Video sam nesto apropo C5 i Nirvane. Kako te iznenadio. Nisam odgledao prateci video jer mi se ni link ne otvara. Ali nije ni bitno. C5. C5. C5?sinisake wrote:More, napisao sam ja tamo negde, no se pravis da nisi video...
"Nisam ja za radnicki rokenrol, prezierm masu, elita mene zanima...", a ovamo samo zamenio lopatu tastaturom.![]()
Sljaker, bre, ko i ostali, ama bezis od toga, pa to ti je.![]()
![]()
![]()
P.S. Ne zajebavam te.
Alo bre. Kao sto rekoh, aj sad. Hemispheres. Izrecituj mi ceo Side A pa da pricamo. Da analiziramo kako i zasto, i sta bi moglo da bude alternativa. A ne Closer To the Heart, nemoj starca da zajebavas, jos sam na poslu.
I uzgred, savrseno mi je jasno da si davno ocekivao od mene konkretan muzicki reparte na one stvari o kojima smo pricali. Problem je burazeru, sto ja kenjam ovde mesto da radim. A radim 120 sati nedeljno. Nesto me jebe taj komunisticki schedule odjedared. Nisam ovoliko radio u zivotu. Gitare su mi u supi ili pitaj kurca gde. Kod ortaka. Nemam pojma. Nisam slusao muziku nedeljama. Nisam raspalio muziku kao takvu. Na WMP ili Winampu. Zesci je sex, ta Ameriga. Sljaker, jebat ga, ne meres pobeci od toga kako god okrenes, rudnik ili tastatura.