Otprilike, nešto ovako:
http://www.stewmac.com/shop/Electronics ... Paint.html

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Aaaaaaa!!!! .... samo to ne!Rocket Roll wrote:... Takve boje i takvi sprejevi su muka za nanošenje i sušenje, a i lako se skidaju...
Jel' valjaju nešto te aluminijumske trake? Ja se recimo sećam da sam pre par godina, kad sam pravio crnu masku za Strat (u vreme kad sam radio svašta oko gitare) kupio ispod Brankovog mosta par povećih listova samolepljivog aluminijuma i ... moram reći da nisam baš bio oduševljen (veza između masa potenciometara se malko kidala). Strugao sam, šmirglao, pričvršćivao, a, rezultati su bili... diskutabilni.Rocket Roll wrote:... Bakarna traka se kod nas teško nalazi, a aluminijumske ima po prodavnicama tipa "Uradi sam".
Ja sam kupio kotur od pet metara u "Uradi sam" na Novom Beogradu - prodaje se kao izolacija za prozore, izgleda kao širok selotejp a lepak je izuzetno jak. Ako pogrešno zalepiš, teško da ćeš je skinuti. Provodi savršeno.ndv wrote: Jel' valjaju nešto te aluminijumske trake?
Čika Rocket-e jedno pitanjce: kako to nemagnetni materijali (aluminijum/bakar) utiču na magnetno polje i menjaju ga??Rocket Roll wrote:Mnogi ne oblepljuju šupljine u kojima stoje magneti - samo šupljine u kojima stoje kontrole. Menja ton: magnetno polje se pojačava i menja.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest