Jesam cuo i tu nema STA da se cuje. Zato i jesu za smece.Kole man wrote:Necu da pocinjem svadju od 15 stranica ali da li si iskreno cuo vise od 2 pesme od svih bendova koje si napisao tamo?
Bendovi za smeće?
Re: Bendovi za smeće?
sigurno
Mislim stvarno,
hvala ti na kompletiranju mog spiska. Izvini ako ti je zasmetala moja 'neazurnost'. Ja ne mrzim te bendove, samo znam da to sto oni smatraju muzikom ,nije muzikom. Ne mozes 'mazgu' nazvati 'konjem', jer je ona samo do pola konj. I to sto oni prave jesu samo do pola muzika i do pola pjesme. To ti je nesto kao fast-food za dusu i um. Tipa, kad jedes pileca krilca iz king-size pakovanja, in a american way, ti imas predstavu u glavi da jedes lijepo spremljeno pecenje za Dan zahvalnosti, ali to nije to, vec samo genetski modifikovana i isfabrikovana pecena piletina, i ti jedes to zato sto mislis da to jeste pravo pecenje. S vremenom pocinjes da se navikavas da to i jeste bolje od pecenja i da od pilecih krilaca nema bolje hrane. A onda se poslije nekog vremena zgrozis kada ti doktor kaze da imas rak crijeva u poodmaklom stadijumu. E, pa **** ga, onda je kasno. Korov se tesko cupa onda kad duboko udje u zemlju.
hvala ti na kompletiranju mog spiska. Izvini ako ti je zasmetala moja 'neazurnost'. Ja ne mrzim te bendove, samo znam da to sto oni smatraju muzikom ,nije muzikom. Ne mozes 'mazgu' nazvati 'konjem', jer je ona samo do pola konj. I to sto oni prave jesu samo do pola muzika i do pola pjesme. To ti je nesto kao fast-food za dusu i um. Tipa, kad jedes pileca krilca iz king-size pakovanja, in a american way, ti imas predstavu u glavi da jedes lijepo spremljeno pecenje za Dan zahvalnosti, ali to nije to, vec samo genetski modifikovana i isfabrikovana pecena piletina, i ti jedes to zato sto mislis da to jeste pravo pecenje. S vremenom pocinjes da se navikavas da to i jeste bolje od pecenja i da od pilecih krilaca nema bolje hrane. A onda se poslije nekog vremena zgrozis kada ti doktor kaze da imas rak crijeva u poodmaklom stadijumu. E, pa **** ga, onda je kasno. Korov se tesko cupa onda kad duboko udje u zemlju.
to matori ti ih provalio sve tek sad shvatam koliko to nije muzika sto si nabrojao 

aj daj molim te spisak nemodifikovanih pilecih krilaca koje ti slusas 

- cope_ns_89
Dusanu:
Aj navedi spisak, ne moras od 100, moze i od 20, 15, bendova koje ti volis da slusas??
Aj navedi spisak, ne moras od 100, moze i od 20, 15, bendova koje ti volis da slusas??
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Daj pustite Dushana na miru, vidite da je stariji covek u pitanu, jbg, lako je vama mladima on ima 85 godina i normalno da mu ne prija vecina moderne muzike.... 

Ja zahtevam samo da razmisli o prosirivanju spiska... Mislim, The Cure na spisku, a E-playa nema...
Povrsno, povrsno... Ni sam Dzoni ne bi bio zadovoljan...

