Prosecna pesma, cak i smarajuca malo... ALI, sto je lepo odsvirao chova, narocita tamo negde oko petog minuta, bas onako (s) moodima, svaka cast!
John Mayer
Re: John Mayer
Nego, mislim da ova numera nije bila:
Prosecna pesma, cak i smarajuca malo... ALI, sto je lepo odsvirao chova, narocita tamo negde oko petog minuta, bas onako (s) moodima, svaka cast!
Ali brate kakav zvuk ima covek...
Realno, neka prica ko sta hoce, ali ovo je zvukcina! 
Ma ja se zezam, kontam da o ukusima ne vredi raspravljati... A Mayer je samo jedan od radnika mainstream muzicke mashinerije...
Gde iskopavate ove likove? Na ovom forumu sam izvalio da postoji onaj MAB, saznao da Bane Jelić nije jedan iz kolekcije Mastersa nego živ čovek, i sad ovo 
Siroka i veeelika su internet bespuca. veca od svemira! 
Ih, Nebojsa i to pita covek koji postuje ovakve linkove:nebojsak wrote:Gde iskopavate ove likove? Na ovom forumu sam izvalio da postoji onaj MAB, saznao da Bane Jelić nije jedan iz kolekcije Mastersa nego živ čovek, i sad ovo
http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... 55#p124027
http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... 60#p109269
Ovaj Mayer sveCki poznat, a ti tu neke opskurne alternativce iz mraka internet bespuca (thanks, dejankuki) vadis, i cudom se cudis ...
Pa sta?A Mayer je samo jedan od radnika mainstream muzicke mashinerije...
Dobar, vredan i savestan radnik! Takvima bih uvek dao bonus, da sam neki kapitalista, ko sto nisam...
Ajde za Jamesa Chancea, al de nađe MC4? Svako ko je zagrebao mrvicu dalje od major labela i onoga što se pušta na teveu zna za njih, pogotovo ako ima preko 25 godina.
A, dobro, al' za Mayera ne moras ni da grebes. 
kako neznas kad mu bila riba dzenifer aniston! kakav sochan trach, a? 
Cudno,vas sve john smara,a ja sam bas obrnutog misljenja. NAPOKON nije gitarista koji smara svojim ultradugim dosadnim solazama (a svi znate da bi mogao,ima znanja za to).NAPOKON covek koji je osmislio PESMU,kao takvu.
Kad sam prvi put cuo belief,odusevio sam se.
Drago mi je da imate crossroads koncert...kad sam dobio to,bio sam u fazonu evo opet smaranja sa bluzom ... medjutim ...kakav koncert.
Kad sam prvi put cuo belief,odusevio sam se.
Drago mi je da imate crossroads koncert...kad sam dobio to,bio sam u fazonu evo opet smaranja sa bluzom ... medjutim ...kakav koncert.
Meni je ovo onako 100% opeglano, što mi nikako ne ide uz reč bluz. Nešto kao Gary Moore sa 2 dodatne kašičice šećera i sa vrlo malo limuna. Tačnije, kao onaj čaj od šipka koji se služi u obdaništu.
nebojsak wrote: Tačnije, kao onaj čaj od šipka koji se služi u obdaništu.
Nadam se samo da pod "prljavu" bluz svirku ne misliš na Mick Taylor-a.
A ni u meni John Mayer nikako ne budi asocijaciju na neki bluz, ipak je on više gitarska rn'b-pop priča nego bluz. I ako je osnova za sve to naravno... Džej!
Bitno je da oni (mlađi gitaroši) prenose neku tradiciju, a i verovatno bi rizikovali da ispadnu pomalo smešni da nisu bar i toliko "čisti" pored npr današnje Nashville škole koja je dostigla apsolutno savršenstvo, što produkcije što preciznosti same svirke.
Stoji da je bar 50% Mayer-ovog repertoara namenjeno devojčicama i da su slinave i svetu potpuno nepotrebne pesmice, ali isto tako mu nije žao da te iste devojčice udavi na koncertima onim što nikada nisu slušale zbog preteranog blejanja u MTV. Na neki način im nadoknađuje propušteno.
[youtube]bww30yl3Jps&feature=related[/youtube]
[youtube]-5imPpWkZo8&feature=related[/youtube]
a u vezi John Mayera koji svira Boss BD-2 Blues Driver-a, hvale mi svi tu pedalu da cu na kraju def morati da je chekiram
. Kakva su tvoja iskustva @guvnor ?! 
Najblaže rečeno - štura.dweezil wrote: Kakva su tvoja iskustva @guvnor ?!![]()
Nisam nikada sa njom izlazio na svirku, tako da mogu samo da podelim sobno iskustvo.
Ajd' da se citiram, pa ću malo i da se dopunim:
I da, slažem se sa izjavom Rocketa koja je sledila u temi iz koje sam ovo kopirao, da uvek manje-više zvuči prijatno, na gotovo svim setinzima. Dodao bih samo da je potrebno često zavrnuti malo tone pot.BD-2 - na manjem gainu uvek savršen zvuk. Prelep trip pojačala na kulturnom otpanju. Jedina zamerka koju imam na taj seting je prevelika kompresija i gušenje kada bilo šta pustiš kroz istu (drajv ili bilo kakvu vrstu malo jačeg boost-a). Na većem gainu je već imala neki zvuk fuzza kroz kompresor - not my cup of tea.
E sada, meni je baš smetalo to što se uguši pri najmanjem bustu koji met'eš u nju, ali izgleda da je to nekima poželjan fora, bar je Mayer drži odmah iza Katana Boosta.
A što se tiče Mejera, samo bih da dodam da ko svira sa Bilijem i Slešom, ne mož' da ne valja
[youtube]RNuAdB5oVrU&feature=related[/youtube]