Tajna uspeha Nirvane?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
kide

Re: Tajna uspeha Nirvane?

Post by kide » 31 Oct 2009, 02:47

frkadela wrote:
kide wrote:dok Tito zakuva čorbicu
Zakuvava čorbicu i posle smrti?! E Tito, Tito... :(
šta se žališ, eh, da ne bi druga Tite ti bi i dalje bio strani državljanin, a subzero bi tek onda seirio. tako da malo zahvalnosti da pokažeš! :evil:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 07:19

Prolazim pa vidim i dalje da tupite na jos cetir stranice od onomad. Ne mozete da izdrzite da se i vasa ne cuje i da nije zadnja. Cast izuzecima. Kide, stiglo ti je obrazovanje u postanski pretinac. E, da, nisam ni citao nista posle poslednjeg javljanja. Samo videh da ima materijala. Ne mogu. Pricati pojedincima ili zidu, isto je :ziveli: .

Ali ima par drugara koje gotivim pa moram uprkos njima samima da ih edukujem. Pozdrav od 'velikog baje' i to.

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 31 Oct 2009, 11:42

sl0e wrote:Real je puko od alkorona (treceligasa) u gostima rezultatom 4-0 i ja cu pojesti svoju cipelu ako oni osvoje LS. Zna se da je favorit da prvi put u istoriji odbrani titulu katalonski gigant. 8)

Kobejn deli medalje :mrgreen:
Real vreba k'o ranjena puma i čeka svoj pravi momenat Nirvane,a to je u finalu
Katalonski gigant je već u svojoj Nirvani i to naravno nije večno a daleko je finale LŠ-s

kide wrote:Image Kurt jeste bio ranjena puma, ali umro nije. nego sa drugom Titom i Sani Armani se krije u dnu jedne pećine, nadomak Drvara. drug Tito, Sani i Kurt vole da šetaju po šumi, često znaju da nahrane rakune i lasice. u šumi, dani postaju sve kraći a noći sve duže. životnje se pripremaju za zimski san. ljudi počinju toplije da se oblače. lišće je požutelo i polako opada, a kad je vetar onda i brže.

Image Sani ponekad ume da napravi venčić od lišća i kesten pire, dok Tito zakuva čorbicu od koprive za predjelo. za to vreme Kurt obilazi sve košnice u ataru i to bez zaštitne mrežice jer je hrabri roker i roler. kada se najedu svetroje se uzmu za ruke i piče pipirevku oko drveća obraslog mahovinom. Sani simpatiše Kurta ali drug Tito ipak ima štednu knjižicu u Invest banci još od osnivanja (on je položio prvi depozit) tako da Sani voli da coki druga Titu u ....

Image Kurt je sebi takođe pronašao kul zanimaciju. on sakuplja vlakna mahovine, upreda ih, i od takovoga prediva plete džempere od "angore". Sani ga je naučila kako da napravi ukrase od šaše i trske, pa na džemperu može i da se svira. Kurt i Sani su jedno vreme boravili na Zlatiboru gde su predvodili pevačku grupu "Preslica" ali su u svojoj ludosti uspeli da slome logo firme pa su morali da zapale preko u Repubilku srpsku. trenutno žive u Zvorniku kod jednog autoprevoznika u garaži. priča se da je Kurt viđen po okolnim selima gde gusla po kućama za hranu. kažu da zna zaraditi i po dvije tri kantice masti i kozjeg sira, za veče...

*** nastaviće se ***

Kide jbt stvarno bi mogao da pratiš malko šta pišemo ovde..... :mrgreen:
A i kada već pišeš zar nisu jeli tartufe u šumi tamo negde :?:
Dersu Uzala wrote:Prolazim pa vidim i dalje da tupite na jos cetir stranice od onomad. Ne mozete da izdrzite da se i vasa ne cuje i da nije zadnja. Cast izuzecima.
Hvala Dersu :D
Dersu Uzala wrote: Ali ima par drugara koje gotivim pa moram uprkos njima samima da ih edukujem. Pozdrav od 'velikog baje' i to.
Još jednom hvala :D

nenadnenad

Post by nenadnenad » 31 Oct 2009, 12:03

Dersu Uzala wrote: Ne mozete da izdrzite da se i vasa ne cuje i da nije zadnja.
Veznici su ovde bitni :mrgreen:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 12:16

nenadnenad wrote:
Dersu Uzala wrote: Ne mozete da izdrzite da se i vasa ne cuje i da nije zadnja.
Veznici su ovde bitni :mrgreen:
:ziveli: Sad u pola pet da vidim sta je sve 'veliki baja' propustio. Nije zgoreg informisati se :lol: .

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 12:20

Duane wrote:
Dersu Uzala wrote: Elem, braco, uzivajte u mediokritetima, nistavilu i tako to. Odo ja na spavanje pa da jurim lake zene po prestonici greha. Cenim, odrzacete mi bukvicu kako je moj zivot nula i kako sam ja glup ko noc. Oh well, life sucks, to smo ustanovili.
:metal:

jel to juris neke intelektualke-pepeljarke ili tu mogu i neki mediokriteti sa prefinjenim atributima da se nadju? :mrgreen:
Nama matorcima parola je 'daj sta das'.

