Btw, bio je opasan. Motorhead je klasično ljuljao prostor otpanjen tako da se ništa ne razume, a Brejkersi su odvalili. To im je bio i najbolji period, baš kad je izašao 3, jedan od retkih domaćih albuma ikad sa objedinjenim fantastičnim stvarima, fantastičnom produkcijom (taman kako treba - upeglana taman toliko da se ne izgubi gruvčina i sirovina), muda i mast pršte na sve strane, melodično i besno
ProCo Rat 2
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: ProCo Rat 2
Zar nije taj cert bio '89, ili u najgorem slučaju početkom '90?
Btw, bio je opasan. Motorhead je klasično ljuljao prostor otpanjen tako da se ništa ne razume, a Brejkersi su odvalili. To im je bio i najbolji period, baš kad je izašao 3, jedan od retkih domaćih albuma ikad sa objedinjenim fantastičnim stvarima, fantastičnom produkcijom (taman kako treba - upeglana taman toliko da se ne izgubi gruvčina i sirovina), muda i mast pršte na sve strane, melodično i besno
- Rocket Roll
Hvala! Preveo sam ga iz Tompsonove knjige "Stompbox":
http://www.amazon.com/Stompbox-Art-Thom ... 0879304790
http://www.amazon.com/Stompbox-Art-Thom ... 0879304790
pa moguce stvarno se ne secam tacnonebojsak wrote:Zar nije taj cert bio '89, ili u najgorem slučaju početkom '90?
I dobro, nije valjda da ovde osim nas dvojice niko ne gaca glodare? Nyarle, nosi to Rocketu na modovanje pa se raspiši onako kopirajterski 
-
Kill surf city
Znam ja dvojicu kolega sa Pacovima, ali se nesto ne javljaju...
Ja sam svojevremeno zamalo pazario You Dirty Rat-a preko ortaka u inostranstvu, ali ga ladno nije bilo u prodavnici, iako je na sajtu pisalo drugacije...a drugar bio u zurbi, itd.
Evo zanimljivog klipa...doduse, novi ratovi su pitanju, bez modova, ali opet...
( ignorisite hair metal sa pocetke klipa
)
Ja sam svojevremeno zamalo pazario You Dirty Rat-a preko ortaka u inostranstvu, ali ga ladno nije bilo u prodavnici, iako je na sajtu pisalo drugacije...a drugar bio u zurbi, itd.
Evo zanimljivog klipa...doduse, novi ratovi su pitanju, bez modova, ali opet...
( ignorisite hair metal sa pocetke klipa
Meni ovde Turbo apsolutno rula 
I da, moj Rat 2 je isto ovako šištavo i praznjikavo zvučao pre Rocketovog moda.
I da, moj Rat 2 je isto ovako šištavo i praznjikavo zvučao pre Rocketovog moda.
Ja koristim ovo:

Rocket Roll Eclipse - Rocketova varijacija na Turbo Rat/Vintage Rat u jednom boxu - manje je kompresovan na ekstremnim snagama i to mi je osnova za drive - naravno radi i kao fuzz i kao "prljav" booster i kao overdrive - Na Voxu & Jaguaru zvuci "zlo i naopako", beskonacno kombinacija + u mixu je uvek "gde treba" - sa Klon Centaurom ispred njega -> ton k'o kuca
Bas sam ga malopre na probi koristio i veoma sam zadovoljan - definicija, masa + prodornost = Rat 

Rocket Roll Eclipse - Rocketova varijacija na Turbo Rat/Vintage Rat u jednom boxu - manje je kompresovan na ekstremnim snagama i to mi je osnova za drive - naravno radi i kao fuzz i kao "prljav" booster i kao overdrive - Na Voxu & Jaguaru zvuci "zlo i naopako", beskonacno kombinacija + u mixu je uvek "gde treba" - sa Klon Centaurom ispred njega -> ton k'o kuca
Po izgledu bih rekao da je Dual Mice, ali ne vidi se najjasnije, daj bolju fotku.
Da nije klon DS jedinice?
da nije DigiTech Crossroads, misteriozno prepakovan u to zuto!
boja je ista! eto traga... hmmm...

ali kako?
kako si zaobisao zastitu? kako si odvrnuo aluminijumske srafove? kako si izbegao kiselinu? i na kraju kako si promasio dugme self-destruct, kad jasno pise "kliknuti u slucaju otvaranja pedale"!
boja je ista! eto traga... hmmm...

ali kako?
kako si zaobisao zastitu? kako si odvrnuo aluminijumske srafove? kako si izbegao kiselinu? i na kraju kako si promasio dugme self-destruct, kad jasno pise "kliknuti u slucaju otvaranja pedale"!
- Guitar_thrill
- MF veteran
a nije za metal?w437776 wrote:Pogodite sta je ovo!![]()
- BaalBehrit
To je isto pacovčina, ljudi. 
zvucni primeri i ostalo za neki dan..