Povrsno, povrsno... Ni sam Dzoni ne bi bio zadovoljan...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Evo moje sumiranje liste Dushana 85
1. NICKELBACK - ima par dobrih pesama
2. CRVENA JABUKA - jeste trash
3. PLAVI OREKESTAR - takodje trash
4. HARI MATA HARI - uzas sam
5. MAGAZIN - uzas
6. GREEN DAY - velika greshka Dushane, malo vise obrati paznju na njih
7. BACKSTREET BOYS - jesu grozni
8. VELVET REVOLVER dobar bend, ne znam shto njih ubacujesh ovde
9. KING OF LEON - ZA OVO BI TE GADJAO NECIM, njih mi ne diraj
10. THE CURE - I ZA OVO....
11. VALENTINO - ovo svi mrze to
12. AVRIL LAVIGNE - kenjkavo i smorno
13. TOKIO HOTEL - EMO UZHAS
14. HIM - ni meni se ne svidja taj band
15. RASMUS - jeste uzas
16. RAMMSTEIN - ja ne volim, ali bend je dobar
17. MERLIN - ovo je shit tu si u pravu
18. NEZNI DALIBOR - neznam, o kolegama sa ovih prostora sve najlepshe
19, DARKVUD DAB - prvi album i drugi volim ostalo se ni meni ne svidja
20. DEJAN CUKIC I KAKO-G0D-DA-MU-SE-ZOVE-PRATECI-BEND - meni je smor, ali ima kvalitet, jbg
21. VLADA DIVLJAN I KAKO-GOD-DA-MU-SE-ZVASHE-PRATECI BEND - IDOLI...mislim to je vec istorija YU Rocka
22. BAJAGA I INSTRUKTORI - Ok, ovo mozes i da ne volish
23. REPETITOR - neznam, o kolegama sa ovih prostora sve najlepshe
24. EYESBURN I DRUGI REGE-GEGE BENDOVI - Eyesburn je dobar band bio..rege ni ja ne preferiram osim cika BOB-a
25. KANDA, KODZA I NEBOJSHA - meni su ok ali nisam slusalac
26. ZHENE KESE - neznam, o kolegama sa ovih prostora sve najlepshe
27. VELIKI PREZIR - spori su, ali nisu shit, ima tu lepih melodija
28. NEGATIV - bolje to nego tap 011, zar ne
29. ELEKTRICNI ORGAZAM - Gile je dobar kantautor i El Org je ostavio mnogo u nasoj muzici...
30. ANA STANIC - interesantan vokal i solidne POP pesmice, naravno navodim sve je bolje od onog njenog bivsheg dance banda
31. JARBOLI - njih ne diraj, jbg, to treba razumeti, svakako da nisu za smece
32. CACTUS JACK - ni ja ne preferiram, ali dobri su svirachi
33. SAVAGE GARDEN - smor su, ali poshto sam prvi put opshtio sa devojkama uz njih, onda su mi ok
34. MIKA - da Peder je...
35. RAZORBLADE - Ok su neke pesme
36. GOOD SHARLOTE - i meni je totalno shit
37. BLACK EYED PEAS - SHIT SA VELIKIM S
38. KRISTALI - dobar i zaboravljen POP bend
39. NELI FURTADO - SHIT ...
40. BEOGRADSKI SINDIKAT - Ne volim RAP, ali su mi oni bili simpa kad su se pojavili
41. SHKABO - Shit...
42. BAD COPY - takodje
43. AJS NIGRUTIN - UZAS!!!
44. OPERACIJA TRIJUMF BEND - HORROR
45. SKAJ VIKLER - UZAS I HORROR!!!
46. CHARTER - neznam shta je
47. SUPER S KARAMELOM - meni su simpa
48. OSVAJACI - ni ja ne volim, smaraju me
49. ORUZJEM PROTIV OTMICARA - OVO MI NE DIRAJ. ja ih volim
50. LET 3 - ni ovo ne diraj, jbg poslusaj malo detaljnije to je stvarno ok zajebancija
51. MARKO PERKOVIC THOMPSON - to neki hejter iz Hr? nemam pojma cini mi se da je shit
52. COLONIA - shit
53. HLADNO PIVO - dobar PUNK ROCK band, nisi ih preslusao sigurno
54. AERODROM - nemam pojma
55. DIVLJE JAGODE - meni su shit takodje, ali neko voli i valjda imaju dobrog gitaristu....ne secam se
56.NENO BELAN I FIJUMENSI - ni ja ne volim
57. ALOGIA - meni se ne svidja ali voli masa...jbg
58. ALISA - isto ko ono gore
59. KRALJEVSKI APARTMAN - da ne krecemo temu o njima, oni jesu shit
60. 357 - solidan bend, bez puno ideja
61. LAKI PINGVINI - dobri su bili u par pesama...
62. STRAIGHT JACKIN - ono, kultni bend za duvku, ja ne volim, ali sam se par puta dobro proveo na koncertu
63. PSIHOMODO POP - pa ono...dve pesme...
64. PARNI VALJAK - shit...
65. GORAN BREGOVIC ORKESTAR ZA SVADBE I SAHRANE - ovo je za SPALITI
66. AMY VINEHOUSE - ni meni se ne svidja, pogotovo shto je kao neka junkerka i peva polu soul a hoce da glumi u sex i grad...shit
67. OGNJEN OGI RADIVOJEVIC - neznam ko je al osecam da je shit
68. LILI ALEN meni se ne svidja takodje
69. JAMES BLUNT - UZAS HORROR
70. HLADNO PIVO - imas gor, skini i preslusaj sve pa ce ti se samo kasti
71. DAJDO - DILDO...meni je shit..neko voli
72. LENNY KRAVITZ - on je ok za kad imash sex
73. GUN'N'ROSES - ja ne volim ali je band super popularan tako da nije za smece
74. PRINCE - dok se zvao Prince bio je simpa, sad je smor ko i sting
75. MADONA - ikona pop muzike? ili nije, ja gotivim par pesama sa RAY OF LIGHT i to je to..osatalo je za ribe
76. TRAVIS - meni su simpa
77. ENRIQUE INGLESIAS - ne volim ni ja, ali ono...vole ribe
78. RIJANA - sraNJe
79. BIJONS - SrANJe
80. CHER - SraNJe
81. SLADJANA MILOSEVIC - ona je ok...neznam shta ti smeta kod nje? malo je ekstravagantna?
82. THE DANDY WARHOLS - imali su dve dobre pesme nisu za smece
83. AEROSMITH - jbg, velik bend...svakako nije za smece
84. SLIPKNOT - takodje
85. PUSSYCAT DOLLS shit su i jesu za smece
86. KISS - takodje za smece
87. MEATLOAF uh...hahahahahahah UZAS i jeste za smece
88. MARLYN MANSON - on je ok meni
89. COLDPLAY - super bend, neznam shto ti se ne svidja
90. MANIC STREET PREACHERS - i ovo ko i za coldplay
91. THE KILLERS - dobri su pogotovo prvi album ,ali sad su mi malo previshe gay../.ali nisu za smece
92. THE CARDIGANS - slusao sam ih uzivo i jesu dosadni ali ono....
93. THE CORRS - onako...
94. THE GOSSIP - ako mislimo na isti bend, ona greshish, pevaljka ona debela ubija kako peva
95. MORRISEY - on je faca i to ocigledno nisi preslusao
96. T.A.T.U.- ovo Rusko lezbo sraNJe ne treba ni komentarisati
97. CANIBAL CORPSE - ne znam, ne slusam
98. BON JOVI - i meni je shit, ali opet velik je bend kontam da ih vole mladji
99. BRYAN ADAMS - isto ko ono gore
100. 50 CENT, AKON I SL. to jeste za SMECE i to pod hitno
Pazite, nije previshe zgreshio Dusan, ali opet se vidi da nije sve preslusao, tako da...jbg....A i ono shto se mozda nekom ne svidja ne mora biti za smece, jer neko i to drugo voli...treba samo biti objektivan....

