Ne pise nacin transporta, samo da je 30 evra. U Bijeljini zivimsl0e wrote:Nemoj nista da radis. Jbg, ako si narucio, plati koliko ovi nasi zapovedaju. Btw, kako ti stize, jesi uzeo DHL? Ako sam dobro ukapirao, thomann salje samo DHL-om za Srbiju?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne pise nacin transporta, samo da je 30 evra. U Bijeljini zivimsl0e wrote:Nemoj nista da radis. Jbg, ako si narucio, plati koliko ovi nasi zapovedaju. Btw, kako ti stize, jesi uzeo DHL? Ako sam dobro ukapirao, thomann salje samo DHL-om za Srbiju?
Ovaj most http://www.thomann.de/gb/schaller_3d4b.htmSava wrote:Ne znam koji si most naručio, ali sada sam pogledao Banzai cene i tamo pronašao npr. Telecaster vintage bridge po ceni od 47,95 plus transport 6,40, ukupno 54,36 ili recimo Gotoh most slične cene kao tvoj, a to je 56,10 plus transport 5,97 odnosno ukupno 62,07 euro. Moglobi da bude da će tvoja pošiljke ići DHL-om po toj ceni, ali to znači da ti je već stigla dok ovo pišemo.
Što se plaćanja tiče ja sam otvorio internet platnu karticu kod Banke Intesa (Visa) i već vršio jedno plaćanje koje je prošlo momentalno, a i roba mi je stigla. Jedina nedaća je što se čeka jedno tri nedelje dok ti otvore karticu.
Eto, ja upravo zbog toga nikako da je podignem... Dok sam čekao da "odštampaju karticu u inostranstvu" - uspeo sam nekako da se snađem za neku vizu i da naručim šta mi je bilo potrebno. Sada nikako da se setim i odem da podignem tu Internet Visa-u.Sava wrote: Jedina nedaća je što se čeka jedno tri nedelje dok ti otvore karticu.
Za internet platnu karticu ne znam, ali Thomann ne prihvata obične kreditne kartice (Visa, Master...) iz Srbije. Naručivao sam Rat 2 od njih, i morao sam da radim bank transfer, tj direktnu uplatu na njihov račun. Koliko se sećam, 63e pedala + 25e shipping, ovde su mi zveknuli još 32-3 evra na ime carine.theMadDoGbn wrote:Ovaj most http://www.thomann.de/gb/schaller_3d4b.htmSava wrote:Ne znam koji si most naručio, ali sada sam pogledao Banzai cene i tamo pronašao npr. Telecaster vintage bridge po ceni od 47,95 plus transport 6,40, ukupno 54,36 ili recimo Gotoh most slične cene kao tvoj, a to je 56,10 plus transport 5,97 odnosno ukupno 62,07 euro. Moglobi da bude da će tvoja pošiljke ići DHL-om po toj ceni, ali to znači da ti je već stigla dok ovo pišemo.
Što se plaćanja tiče ja sam otvorio internet platnu karticu kod Banke Intesa (Visa) i već vršio jedno plaćanje koje je prošlo momentalno, a i roba mi je stigla. Jedina nedaća je što se čeka jedno tri nedelje dok ti otvore karticu.
Nisam jos uplatio, mrzi me da cekam u redu u banci. Mislim da cu podnijeti zahtjev za MasterCard
Za sada sam isprobao Banzai i Stewmac i internet Visa radi posao besprekorno.nebojsak wrote: Za internet platnu karticu ne znam, ali Thomann ne prihvata obične kreditne kartice (Visa, Master...) iz Srbije. Naručivao sam Rat 2 od njih, i morao sam da radim bank transfer, tj direktnu uplatu na njihov račun. Koliko se sećam, 63e pedala + 25e shipping, ovde su mi zveknuli još 32-3 evra na ime carine.
S druge strane, Banzai prihvata kreditne.
Jesi kojim slucajem imao limit rucnog prtljaga? Pitam zato sto znam da moze tako da se nosi, ako ne prelazi recimo 20 kg dozvoljenog limita rucnog prtljagashule wrote:Gitara je stala u pregrade iznad sedista, onako 'ladno, sto bi rekli. U oba aviona. . Niko ne pravi nikakve probleme.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest