Koja bas pojačala posedujete?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- supersonic
Re: Koja bas pojačala posedujete?
hvala druže 

Strava, cestitam! Sta biti sa rekom?
- supersonic
Kao što možda - možeš da vidiš, došao je uz pojačalo - original drveni ampegov rack. Doduše bez poklopaca jer je tako fabrički ali napraviću ja poklopce.
Super oprema! Taj box izgleda kao da bljuje vatru! Jel staje to u gepek? 

- supersonic
Kod mene u Fiat Una je stao.Mada jbg, ova starija auta su više namijenjena za nošenje stvari - ova modernija zaobljena - u njih ne možeš ku*ca stavit !
V4-B što bi se reklo, ali u malom 
Opasna mrga, nema dalje...

Opasna mrga, nema dalje...
...kako nema dalje???Cope wrote:...Opasna mrga, nema dalje...

http://www.samedaymusic.com/product--AMPSVT8PRO
..uvek ima dalje!

- supersonic
mogao sam sačekati još malo (čitaj da skupim još love) - lik bi mi ga prodao jer sam imao kombinejšn
- ali čuo sam od jednog čovjeka što se razumije, da se kvare nevjerovatno.Pazi, nov je oko 1200 eura.Što nije ni malo malo za hibridno pojačalo.Za ove pare se može uzeti dobra varijanta npr. 2 x V2 ili 2x V4 i da ti radi posao iha ha... Ili možda da se nađe classic - da zaluta... ( ali čisto sumnjam)
Kaže ima snage do mjeseca da se čuješ, ali kvari se brutalno.I druga stvar.MADE IN U.S.A. pojačala apsolutno niko ne želi da proda, a danas (čitaj zadnjih nekoliko godina) se prave made in Vietnam, što rezultira čestim kvarovima.Nevjerovatno ali je istinito.Zato sam ja uzeo polovnjaka ali amerikanca.Mogao sam i novog - ali korejca

Kaže ima snage do mjeseca da se čuješ, ali kvari se brutalno.I druga stvar.MADE IN U.S.A. pojačala apsolutno niko ne želi da proda, a danas (čitaj zadnjih nekoliko godina) se prave made in Vietnam, što rezultira čestim kvarovima.Nevjerovatno ali je istinito.Zato sam ja uzeo polovnjaka ali amerikanca.Mogao sam i novog - ali korejca

Novi clan porodice

- supersonic
Da iscrpiš maksimum iz njega i što prije ga boljim zamijenio hehe 
Sa srećom !

Sa srećom !
Cestitam na pojacalu
A sta vi vidite u toj RB seriji?
A sta vi vidite u toj RB seriji?
a kako radi taj Enhance pot? Mislim čemu služi? presence? mid-cut? loudness?nnkvocka wrote:Novi clan porodice
?
enhance(vrsi "presence" funkciju), to je vezano za kompresor koji ima u sebi. jedino sto sam siguran da ce on moci da se najbolje pokaze kada se pojacalo baš odšrafi, ali jos uvek mi nije bila prazna kuca da mogu da istestiram. e sad, sto se tih midova tice: imas Low i Hi mid, sa tim potovima podesavas iste, mozes da iseces(ne da smanjis!) ili dopunis, pa onda posebno 2 volume pota da ih pojacas ili smanjis. to se vidi sa slike pojacala. nisam u potpunosti izvalio sve njegove mogucnosti (iz tog razloga nisam ni siguran da li to sto sam upravo rekao je tacno) posto nemam trenutno vremena, ali videcu u sto skorije vreme da to odradim. ako neko nesto zna detaljnije o tome, neka slobodno prokomentarisemichabass wrote:a kako radi taj Enhance pot? Mislim čemu služi? presence? mid-cut? loudness?nnkvocka wrote:Novi clan porodice
?

100w
Hvali mi samo kabinet...
Warwick Sweet 15.2

Solidna stvar... 15ca, 150w, jednostavne i efikasne kontrole, glasno i jasno.

Solidna stvar... 15ca, 150w, jednostavne i efikasne kontrole, glasno i jasno.