1. NICKELBACK - ima par dobrih pesama
2. CRVENA JABUKA - jeste trash
3. PLAVI OREKESTAR - takodje trash
4. HARI MATA HARI - uzas sam
5. MAGAZIN - uzas
6. GREEN DAY - velika greshka Dushane, malo vise obrati paznju na njih
7. BACKSTREET BOYS - jesu grozni
8. VELVET REVOLVER dobar bend, ne znam shto njih ubacujesh ovde
9. KING OF LEON - ZA OVO BI TE GADJAO NECIM, njih mi ne diraj

10. THE CURE - I ZA OVO....
11. VALENTINO - ovo svi mrze to
12. AVRIL LAVIGNE - kenjkavo i smorno
13. TOKIO HOTEL - EMO UZHAS
14. HIM - ni meni se ne svidja taj band
15. RASMUS - jeste uzas
16. RAMMSTEIN - ja ne volim, ali bend je dobar
17. MERLIN - ovo je shit tu si u pravu
18. NEZNI DALIBOR - neznam, o kolegama sa ovih prostora sve najlepshe

19, DARKVUD DAB - prvi album i drugi volim ostalo se ni meni ne svidja
20. DEJAN CUKIC I KAKO-G0D-DA-MU-SE-ZOVE-PRATECI-BEND - meni je smor, ali ima kvalitet, jbg
21. VLADA DIVLJAN I KAKO-GOD-DA-MU-SE-ZVASHE-PRATECI BEND - IDOLI...mislim to je vec istorija YU Rocka
22. BAJAGA I INSTRUKTORI - Ok, ovo mozes i da ne volish
23. REPETITOR - neznam, o kolegama sa ovih prostora sve najlepshe

24. EYESBURN I DRUGI REGE-GEGE BENDOVI - Eyesburn je dobar band bio..rege ni ja ne preferiram osim cika BOB-a
25. KANDA, KODZA I NEBOJSHA - meni su ok ali nisam slusalac
26. ZHENE KESE - neznam, o kolegama sa ovih prostora sve najlepshe

27. VELIKI PREZIR - spori su, ali nisu shit, ima tu lepih melodija
28. NEGATIV - bolje to nego tap 011, zar ne
29. ELEKTRICNI ORGAZAM - Gile je dobar kantautor i El Org je ostavio mnogo u nasoj muzici...
30. ANA STANIC - interesantan vokal i solidne POP pesmice, naravno navodim sve je bolje od onog njenog bivsheg dance banda
31. JARBOLI - njih ne diraj, jbg, to treba razumeti, svakako da nisu za smece
32. CACTUS JACK - ni ja ne preferiram, ali dobri su svirachi
33. SAVAGE GARDEN - smor su, ali poshto sam prvi put opshtio sa devojkama uz njih, onda su mi ok

34. MIKA - da Peder je...
35. RAZORBLADE - Ok su neke pesme
36. GOOD SHARLOTE - i meni je totalno shit
37. BLACK EYED PEAS - SHIT SA VELIKIM S
38. KRISTALI - dobar i zaboravljen POP bend
39. NELI FURTADO - SHIT ...
40. BEOGRADSKI SINDIKAT - Ne volim RAP, ali su mi oni bili simpa kad su se pojavili
41. SHKABO - Shit...
42. BAD COPY - takodje
43. AJS NIGRUTIN - UZAS!!!
44. OPERACIJA TRIJUMF BEND - HORROR
45. SKAJ VIKLER - UZAS I HORROR!!!
46. CHARTER - neznam shta je
47. SUPER S KARAMELOM - meni su simpa
48. OSVAJACI - ni ja ne volim, smaraju me
49. ORUZJEM PROTIV OTMICARA - OVO MI NE DIRAJ. ja ih volim
50. LET 3 - ni ovo ne diraj, jbg poslusaj malo detaljnije to je stvarno ok zajebancija
51. MARKO PERKOVIC THOMPSON - to neki hejter iz Hr? nemam pojma cini mi se da je shit
52. COLONIA - shit
53. HLADNO PIVO - dobar PUNK ROCK band, nisi ih preslusao sigurno
54. AERODROM - nemam pojma
55. DIVLJE JAGODE - meni su shit takodje, ali neko voli i valjda imaju dobrog gitaristu....ne secam se
56.NENO BELAN I FIJUMENSI - ni ja ne volim
57. ALOGIA - meni se ne svidja ali voli masa...jbg
58. ALISA - isto ko ono gore
59. KRALJEVSKI APARTMAN - da ne krecemo temu o njima, oni jesu shit
60. 357 - solidan bend, bez puno ideja
61. LAKI PINGVINI - dobri su bili u par pesama...
62. STRAIGHT JACKIN - ono, kultni bend za duvku, ja ne volim, ali sam se par puta dobro proveo na koncertu
63. PSIHOMODO POP - pa ono...dve pesme...
64. PARNI VALJAK - shit...
65. GORAN BREGOVIC ORKESTAR ZA SVADBE I SAHRANE - ovo je za SPALITI
66. AMY VINEHOUSE - ni meni se ne svidja, pogotovo shto je kao neka junkerka i peva polu soul a hoce da glumi u sex i grad...shit
67. OGNJEN OGI RADIVOJEVIC - neznam ko je al osecam da je shit
68. LILI ALEN meni se ne svidja takodje
69. JAMES BLUNT - UZAS HORROR
70. HLADNO PIVO - imas gor, skini i preslusaj sve pa ce ti se samo kasti
71. DAJDO - DILDO...meni je shit..neko voli
72. LENNY KRAVITZ - on je ok za kad imash sex
73. GUN'N'ROSES - ja ne volim ali je band super popularan tako da nije za smece
74. PRINCE - dok se zvao Prince bio je simpa, sad je smor ko i sting
75. MADONA - ikona pop muzike? ili nije, ja gotivim par pesama sa RAY OF LIGHT i to je to..osatalo je za ribe
76. TRAVIS - meni su simpa
77. ENRIQUE INGLESIAS - ne volim ni ja, ali ono...vole ribe
78. RIJANA - sraNJe
79. BIJONS - SrANJe
80. CHER - SraNJe
81. SLADJANA MILOSEVIC - ona je ok...neznam shta ti smeta kod nje? malo je ekstravagantna?
82. THE DANDY WARHOLS - imali su dve dobre pesme nisu za smece
83. AEROSMITH - jbg, velik bend...svakako nije za smece
84. SLIPKNOT - takodje
85. PUSSYCAT DOLLS shit su i jesu za smece
86. KISS - takodje za smece
87. MEATLOAF uh...hahahahahahah UZAS i jeste za smece
88. MARLYN MANSON - on je ok meni
89. COLDPLAY - super bend, neznam shto ti se ne svidja
90. MANIC STREET PREACHERS - i ovo ko i za coldplay
91. THE KILLERS - dobri su pogotovo prvi album ,ali sad su mi malo previshe gay../.ali nisu za smece
92. THE CARDIGANS - slusao sam ih uzivo i jesu dosadni ali ono....
93. THE CORRS - onako...
94. THE GOSSIP - ako mislimo na isti bend, ona greshish, pevaljka ona debela ubija kako peva
95. MORRISEY - on je faca i to ocigledno nisi preslusao
96. T.A.T.U.- ovo Rusko lezbo sraNJe ne treba ni komentarisati
97. CANIBAL CORPSE - ne znam, ne slusam
98. BON JOVI - i meni je shit, ali opet velik je bend kontam da ih vole mladji
99. BRYAN ADAMS - isto ko ono gore
100. 50 CENT, AKON I SL. to jeste za SMECE i to pod hitno
Pazite, nije previshe zgreshio Dusan, ali opet se vidi da nije sve preslusao, tako da...jbg....A i ono shto se mozda nekom ne svidja ne mora biti za smece, jer neko i to drugo voli...treba samo biti objektivan....

E, Nemanja, al' sto Brasha ima jedan dobra song... ihaaaj... Leto seset devete... 

Kritikale, crni sine, šta je tebi sve ovo trebalo... 

