Kleptonov pedal board?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tHe bLuEsMaN
Kleptonov pedal board?
Trazio sam po netu,ali nisam nasao.Da li neko zna na kojim pedalama svira Eric Clapton???
?
?
?
Re: Cleptonov pedal board
kolko ja znam koristi samo jednu pedalu, njegov signachr, high quality work, od renomirane firme DigiTech
dakle... DigiTech, proudly, presents...

to ti je to... vidis i koje je pesme sa tim snimio! sve je u jednom potu!

Klepton koristi pedale? Mislim da ima samo Ernie Ball volume, i Tube Screamer u Stratu... Ispravite me ako greshim...
Na nekim dobrim.
(Kazu da ima ugradjen tube screamer u djitri)
Ja mislim da je siroma, kad je pazario onaj Soldano od 3000$, rekao sebi: "E neces vise pare bacati na opremu - vreme je da se nesto i zaradi!"
(Kazu da ima ugradjen tube screamer u djitri)
Ja mislim da je siroma, kad je pazario onaj Soldano od 3000$, rekao sebi: "E neces vise pare bacati na opremu - vreme je da se nesto i zaradi!"
-
Kill surf city
Mislim da sam video fotku sa nekim old school fazom i pravim leslie kabinetom, ali za potrebe reuniona cream-a...
Dosta versatilna pedala... Je l' provaljena shema? Kol'ko bi izasao klon?Duane wrote:kolko ja znam koristi samo jednu pedalu, njegov signachr, high quality work, od renomirane firme DigiTech
- sirac-šunka
- vragolan
Mislim da EC ne koristi stvarno ovu pedalu i da je sve to samo marketinski trik, jer je pedala sranje... probali uzivo, ne zvuci onako kako su prezentovali na sajtu, a jos manje zvuci kao Clapton... 
jos nista, pedale su zasrafljene sa titanijumskim srafovima, koji se na dodir, tojes' obrt, samounistavaju, tacnije pustaju tecnu kiselinu(S4P2C4H120H) u samo kolo pedale i zauvek ga unistavaju, neostavljajuci mesta za ljude da naprave klon... nazalostsinisake wrote:Dosta versatilna pedala... Je l' provaljena shema? Kol'ko bi izasao klon?Duane wrote:kolko ja znam koristi samo jednu pedalu, njegov signachr, high quality work, od renomirane firme DigiTech
grdno se varas!sirac-šunka wrote:Mislim da EC ne koristi stvarno ovu pedalu i da je sve to samo marketinski trik, jer je pedala sranje... probali uzivo, ne zvuci onako kako su prezentovali na sajtu, a jos manje zvuci kao Clapton...
To je u principu modifikovani tube screamer i trebalo bi da izgleda ovako nekako:sinisake wrote:Je l' provaljena shema?

Last edited by cccira on 15 Sep 2009, 20:30, edited 1 time in total.
- sirac-šunka
- vragolan
Dokazi!Duane wrote:grdno se varas!sirac-šunka wrote:Mislim da EC ne koristi stvarno ovu pedalu i da je sve to samo marketinski trik, jer je pedala sranje... probali uzivo, ne zvuci onako kako su prezentovali na sajtu, a jos manje zvuci kao Clapton...
- Guitar_thrill
- MF veteran
a koja je tu dioda za Lejlu?cccira wrote:To je u principu modifikovani tube screamer i trebalo bi da izgleda ovako nekako:sinisake wrote:Je l' provaljena shema?
Pa ova dioda za pentodni (ili pentagramodni) kliping poznatija kao crossroads dioda, po kojoj je uostalom pedala i dobila ime
Šta je onda Džimi svirao kad njegova signature pedala još nije bila napravljena? Sve mi je ovo nekako nestvarno... 
- Guitar_thrill
- MF veteran
haha, jos jedna od Kleptonovih genijalnih idejaw...diodu za lejlu je nazvao Crossroads, a diodu za Crossroads je nazvao Old Love.....cccira wrote:Pa ova dioda za pentodni (ili pentagramodni) kliping poznatija kao crossroads dioda, po kojoj je uostalom pedala i dobila ime
Sirac, mozda ti zato nije pedala zvucala ok, jesi probao npr na tom Crossroads podesavanju da sviras Lejlu?
da bi crossroads mod radio kako valja mora se prvo potpisati ugovor sa đavolom i to na nekom crossroadu!Guitar_thrill wrote:haha, jos jedna od Kleptonovih genijalnih idejaw...diodu za lejlu je nazvao Crossroads, a diodu za Crossroads je nazvao Old Love.....cccira wrote:Pa ova dioda za pentodni (ili pentagramodni) kliping poznatija kao crossroads dioda, po kojoj je uostalom pedala i dobila ime![]()
Sirac, mozda ti zato nije pedala zvucala ok, jesi probao npr na tom Crossroads podesavanju da sviras Lejlu?