Stalker wrote:i ja ih prezirem![]()
Bendovi za smeće?
Re: Bendovi za smeće?
^ Reche Slash i onda dodje Tocak.
rekoh brate za mnoge.........ali o tocku i vlatku je suvisno pricati bilo sta zna se sta su oni......Stalker wrote:^ Reche Slash i onda dodje Tocak.
ok okcoce wrote:rekoh brate za mnoge.........ali o tocku i vlatku je suvisno pricati bilo sta zna se sta su oni......Stalker wrote:^ Reche Slash i onda dodje Tocak.
izvini, nekad delujem napadno mnogo
ma svako ima svoju vrstu koju voli hehhehee nemam ja nista protiv evo bas sada slusam jednog majstora takodje hehehehehe[youtube]Yw74sDWPH7U&feature=fvst[/youtube].....ovaj takodje nije sa zemlje
Svirali su i iste đitre.coce wrote:ma slash je tito za mnoge....mislim po stilu sviranja

KOTRLJ KOTRLJ
E gnr-hejteri na listi ste mi..i to crvenim slovima! 
pa ti si carrrrrrrrrrrrrrrrr hehhehe gde ovo nadje hehehehehenebojsak wrote:Svirali su i iste đitre.coce wrote:ma slash je tito za mnoge....mislim po stilu sviranja
To i mnogo više na josipbroztitogear
- Highway One
spid metal grupe osamdesetih, mtv celjad...
- Guitar_thrill
- MF veteran
ja ne znam kako nekome Gunsi,Bon Jovi i Whitesnake spadaju i isti kos....mislim jesu se djevojke lozile na sva tri benda, ali Gunsi su bili troo,da se tako duhovito izrazim...od muzike,tekstova do nacina zivota (doduse ni Bon Jovi nisu bili daleko sto se tice zivota,ali su im je falilo ovo ostalo
)
ako je bilo koji bjenad za smece, onda su svi za smece...
Duane wrote:ako je bilo koji bjenad za smece, onda su svi za smece...