Nisam postaovio jos nekoliko bendova, ali i sama cinjenica da sam napravio spisak od sto bendova, dovoljno govori u kolikom je sve cabru. Za onoga sto me je pitao za 'spisak pilecih krilaca koje slusam', ako nije znao, pileca krilca se ne slusaju nego se jedu, ako je on izumio neki novi nacin, onda odlicno/ mozda on kod kuce doslovno jede CD-ove/ ili je mozda samo htio ispasti duhoviti mangup, ali- ne ide.
Drugo, ne znam sto se digla tolika buka i prasina u vezi mojih postova? Mozda se vi ne slazete sa mnom, ali u redu, ja ni ne trazim da se slozite ili da 'skenirate' moj spisak zato sto vam, boze moj, jasno nije, kako ja stavljam taj-i-taj-bend na takav spisak. No, zar se nije postavila tema sa takvim pitanjem? Onda, molim lijepo, neka svako iznese ono sto ima da kaze. Ja sam sa svojim spiskom iznio svoje misljenje , neki svoj sud, i to sto se vama ne svidjao ono sto sam tu 'nakrcao' problem je vash, a nikako moj. Nikakva mi namjera nije da ja vas ubijedjujem u suprotno, neka svako pokaze svoj spisak i kraj. Ne vjerujem da je iko od nas nenormalan i balavac, pa da ne zna zasto mu se neki bend ne svidja. I glupo je iznositi argument za neki bend '**** ga, voli ga narod'. Pa takvu logiku imas i kod grad-pevaljki i pjevaca! Ili 'ima tu dobrih muzicara', ali sta je moja briga ima li tu dobrih muzicara ili ne/ ne placam ih da mi sviraju pa da budem zadovoljan ili ne/ vec mi se prosto muzika koju proizvode i cijela furka ne svidja. Zaista necu ulaziti u razloge zbog cega je neko zabezeknut mojim spiskom i sta je to kod njega proizvelo, jer sam uradio ono sto je bilo do mene, i sve rekao jasno i precizno. Na kraju se moze pomisliti da mnogi od vas imaju toliko licni odnos prema svemu tome, da postaje smijesno. Pa, pobogu, odrasli ste ljudi, ne mozete nastupati kao kakvi klinci i pricati 'ne diraj mi moje bendice, ja ih volim, tako su mi znacili kad sam radio-to-i-to'. To je prosto ne samo nezrelo vec i neargumentovano. Ja iza te kuknjave nista drugo i ne vidim. I mislim da bi tim sitnim podjebavanjima trebalo stati, ako nista drugo, sa nekim pokricem, nema da se kaze.
Drugo, ne znam sto se digla tolika buka i prasina u vezi mojih postova? Mozda se vi ne slazete sa mnom, ali u redu, ja ni ne trazim da se slozite ili da 'skenirate' moj spisak zato sto vam, boze moj, jasno nije, kako ja stavljam taj-i-taj-bend na takav spisak. No, zar se nije postavila tema sa takvim pitanjem? Onda, molim lijepo, neka svako iznese ono sto ima da kaze. Ja sam sa svojim spiskom iznio svoje misljenje , neki svoj sud, i to sto se vama ne svidjao ono sto sam tu 'nakrcao' problem je vash, a nikako moj. Nikakva mi namjera nije da ja vas ubijedjujem u suprotno, neka svako pokaze svoj spisak i kraj. Ne vjerujem da je iko od nas nenormalan i balavac, pa da ne zna zasto mu se neki bend ne svidja. I glupo je iznositi argument za neki bend '**** ga, voli ga narod'. Pa takvu logiku imas i kod grad-pevaljki i pjevaca! Ili 'ima tu dobrih muzicara', ali sta je moja briga ima li tu dobrih muzicara ili ne/ ne placam ih da mi sviraju pa da budem zadovoljan ili ne/ vec mi se prosto muzika koju proizvode i cijela furka ne svidja. Zaista necu ulaziti u razloge zbog cega je neko zabezeknut mojim spiskom i sta je to kod njega proizvelo, jer sam uradio ono sto je bilo do mene, i sve rekao jasno i precizno. Na kraju se moze pomisliti da mnogi od vas imaju toliko licni odnos prema svemu tome, da postaje smijesno. Pa, pobogu, odrasli ste ljudi, ne mozete nastupati kao kakvi klinci i pricati 'ne diraj mi moje bendice, ja ih volim, tako su mi znacili kad sam radio-to-i-to'. To je prosto ne samo nezrelo vec i neargumentovano. Ja iza te kuknjave nista drugo i ne vidim. I mislim da bi tim sitnim podjebavanjima trebalo stati, ako nista drugo, sa nekim pokricem, nema da se kaze.
-
Ja se ne bi trosio na ovakve liste, mislim da imas smisla za pisanje.Unosis negativnu energiju umesto pozitivne odlukom da ucestvujes u ovoj temi.Bolje podeli sa ljudima ono sto mislis da bi trebali ljudi da slusaju.
Last edited by nenadnenad on 26 Oct 2009, 17:23, edited 1 time in total.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
nenadnenad wrote:Ja se ne bi trosio na ovakve liste, mislim da imas smisla za pisanje.Unosis negativnu energiju umesto pozitivne odlukom da ucestvujes u ovoj temi.