Prelep bas! Izuzetno mi se svidja taj dark izgled! Voleo bih da ga probam i čujem kako to radi mada nemam ni malo sumnje da je vrh (EMG magneti)...
pozdrav!!

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Stvar ukusa.sirac-šunka wrote:Ma opet moram da kažem (uh što sam danas nešto negativan), meni ovo sve, samo ne izgleda atraktivno. Prvi bas i tako-tako, ali ovaj drugi, kao da ga je pravio neki dečko iz osnovne škole, pa ga je zaboravio u vlažnom podrumu, a onda posto se isti ubuđao, morao je sve ponovo da prešmirgla, pa pošto nije imao odgovarajući lak, sve je premazao motornim uljem što je tata izvadio iz auta i čekao da padne mrak pa da izbaci na ulicu...
![]()
Mislim, šalim se i znam da preterujem, ali nagledao sam se gitara i gitara, ovo mi se nešto ne lepi za oko... Verujem da sve to super svira, ali ja ne bih mogao da zavolim ovakav bass pa da mi plaćaju endorsement 1000evra mesečno![]()
Wood Guerrilla mi se s druge strane u 80% varijanti čak i vrlo dopadaju, ovde mi nešto ne štima pa to je...
Vidish kako mozesh uvek neshto novo da saznash.vbraca wrote:Postoje vaznije stvari od sviranja?Pa ti si mi otvorio oci
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest