni ovo zvuci ko da mi prekida kabl,tj ko guitar rig,na intergrisanoj zvucnoj![]()
![]()
a ne,nisam stigao dotle,pobedio me je sam pocetakFunkomat wrote:Ako guitar rig moze da zvuci kao npr onaj zvuk od 2:40 do 3:05, prelazim na guitar rig.muki17 wrote:hahaha,meni ovo zvuci ko da mi prekida kabl,tj ko guitar rig,na intergrisanoj zvucnoj![]()
![]()
Jel da?Duane wrote:strava deo!Funkomat wrote:Ako guitar rig moze da zvuci kao npr onaj zvuk od 2:40 do 3:05, prelazim na guitar rig.muki17 wrote:hahaha,meni ovo zvuci ko da mi prekida kabl,tj ko guitar rig,na intergrisanoj zvucnoj![]()
![]()
Tako sam i mislio.muki17 wrote: a ne,nisam stigao dotle,pobedio me je sam pocetak
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests