Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Hehehe, nije oprema, ali kul stvar koja me je obradovala. Pogledajte koju sam ploču danas, sasvim slučajno, kupio:

Executive producer Mike Matthews
Ovo je lepa najava, s' obzirom da večeras uzimam Deluxe Electric Mistress koji mi je drugar doneo iz Beča.

Executive producer Mike Matthews

Ovo je lepa najava, s' obzirom da večeras uzimam Deluxe Electric Mistress koji mi je drugar doneo iz Beča.

Ja ne znam da li vi vidite slike u ovom postu, ali ja ih ne vidim...+Hopkins+ wrote:Hehehe, nije oprema, ali kul stvar koja me je obradovala. Pogledajte koju sam ploču danas, sasvim slučajno, kupio:
Executive producer Mike Matthews![]()
Haha, ti to mene malo zekis...pa na ovim linkovima isto nema slike sve je belo...ili je to samo meni...lol..MetalFunk wrote:http://www.discogs.com/image/R-1292012-1226338966.jpeg
http://www.discogs.com/image/R-1292012-1226338971.jpeg
evo slike

Otvori link pa upri enter u address bar-u.
+Hopkins+ wrote:Ovo je lepa najava, s' obzirom da večeras uzimam Deluxe Electric Mistress koji mi je drugar doneo iz Beča.

deluks mistres sabija!
Evo je lepotica!

- Nyarlathotep
- MF veteran

sad kad zaurla ko avion.

-
Sad ces da zaris k'o Mascis+Hopkins+ wrote:Evo je lepotica!

- Nyarlathotep
- MF veteran
torima, popunio ti taj pedalboard, evo ga krcat! 

Hehehe, taj fazon. Puštam kosu i obrađujemo Forget The SwanKill surf city wrote: Sad ces da zaris k'o Mascis![]()

Hahaha, pa da, fali tu jos par stvari, ali polako, ima vremena na pretek. Što je brzo to je kusoNyarlathotep wrote:torima, popunio ti taj pedalboard, evo ga krcat!

imam jednu klasicnu akusticnu gitaru florencinu koja mi sluzi cisto kada odem u prirodu sa drustvom i za kampovanja a imam washburn eagle staru dobru bluzerku...hehehe nije mnogo ali je moje i volim ehheheheheheh