Klub vlasnika Fender pojacala
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Klub vlasnika Fender pojacala
A jel` može sa ovim da se dobije klubska stolica
?

- sirac-šunka
- vragolan
Ma sa ovim mož i žeMske da muvaš 
sa ovim pojacalom mozes da budes,ruzan glup i invalid,one samo padaju...
jaooo sto ti je dobra lapmaaaa,pogledaj ove silne dugmice! kako si moderan,dodji da te cokim

jaooo sto ti je dobra lapmaaaa,pogledaj ove silne dugmice! kako si moderan,dodji da te cokim

Ja posedujem ovo 

-
Enterprise
muki17 wrote:kako si moderan,dodji da te cokim
- Hillybilly
eeeeee ovo je vec wall of sound! a moze da bude i mrežica za odbojku! svaka čast domaćine! 
- tHe bLuEsMaN
NaraVno da moze,nije bitna niti cena,niti snaga,niti velicina,vazno je samo da pise Fender.Sava wrote:A jel` može sa ovim da se dobije klubska stolica?

here's mine...
Ako je jedini uslov da pise Fender, evo i mogtHe bLuEsMaN wrote:NaraVno da moze,nije bitna niti cena,niti snaga,niti velicina,vazno je samo da pise Fender.

Kako si zadovoljan sa frontmanom +Hopkins+ ? A'e napisi koju rec... Mislim,dosta je jeftin,a ipak je fender.
Pa nemam sta puno da ti kazem o tom pojacalu. Zvuk je manje vise isti kao na svim pojacalima iz te klase, nema to veze sa Fender zvukom. Ne znam koji je zvucnik unutra, ali nije nista posebno. Clean zvuk nema onu Fender britku notu, pa cak ni sa Reverbom pojacanim cak ni ne emulira pristojno neki Twin Reverb. Za vezbanje kuci u sitne sate, zavrsava posao, ali za neko snimanje ili trazenje nekog zvuka, ni ne pomisljaj.
Najbolji zvuk mu namestim kada mu samo pustim klin i sve ostalo ide sa pedala, tada moze pristojno da zvuci. Njegov drive i reverb su po meni beskorisni.
Najbolji zvuk mu namestim kada mu samo pustim klin i sve ostalo ide sa pedala, tada moze pristojno da zvuci. Njegov drive i reverb su po meni beskorisni.
Znaci za vezbanje kuci,moze da prodje.Thank's.
- Hillybilly
Ah da, zaboravih, imam i ja jedan frontman 15R za kucnu upotrebu i prilicno sam zadovoljan sa njim! Odlican odnos kvalitet/cena!+Hopkins+ wrote:Ako je jedini uslov da pise Fender, evo i mogtHe bLuEsMaN wrote:NaraVno da moze,nije bitna niti cena,niti snaga,niti velicina,vazno je samo da pise Fender.![]()
- tHe bLuEsMaN
Pa naravno da moze.Ovo pojacalo ima iskljucivo tu namenu,za vezbanjeness wrote:Znaci za vezbanje kuci,moze da prodje.Thank's.