Tajna uspeha Nirvane?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
Dersu Uzala

Re: Tajna uspeha Nirvane?

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 14:39

Duane wrote: apsurd se nastavlja!
Jel ti kapiras da lupetas i vredjas u svakom postu?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 31 Oct 2009, 14:40

Dersu Uzala wrote:
Duane wrote: apsurd se nastavlja!
Jel ti kapiras da lupetas i vredjas u svakom postu?

Dersu a ti ne lupetash i ne vredjash???? Pa celu temu samo to i radish....No Hard Feelings :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 14:41

Elem, Dersu je kontraktor.

Plate ga pa ga klate. Fine with him.

Nego, prekinite da ga vredjate pa nece ni on vas. Sounds fair?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 31 Oct 2009, 14:42

Dersu Uzala wrote:Elem, Dersu je kontraktor.

Plate ga pa ga klate. Fine with him.

Nego, prekinite da ga vredjate pa nece ni on vas. Sounds fair?
Prekini da vredjash NIRVANU pisanjem nebuloza u ovom topicu, pa cemo mi prestati da vredjamo tebe. Danke! :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 31 Oct 2009, 14:44

Ma, dersu je NAS, vise no sto misli, sto rece nenad. :mrgreen:
Eto, ''njegovi'' bi se odavno povukli sa teme, kao sto su se povukli naposletku iz Vijetnama, ama on ostaje, mora njegova poslednja da bude!
That's the (Serbian) spirit!!! :lol:

Ne damo Nirvanu! :lol:
Last edited by sinisake on 31 Oct 2009, 14:45, edited 1 time in total.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 31 Oct 2009, 14:45

najbolje da svi iskuliramo :D

da svi pruzimo jedni drugima ruke prijateljstva :mrgreen:

ozbiljno, ja se nesto ne cimam na ovo, pisao sam svakakvih sranja u temi, ali su bila totalna zajebancija, nisam hteo nikoga ni da uvredim niti nekome nesto objasnim... evo ja se izvinjavam ako se neko uvredio... :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 14:46

nemanjavelimirovic wrote: Dersu a ti ne lupetash i ne vredjash???? Pa celu temu samo to i radish....No Hard Feelings :ziveli:
Ne bas na celoj temi. Ali u pravu si. Sad cu da se posluzim najglupljom odbranom. Nisam prvi poceo.

Brate, ja sta god da lanem, kako god da ga okrenes, uvek se nadje neko ko mi se najebe majke u startu. Eeee, posto smo nasi, istom merom u celo.

Znam, trebao bih ja ovako mator da 'take the high road'. Na stranu sto bi to vise islo u prilog mojim tezama. Ali meni se bas jebe, veruj mi, da ja nekoga u nesto ubedim. Sto onda zvuci kontraproduktivno. Kao, koji moj visis ovde, ako ti nije bitno da nekoga u nesto ubedis ili 'iluminiras'? Nije. Vrsim svoju gradjansku dusnost. Jebe mi se, pravo da ti kazem. Ne mogu ni Amere da ubedim da nisu Srbi nacisti, niti Pakistance da su Indusi kul. Nisam nikad mogao da ubedim ove iz Secuana u Kini da su ovi sa severoistoka kul. Australinanci mi ne veruju da su Novozelandjani ok, iz njihovog iskustva mrka kapa. Ja se borim protivm vetrenjaca stari moj, ali to je moj problem :ziveli: .
Last edited by Dersu Uzala on 31 Oct 2009, 14:48, edited 1 time in total.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 14:47

sinisake wrote:Ma, dersu je NAS, vise no sto misli, sto rece nenad. :mrgreen:
Eto, ''njegovi'' bi se odavno povukli sa teme, kao sto su se povukli naposletku iz Vijetnama, ama on ostaje, mora njegova poslednja da bude!

Ne damo Nirvanu! :lol:
A i to sto kazes (mada ne mora poslednja, pretposlednja je ok, ako tudja poslednja nije prst u oko) :ziveli:.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 31 Oct 2009, 14:48

sinisake wrote:Ma, dersu je NAS, vise no sto misli, sto rece nenad. :mrgreen:
Nash je shto se tice Srpskih obicaja, ali shto se tice kontanja stvari i muzike daleko bilo od nas....

