M&F kolekcija za jesen/zimu 2009

JEDINO U VEZI FORUMA. Ostala pitanja postavite u odgovarajuci podforum ili ce biti obrisana bez premestanja.

Moderators: KnightOfDoom, kumkat

Post Reply
cccira
MF veteran

M&F kolekcija za jesen/zimu 2009

Post by cccira » 02 Oct 2009, 23:54

Majice gotove - LINK ZA NARUCIVANJE

Pre neki dan sam video da bubnjari sa nekog foruma koji je posvecen bubnjarima ( :mrgreen: ) imaju odezdu koja reprezentuje njihovu forumsku pripadnost.

Da li je neko (sem mene) zainteresiran za muzicki-forum® majice, dukseve i tako to? :D

vasko

Re: M&F kolekcija za jesen/zimu 2009

Post by vasko » 03 Oct 2009, 00:06

ja sam zainteresovan za MF kondome :ziveli:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 03 Oct 2009, 00:46

Paaaa ja... ali kako?

da neko izfinansira majce pa da prodaje ili da svako narucuje sebi??

E, da... Vasko zar se ne dogovorismo da se uozbiljis?

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 03 Oct 2009, 00:57

Ja bi jedan M&F dildo! :D

Frostensen

Post by Frostensen » 03 Oct 2009, 01:05

Lepa ideja. Jeste da josh nikog nisam cimao da mi pravi/sredjuje pedale i ali ono.. kao, zavoleo sam ovo mesto manje vishe i svidzha mi se predloz.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 03 Oct 2009, 01:10

dejankuki wrote:Paaaa ja... ali kako?

Pa kontaktiramo neku od firmi koje se bave time, objasnimo situaciju i onda svako narucuje sebi - stize na kucu. Naprave nam jos i neki popust ako nas bude bilo puno.

pax404

Post by pax404 » 03 Oct 2009, 01:11

Vako:

http://www.vizioshop.com/

Neka neko od admina napravi nalog, neka neko sredi logo i tako to, napravite majce i dukseve, i mi to kupujemo na tom sajtu. Majce su Fruit of the Loom, kvalitet, ja kupujem, jedna mi traje 2 godine i nema nikakvih problema. Jedan komad je 790 dinara + postarina, ako narucite 3 majce, nema postarine.

Sada, lepota ovoga je to sto, ako neko od admina MF-a napravi nalog, na svakih 7 majci koje su prodate (ili 8 nisam siguran) dobija se besplatna majca + 10 jura od Vizio shopa. Sa free majcom radite sta hocete (uzmite za sebe, stavite na stek pa pravite nagradne igre), a lovu mozete da zabodete za domen/hosting.

Svi srecni, svi zadovoljni. Mi dobijemo majce i priliku da pomognemo omiljen nam forum, adminima je ok, malo i mi da placamo hosting, i mozemo veliko okupljanje da pravimo :ziveli:

P.S. Ne reklamiram Vizio shop, nisam nikako povezan sa njima, samo sam korisnik njihovih usluga.

:metal:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 03 Oct 2009, 01:12

cccira wrote:
dejankuki wrote:Paaaa ja... ali kako?

Pa kontaktiramo neku od firmi koje se bave time, objasnimo situaciju i onda svako narucuje sebi - stize na kucu. Naprave nam jos i neki popust ako nas bude bilo puno.
javite koliko bi bio neki dux.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 03 Oct 2009, 01:14

Ja znam i za ove http://www.majice.ikstrim.net, mada ima jos x firmi koje se bave ovom delatnoscu

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 03 Oct 2009, 01:42

Pa da budem iskren nisam mislio da ce neko hteti da kupi MF majicu :) Razmisljali smo o pravljenju istih ali je bio plan da idu kao poklon pobedniku i nekim gubitnicima raznih "takmicenja" (nagradna igra al' moras da se potrudis :XD: ) koja smo kao planirali... Ali kako je propao dogovor sa jednom domacom firmom da sponzorise to sve gitarom ili bar necim vrednim za pobednika zaboravilo se i na majice.

Elem na viziu (...viziou... :O.o: ) znam da ima neka fora, kao imas svoj dizajn pa ko naruci i tebi ide neka kinta i to sve. I kul je sto se dobija ta majica nakon 10 nardzbina, taman bi mogla da ode nekom clanu na poklon (ili da namirimo prvo moderatore onako preko veze :D )
Medjutim, plasim se da bi ispale lose majice. Narucivao kod njih majice ranije, ono po tri komada, dz postarina brale :) Jednu su mi zeznuli sa bojom, nije bilo belo kao sto je na sajtu nego roknuli zuto (ali dobro, fino izgleda). Druga je bila sva "mutna", kao da slika nije bila dovoljne rezolucije za stampu. Treca je bila kul. E onda se napravim ja pametan pa zbudzim svoja dva "dizajna" u vektorskom formatu (to ne moz' da omane i bude "mutno") i izaberem jedan njihov. Oba ispadose relativno mutna (stvarno ne znam koji izraz da upotrebim) , a ono njihovo je jos i licilo na nesto posto je imalo crni "okvir". Da li stede boju, da li rade ofrlje jer imaju milion narudzbina ... Samo ne bih voleo da neko kupi MF majicu i da mu stigne lose odstampana. Inace majice kao majice koje koriste su stvarno odlicne.

I tako, ne znam sto sam ovo sve napisao :) Ako neko ima neku akciju nek javi ili me ispravi ako sam se ogresio o vizio.

// i da se izvinim paxu , sve covek lepo napisao a ja pisem gluposti....

// a kad vec editujem post, Ako vasko oce mozemo da mu odstampamo rolnu toalet papira (mogu i listici) sa njegovim usernameom, a vidim i sircu moz' da zatreba :XD: :lol:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 03 Oct 2009, 02:37

Odlican ideja!
cccira wrote: Da li je neko (sem mene) zainteresiran za muzicki-forum® majice, dukseve i tako to? :D
Ja!

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 03 Oct 2009, 06:44

gud ajdija, na jednom forumu de sam ovo je vec odavno uvedeno i svake godine izleti par novih dizajnova (dizajna, dizajana):)

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 03 Oct 2009, 08:37

Doolio, hajde da ti i ja našaramo par predloga, pa možda neki od njih i prođe. Mislim, bila bi simpa fora da ako su već MF majce, da su i kreirane od članova. Mislim, ja znam da si ti iz tog filma, ako ima još ljudi koji se ikako grfički izražavaju, naravno da i za njih važi isto.

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 03 Oct 2009, 08:47

Da se otvori tema "Predlog za dizajn za majicu za MFforum" a?

Predloge slati u jpg, al' obavezno da se ima i neki bolji format zbog stampaja... a?

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 03 Oct 2009, 09:50

kontam da ovde vise treba graficki dizajner nego li ilustrator, pogotovo traditional/corel painter style poput mene:) al ako mi nesto sine, svakako cu naskrabati, u svakom slucaju, treba da mi stigne tabla u skorijoj buducnosti.

a prvi moj predlog mogu da dam i bez crtanja:) crna majica sa ovim MF logom na levoj/desnoj sidzi, gde obicno stoji logo proizvodjaca. naravno, ne vece od pet santima u duzinu. minimalizam par ekselans!:)

Post Reply