Najbolja gitarska solaža?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- supersonic
Re: Najbolja gitarska solaža?
Meni lično najbolji gitarski solo ikad mi je za UNFORGIVEN 1 - Metallica. On mi je neprevaziđen
pa kad nisi slusao tartufasupersonic wrote:Meni lično najbolji gitarski solo ikad mi je za UNFORGIVEN 1 - Metallica. On mi je neprevaziđen
Fixed.muki17 wrote: ma gde najbolja,to je KIRK covece

ili tocka recimo!Duane wrote:pa kad nisi slusao tartufasupersonic wrote:Meni lično najbolji gitarski solo ikad mi je za UNFORGIVEN 1 - Metallica. On mi je neprevaziđen
AHA DVEJNE STA CES SAD ZAJEBO SAM TE
nisi, tocak jebe keve, a tartuf je opet tartuf...Doolio wrote:ili tocka recimo!Duane wrote:pa kad nisi slusao tartufasupersonic wrote:Meni lično najbolji gitarski solo ikad mi je za UNFORGIVEN 1 - Metallica. On mi je neprevaziđen
AHA DVEJNE STA CES SAD ZAJEBO SAM TE
dacu jos jednu suptilnu opasku:
zealot magic liberal je isti ko zealot magic konzervativac, samo na drugoj strani ose, ovaj prvi ce da sere po ulici i da se maze kakom i prica sa drvecem, a ovaj drugi ce da mrzi crnce, krsti se ako vidi da je maloletnik izasao iz kuce posle sedam uvece i govori kako ne postoji bolji auto od moskvica:)
if ju kec maj drift:)
zealot magic liberal je isti ko zealot magic konzervativac, samo na drugoj strani ose, ovaj prvi ce da sere po ulici i da se maze kakom i prica sa drvecem, a ovaj drugi ce da mrzi crnce, krsti se ako vidi da je maloletnik izasao iz kuce posle sedam uvece i govori kako ne postoji bolji auto od moskvica:)
Ba sam skoro prozivao neke liberale na ovaj fazonDoolio wrote:zealot magic liberal je isti ko zealot magic konzervativac, samo na drugoj strani ose, ovaj prvi ce da sere po ulici i da se maze kakom i prica sa drvecem, a ovaj drugi ce da mrzi crnce, krsti se ako vidi da je maloletnik izasao iz kuce posle sedam uvece i govori kako ne postoji bolji auto od moskvica:)

- supersonic
Slušao sam ja Točka, Tartufa - ne, ali govorim po melodijskoj liniji, zanemarujem u potpunosti tehničku stranu gitarskih solo dionica.
ne razumeDoolio wrote:dacu jos jednu suptilnu opasku:
onda nista
Pantera: 10's... Po meni No1 solaza
pa objasni mi... neznam ni sta su ti ovi zealotiDoolio wrote:onda nista
- LazaRocker
brate... chill out... have a beer...supersonic wrote:Slušao sam ja Točka, Tartufa - ne, ali govorim po melodijskoj liniji, zanemarujem u potpunosti tehničku stranu gitarskih solo dionica.

zeza se dvejn polu-interno, pa ja zezam njega isto tako, tako da nemas sta da se brines, prosto si upao u unakrsno jebavanje:)supersonic wrote:Slušao sam ja Točka, Tartufa - ne, ali govorim po melodijskoj liniji, zanemarujem u potpunosti tehničku stranu gitarskih solo dionica.
well he's stranded! shot in the crossfire...