MUZIČKI FORUM, u par reči...
Moderators: KnightOfDoom, kumkat
Re: MUZIČKI FORUM, u par reči...
ne lazi, nismo jelena pili mjesec dana, samo lava dvolitre tucemo
i nisi stalno u gradu 

a?
ja pio jelen neki dan...eeeee, vid' marlboro, to nisam pusio odkako su cigare poskupile

pa jbg, nemogu svako vece u grad
ja pio jelen neki dan...eeeee, vid' marlboro, to nisam pusio odkako su cigare poskupile
pa jbg, nemogu svako vece u grad
- Dersu Uzala
Nego, gde je ova Eleonora, moja nesudjena imenjakinja?
Vidim da su na ovom forumu zastupljena dva, tri žanra muzike.
Zbog čega je tako?
Zbog čega je tako?
pa ti zapocni trend, stavljaj topice.
Pa nema interesovanja za ostale .......Tiga wrote:Vidim da su na ovom forumu zastupljena dva, tri žanra muzike.
Zbog čega je tako?
Nemoj da im verujes to je sve zavera da svi sviraju gitare i slusaju metal,pokusavaju da osvoje svet provalila si ihTiga wrote:Vidim da su na ovom forumu zastupljena dva, tri žanra muzike.
Zbog čega je tako?
- mislim_stvarno
jbt, dodje zensko na forum i svi pobenavimo... 
mislim_stvarno wrote:jbt, dodje zensko na forum i svi se napalimo...
Dobro, ali da ne bude sarkastičnih komentara...Doolio wrote:pa ti zapocni trend, stavljaj topice.
Ne bih rekla.Critical wrote: Pa nema interesovanja za ostale .......
Razmišljala sam o tome...Kole man wrote: Nemoj da im verujes to je sve zavera da svi sviraju gitare i slusaju metal,pokusavaju da osvoje svet provalila si ih
Pa sta bi rekla? Da ima interesovanja bilo bi i tema, a i nemam vise zivaca da se drkam OPET sa istim problemom, dodje jedan kaze nema HC, dodje drugi kaze nema LAtino, i tako u krug, otvore dve teme i posle i ne dolaze na forum !!!!
Ok bez nervoze, biće tema.Critical wrote:Pa sta bi rekla? Da ima interesovanja bilo bi i tema, a i nemam vise zivaca da se drkam OPET sa istim problemom, dodje jedan kaze nema HC, dodje drugi kaze nema LAtino, i tako u krug, otvore dve teme i posle i ne dolaze na forum !!!!
nervozan je jer dodju likovi kazu 'zasto nema HC podforum', on kaze 'zato sto nema interesovanja', lik kaze 'ma ima samo otvori forum', on otvori, na forumu mesec dana nijedan topic. al ne kao tri topica, pa kao nijedan nego nijedan-nijedan.
za sarkasticne komentare:
ne razumem sta hoces da mi kazes, pitaj okolo ko se najvise zalaze za nesarkasticne komentare i bratstvo i jedinstvo, pa ces videti koga ce da kazu. a sto se tice tudjih sarkasticnih komentara, nisam im ja mama:) mislim, ovo je javni forum, ja se svadjam i sa ljudima koje gotivim jednom nedeljno:)
za sarkasticne komentare:
ne razumem sta hoces da mi kazes, pitaj okolo ko se najvise zalaze za nesarkasticne komentare i bratstvo i jedinstvo, pa ces videti koga ce da kazu. a sto se tice tudjih sarkasticnih komentara, nisam im ja mama:) mislim, ovo je javni forum, ja se svadjam i sa ljudima koje gotivim jednom nedeljno:)
Ok, jasno mi je...Doolio wrote:nervozan je jer dodju likovi kazu 'zasto nema HC podforum', on kaze 'zato sto nema interesovanja', lik kaze 'ma ima samo otvori forum', on otvori, na forumu mesec dana nijedan topic. al ne kao tri topica, pa kao nijedan nego nijedan-nijedan.
Mislim, ako otvorim temu o Šabanu Šauliću, neću da bude vređanja umetnikovog lika i delaDoolio wrote: za sarkasticne komentare:
sabana ne verujem da iko sme da vredja.