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 31 Oct 2009, 12:23

Dersu od sada si VB :mrgreen:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 12:27

Duane wrote:shredderi imaju tu naviku da se pravdaju drugima stalno :lol:
Ma jok. Muzicki natitelanti stalno traze dlaku u jajetu. Shredderi znaju da sviraju sve anyway. Just ask me. Da ti ne 'kapitalizujem' sve ovo, 'shredderi' su ljudi koji prvo nauce da sviraju sve trivijalne vidove muzickog izrazaja, pa onda krenu u kosmos. Sad, to pitanje "jel ima ko brzi i bolji?" jeste stupidno, ali ne opstanes ti pravi shredder tako sto ne znas Jeff Beck-a. Alo bre, pa to prvo naucis, to je najprostije. Sto mi znaci govori da ni to nisi savladao? Jeff Beck je osnova (opet da ne pisem velikim slovima) a onda dolazi shred. Shred je u stvari bastardizacija virtuoznosti. Kad ljudi kazu shred (prost narod) oni misle na nekakvo gluparanje. Ultra-tehnicko, ali ipak gluparanje. Ne? Poetna je da moras da skontas muziku. Jeff Beck nikad ne moze da ti docara mnoge stvari jer nije virtuoz. Na gitari, ali ni sire. Nije ni Ingveta, ni Stiv Vaaaj, da se razumemo. Jebote, postujem tolike stvari iz celog sveta ovde ali dzaba.

Ancient Future su virtuozi, ako dosad nisi skapirao.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 12:28

ssmc wrote:Dersu od sada si VB :mrgreen:
'Vizualni Bejzik baja'. To? Ili imam krivo?

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 12:31

Rocket Roll wrote:Zanimljivo poređenje:

Dersu piše kao metal.
RR, Nirvana jeste metal. Kratko i jasno, tako su se izjasnjavali u startu.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 31 Oct 2009, 12:36

Dersu Uzala wrote:
Duane wrote:shredderi imaju tu naviku da se pravdaju drugima stalno :lol:
Ma jok. Muzicki natitelanti stalno traze dlaku u jajetu. Shredderi znaju da sviraju sve anyway. Just ask me. Da ti ne 'kapitalizujem' sve ovo, 'shredderi' su ljudi koji prvo nauce da sviraju sve trivijalne vidove muzickog izrazaja, pa onda krenu u kosmos. Sad, to pitanje "jel ima ko brzi i bolji?" jeste stupidno, ali ne opstanes ti pravi shredder tako sto ne znas Jeff Beck-a. Alo bre, pa to prvo naucis, to je najprostije. Sto mi znaci govori da ni to nisi savladao? Jeff Beck je osnova (opet da ne pisem velikim slovima) a onda dolazi shred. Shred je u stvari bastardizacija virtuoznosti. Kad ljudi kazu shred (prost narod) oni misle na nekakvo gluparanje. Ultra-tehnicko, ali ipak gluparanje. Ne? Poetna je da moras da skontas muziku. Jeff Beck nikad ne moze da ti docara mnoge stvari jer nije virtuoz. Na gitari, ali ni sire. Nije ni Ingveta, ni Stiv Vaaaj, da se razumemo. Jebote, postujem tolike stvari iz celog sveta ovde ali dzaba.

Ancient Future su virtuozi, ako dosad nisi skapirao.
ja se zezam... sto se primas stalno? :)

ma neznam sto uopste jedni druge ubedjujemo u suprotno... ocigledno je da nijedna strana nece popustiti :mrgreen:

tako da pozivam sve clanove diskusije da se lepo pomire i miroljubivo dodju do zakljucka da je... tocak bolji od svih :mrgreen:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 31 Oct 2009, 12:40

Nama matorcima parola je 'daj sta das'.
Elitisticki, nema sta... :ziveli:

Jeff Beck nije pocetak, Dersu, Jeff Beck je: kraj, vrhunac, dostignuto savrsenstvo drljanja rok gitare. Ziveli! :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 12:43

sub_zer0 wrote: Elitizam...
Eliztizam je nesto cemu svaki pametan i sposoban covek tezi. ne samo kao Kraljevic Marko, Milos Kobilic, Car Lazar, Vuk naravno Brankovic (moj heroj inace), Karadjordje Petrovic, i ta ekipa, nego i sire, van Srbije. Sta je 'elitizam'? Prosto cinjenica da nisi 'marva' koja se cima vamo namo, nego si baja koji mozda (u najboljoj nameri, sem ako nisi u fazonu da izrabljujes tu istu 'marvu') je u fazonu da svojim bitisanjem uzdigne mase. To je elitizam. Mase ce eliti vec odati pocasti, nis' se ne brinite, elitisti ne uzivaju u svojoj sujeti u ludilu. Niti sami sebe zovu elitom. Masa ih naziva istom.

Naravno, ovde ne pricamo o Srbiji i turbo folku. tojest, ne pricamo o Srbiji, uopste. Sowwy.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 31 Oct 2009, 12:48

'shredderi' su ljudi koji prvo nauce da sviraju sve trivijalne vidove muzickog izrazaja, pa onda krenu u kosmos
Kod vas se cirkus zove kosmos?

nenadnenad

Post by nenadnenad » 31 Oct 2009, 12:49

Dersu Uzala wrote: Mase ce eliti vec odati pocasti, nis' se ne brinite, elitisti ne uzivaju u svojoj sujeti u ludilu. Niti sami sebe zovu elitom. Masa ih naziva istom.
Pocast sa motkom po ledjima :mrgreen:

Post Reply