Koja bas pojačala posedujete?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koja bas pojačala posedujete?
Pa master i level nisam ukljucivao na vise od 6,eventualno 7...kad sam poceo da sviram sa ovim pojacalom svirao sam na 3, po neki put na cetvorci...i onda jednog dana ja tako ukljucim pedalu (a pre toga je sve normalno radilo sa pedalom) i pocne da mi skace zvucnik nenormalno i sto vise povecam lvl na pedali sve vise skace i tad je valjda puno zasmrdelo i tako sad i kad sviram na sedmici tesko se cujem pored bubnja i 2 gitare, mada nisam proveravo bateriju na bassu .... a sad smrdi po neki put, ali ne toliko kao taj prvi put...ali nisam vise ukljucivao pedalu...
- Tiki the Boyler
- Urednik
Koju si pedalu koristio?
Malo si izgleda proprdio pojačalce i najbolje ti je da ga što prije nosiš/šalješ na servis.
(iako u slučaju preopterećenja pedalom gubiš garanciju, najbolje je da ti to ovlašteni servis dovede u red)
Malo si izgleda proprdio pojačalce i najbolje ti je da ga što prije nosiš/šalješ na servis.
(iako u slučaju preopterećenja pedalom gubiš garanciju, najbolje je da ti to ovlašteni servis dovede u red)
Pedala je isto Behringer....Behringer BOD100...Tiki the Boyler wrote:Koju si pedalu koristio?
Sta ti znaci proprdio si pojacalo???
- Tiki the Boyler
- Urednik
Pa preopteretio si neku od njegovih komponenti koja je usljed toga pregorjela... vjerovatno neki tranzistor u ulaznom kolu.
Ali da mi ne nagađamo ovde... na servis pa javi šta je bilo!
Vazi...Tiki the Boyler wrote:Pa preopteretio si neku od njegovih komponenti koja je usljed toga pregorjela... vjerovatno neki tranzistor u ulaznom kolu.
- The Mask AE
Koja je to glava?Neko mi je nudio tu glavu za 150 evra, pa pitam, gospoda na TalkBass-u nisu bili od pomoci kad sam pitao 

- sirac-šunka
- vragolan
To je (valjda) rucni rad nekog uglednog majstora iz Cacka... Ima je jos jedna (a mozda i vise) i ja sam video tu na oglasima... 

- The Mask AE
Da da.sirac-šunka wrote:To je (valjda) rucni rad nekog uglednog majstora iz Cacka...

stiglo pre sat vremena

Jaka im je fora sa tom nalepnicom, glava i 8x10... Kao da na Daciju stavis nalepnicu 'Ide k'o Mercedes'! 
Nego, da ti nisi cova iz Vrbasa sto je prodavao Peaveya, a interesovao se za Boss procesor i Cube30?

Nego, da ti nisi cova iz Vrbasa sto je prodavao Peaveya, a interesovao se za Boss procesor i Cube30?
It iz aj,Lekler... 
btw...prvo nesto probas, pa onda komentarises

btw...prvo nesto probas, pa onda komentarises

Znaci nije zaebancija? Ocu i ja dobro pojacalo sa kojim mogu pesaka na svirku...groove wrote:btw...prvo nesto probas, pa onda komentarises
Upravo to...po meni najbolji odnos : cena-kvalitet-mogucnosti-mobilnost 

Acoustic 136
125 W
15 inca zvučnjak(nažalost nije original
)

Inače 70 tih godina prošlog veka ovo su smatrali za combo pojačalo ( samo 48 kg
)
125 W
15 inca zvučnjak(nažalost nije original

Inače 70 tih godina prošlog veka ovo su smatrali za combo pojačalo ( samo 48 kg