Poznati gitaroshi - rare pictures
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Poznati gitaroshi - rare pictures
lepe slikice, ona gornja u coloru izgleda bash moderno, kao da je slikana u sadasnje vreme. 

poznati su neki snimci sa firebird-om. to je iz doba cream-a
Evo ga i Mejer sa nekom čudnom gitarom i JJ Johnsonom u pozadini...

Btw, šta bi ovoj Šeril Krou?

Sve u svemu, svaka čast za gospođu koja zalazi u pedesete!

Btw, šta bi ovoj Šeril Krou?

Sve u svemu, svaka čast za gospođu koja zalazi u pedesete!

Last edited by guv'nor on 27 Sep 2009, 12:56, edited 2 times in total.
A, guv'nor, svaka cast!
Gospodja je dobrodrzeca, premda malo starija, sto bi se reklo.

Gospodja je dobrodrzeca, premda malo starija, sto bi se reklo.

Sto ti je cudna gitara?, to je Martin, mislim da cak Martin ima model John Mayer, nisam siguran da je to bas ta kod njega u rukama...guv'nor wrote:Evo ga i Mejer sa nekom čudnom gitarom i JJ Johnsonom u pozadini...![]()
eg303 wrote:Sto ti je cudna gitara?, to je Martin, mislim da cak Martin ima model John Mayer, nisam siguran da je to bas ta kod njega u rukama...guv'nor wrote:Evo ga i Mejer sa nekom čudnom gitarom i JJ Johnsonom u pozadini...![]()

pa vidis da je namerno stavio drugaciji font,ocigledno je da se zeki,a o Mr.Green-u na kraju,necu ni da govorimeg303 wrote:Sto ti je cudna gitara?, to je Martin, mislim da cak Martin ima model John Mayer, nisam siguran da je to bas ta kod njega u rukama...guv'nor wrote:Evo ga i Mejer sa nekom čudnom gitarom i JJ Johnsonom u pozadini...![]()

Tako je Muki brate moj!
@eg303
Mejer - John Mayer
JJ Johnson - J.J. Johnson
sa nekom čudnom gitarom - Sheryl Crow

@eg303
Mejer - John Mayer
JJ Johnson - J.J. Johnson
sa nekom čudnom gitarom - Sheryl Crow

Уф, ја очигледно бити изгубљен у преводу...

- tyler durden
- MF veteran
Cika Carlos kad je imao malo vise kose, i njegov guitar majstor Paul Reed Smith..... XD

Tako je Muki brate moj!

tyler durden wrote:Cika Carlos kad je imao malo vise kose, i njegov guitar majstor Paul Reed Smith..... XD
Hah! Santana sa zunzarkama !

Nije slika al sam se uplasio kolko je dobro http://www.youtube.com/watch?v=vheuPUbH ... re=related
Мислим, није лоше, али ми никако није јасно што је то боље од овог:
http://www.youtube.com/watch?v=KMvIetEoojs
Овај дечко вероватно нема ни издат ЦД, свира гитару коју је сам направио, појачало му је вероватно јефтиније од Џоове трзалице, чак мислим да већина људи са овог форума који шредују (претпостављам да си и ти међу њима) би ладно могли да стану уместо било ког од ове тројице и, ако савладају трему, не верујем да би ико приметио суштинску разлику. Покојни Дени Гатон би једног могао да пошаље по бурек, другог по кисело млеко а трећег по цигаре, и сва тројица би могла да се тиме хвале...
http://www.youtube.com/watch?v=KMvIetEoojs
Овај дечко вероватно нема ни издат ЦД, свира гитару коју је сам направио, појачало му је вероватно јефтиније од Џоове трзалице, чак мислим да већина људи са овог форума који шредују (претпостављам да си и ти међу њима) би ладно могли да стану уместо било ког од ове тројице и, ако савладају трему, не верујем да би ико приметио суштинску разлику. Покојни Дени Гатон би једног могао да пошаље по бурек, другог по кисело млеко а трећег по цигаре, и сва тројица би могла да се тиме хвале...
Ja sam bubnjar pa mi zanimljivo da vidim gitariste da ovako cepaju nesto,meni je to impresivno
Nisu vecina shrederi uglavnom bluzeri i rokeri ima manje metalaca

Nisu vecina shrederi uglavnom bluzeri i rokeri ima manje metalaca