dobre civije,samo malo velike.xspaceman wrote:ja bi ove drombulje!
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Siroko..Kol'ko moze da kosta ovako nesto???cccira wrote:Izvinjavam se ako sam ovo vec pejstovao negde u dubinama ove teme:
To nemam (sto cu ispraviti uskoro, nadam se)
U srecnijim zemljama 500 dolara ili evra, a kod nas, po racunici gospode iz musictradea, negde izmedju 550 i 600Aca wrote:Siroko..Kol'ko moze da kosta ovako nesto???
Opako ružan komad, al pretpostavljam da pristojno zvuči, ko voli.
Jedina "ruzna" gitara koja mi se ikad svidelanebojsak wrote:Opako ružan komad, al pretpostavljam da pristojno zvuči, ko voli.

[youtube]_XG0L9XqinU&feature=related[/youtube]

-
Sto taj baja ima kolekciju...Nekako verujem da ces pre ili kasnije pokusati da kloniras ovaj komad !Funkomat wrote:[youtube]_XG0L9XqinU&feature=related[/youtube]

Covek bez daha da ostane.Kill surf city wrote: Sto taj baja ima kolekciju...

Pre ili kasnije, sigurno.Kill surf city wrote:Nekako verujem da ces pre ili kasnije pokusati da kloniras ovaj komad !

-
Momentalno mi treba i jedna jednostavna tradicionalna gitara za otvorene stimove (mada imam jednu slicnu u polu normalnom stanju)...eh pusti snovi...nema se para za ovo...

- Guitar_thrill
- MF veteran
a da,a i tvoj ima pomerene tackice na vratusl0e wrote:Ti imas sunburst strata, ja olympic white. Razgranici ta 2

Brate, bas bi voleo da je imam

Izvinjavam se zbog zakasnjenja. Kupujem ga cim skupim 300 evra, imam vec 700MetalFunk wrote: Stalker, bolan, kad kupujes THE W BEAUTY?![]()
@bloozman, ovaj tele. je tako![]()
(:

Warwick Corvette Standard Swamp Ash Black Hardware (moja ce imati 4 zice, i bice nirvana black

narucujem preko MjuzikTrejda, bice nekih 999.99 eura

Whammy.
Ovo uzimam u sezoni 2009/2010.
e da, ovo umalo da zaboravim. slikao sam na moru, ali nigde nisam video isti:

kako te nije sramota?vbraca wrote:Ako mi verujes da to ne vredi te pare, ali ozb.
verujes? aaaaaaaaMetalFunk wrote:verujem brate, ali mi se svidja izgled i to...
pa cekajte, mislite da Sting-stinking-Ray vredi 2 soma nov? aaaajde!
Da li JazzBass vredi 500 dolara?
nemojte, molim vas. ovo je bar egzotika sto se finisha i tih munja tice. Nad ovim basom imas naaajbolju kontrolu nad tonom. probavao sam mnoogo razlicitih basova,pa mogu reci cista srca. jes da ima svako svoje misljenje, but guys....