Šta mislite o EMO muzici?
Moderator: Trooper
Re: Šta mislite o EMO muzici?
Hahaha, prava pandurska terminologija. Je l se seća neko od starijih kraja osamdesetih i one pandurske žvake o sekti Crna Ruža?
Aj što su ubijali sebe i druge, nego su se i mazali Tigrom i sedeli na ladnom betonu.
Mislis Tigrovom mascu, ili...?
Svinjskom tigrovom mašću.
ahahaha ovaj kurir je car mame mi, neka ga nikad ne ukinu!
brate, kamene face i punjene patke su drustvene igre, nisu rituali!
brate, kamene face i punjene patke su drustvene igre, nisu rituali!

- mislim_stvarno
Najjači citat
Nije lako prepoznati pol emoovca
hahahhahahahhahahahahahahh, a trojke su djuro sta ?Emo generacija u određenoj meri funkcioniše kao tajno bratstvo. Pravi EMO ne sme priznati ko je i na takav način otkrivati svoju supkulturu

aaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!Critical wrote:hahahhahahahhahahahahahahh, a trojke su djuro sta ?Emo generacija u određenoj meri funkcioniše kao tajno bratstvo. Pravi EMO ne sme priznati ko je i na takav način otkrivati svoju supkulturu![]()

ali najjace iz ovih tekstova koliko su ljudi (novinari) u stvari pglu. EMO organizacija i EMO sekta 

xaxaxaxaxa !!! Koja bre EMO Sektra ... to su debili ... ae bezi ne razumem ih nesto placu samo,glupiraju se !! kad ih vidim u sk8 parku muka mi je xDDDD !!!
Nego mene zanima ko je to stavio Love Emo

Nego mene zanima ko je to stavio Love Emo

dejankuki wrote:Koje su na svojim seansama imali rituale kao sto su "Kamena faca" i "Lepeze" ili "Punjene patke"
![]()
![]()
![]()

xaxaxaxaxaxaxa

i u sobi na belom jastukuDzOnI123 wrote:xaxaxaxaxa !!! Koja bre EMO Sektra ... to su debili ... ae bezi ne razumem ih nesto placu samo,glupiraju se !! kad ih vidim u sk8 parku muka mi je xDDDD !!!
Nego mene zanima ko je to stavio Love Emo![]()
![]()
![]()
i u sumi pokraj starog panja
svi pod obraz il sapu il ruku
doslo vreme da se lepo sanja
Doolio brate ae ti meni malo objasni ovo ja sam glup xDDoolio wrote:i u sobi na belom jastukuDzOnI123 wrote:xaxaxaxaxa !!! Koja bre EMO Sektra ... to su debili ... ae bezi ne razumem ih nesto placu samo,glupiraju se !! kad ih vidim u sk8 parku muka mi je xDDDD !!!
Nego mene zanima ko je to stavio Love Emo![]()
![]()
![]()
i u sumi pokraj starog panja
svi pod obraz il sapu il ruku
doslo vreme da se lepo sanja
ne mogu, magic woud perish!