Opet kazem no hard feelings, Dersu, ovako si mi gotivan, ali pljujesh ono shto je sveto, eto naprimer ako si religiozan ja tebi kazem da je Bog glupost koju je izmislila crkva da bi plasila narod i stvarala razdor medju ljudima... Naprimer tako meni zvuci kad ti izjavish da Kurt se klonio live svirke...Ne diraj to, to je bolno mesto, pljuj druge bendove boli me racQ ali Nirvana je mnogo veca od tebe, mene i svih ovde a bogme je veca i od vecine bendova u koje se kunu metalci, to je fakat to nije subjektivno misljenje... Aj pa ziveli :ziveli: ... :kokice:
Last edited by nemanjavelimirovic on 31 Oct 2009, 14:50, edited 1 time in total.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 31 Oct 2009, 14:49

Evo i ja cu se izvinim. Trudio sam se da kolicina lupetanja (max) bude obrnuto srazmerna kolicini uvreda (min). :mrgreen:
Nastavimo sa politikom miroljubive koegzistencije sa svim narodima sveta (makar neki pripadnici nekih naroda voleli i omrazenog Tartufa vise od Nirvane)! :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 14:52

nemanjavelimirovic wrote: Prekini da vredjash NIRVANU pisanjem nebuloza u ovom topicu, pa cemo mi prestati da vredjamo tebe. Danke! :ziveli:
Ne kapiram, uopste ne vredjam Nirvanu, a sve i da vredjam, pa valjda bi trebao da stanes na NAS-u stranu, NAS-i smo. Ko jebe glupane iz Sijetla, narkoluzere. Mada, dope je sasvim kul stvar, ako si u kontroli. Seljacetu iz Aberdeen-a je dosla glave, ali sta zna svinja sta je dinja.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 31 Oct 2009, 14:53

Dersu Uzala wrote:
nemanjavelimirovic wrote: Prekini da vredjash NIRVANU pisanjem nebuloza u ovom topicu, pa cemo mi prestati da vredjamo tebe. Danke! :ziveli:
Ne kapiram, uopste ne vredjam Nirvanu, a sve i da vredjam, pa valjda bi trebao da stanes na NAS-u stranu, NAS-i smo. Ko jebe glupane iz Sijetla, narkoluzere. Mada, dope je sasvim kul stvar, ako si u kontroli. Seljacetu iz Aberdeen-a je dosla glave, ali sta zna svinja sta je dinja.
Cekaj, a ovo nije uvreda? Vi pucajte ja i dalje drzim cas? Shta je tu poenta???

sinisake
The original one

Post by sinisake » 31 Oct 2009, 14:58

Mada, dope je sasvim kul stvar, ako si u kontroli. Seljacetu iz Aberdeen-a je dosla glave, ali sta zna svinja sta je dinja.
He, he, he, pa da, ako se otrgne kontroli, mo's da legnes ko zna gde, a probudis se u nekoj bolnici... :wink:
Nemanja, nisi valjda bas toliko emotivno vezan za Nirvanu? :)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 31 Oct 2009, 15:01

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/p8pqUJf3r_k&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/p8pqUJf3r_k&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

:kokice:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 15:07

nemanjavelimirovic wrote:ali Nirvana je mnogo veca od tebe,
Ajde bogati. Ok. I Hitler je. Mnogo veci od mene. Ako ne u fizickom smislu, u svakom drugom. Point taken, I'll shut it up from now on, na zadatu temu. Ili treba da umuknem na svaku temu? Uvek moze neko da se javi i kaze kako mu je to i to bilo mnogo bitno u mladosti (meni nije nikakav bend bio bitan, vise roditelji, braca, sestre, cure, drugari, skola, ocene, buducnost, a muzika se ponajvise menjala i toku decenija, I guess I'm not tr00). Mislim, slusao sam i Iron Maiden, i Saxon, i Judase, i JB, i Rod Stewarta, i Little Richarda, i Beatles i ovo i ono, i onda kad me neko kritikuje oko muzike, ja ga samo belo pogledam, nejasno mi je. Ono sto je vecina vas prenebregla je OGROMAN momenat gde apsolutno ne prihvatate da ja gotivim Nirvanu kao ono sto JESU, jedostavno moj prvi komentar je bio, vidli MTV (ili industrija u stvari) da se klincadija nafurava na nadrkan fazon (jos nisu ni znali za Nirvanu jer su ovi taljigali op Sijetlu u Starbucksu i kaficima) i kao, u jebote, imamo likove za omladinu. Kako to objasniti nekome ko nije bio tu? Kako objasniti nekome sta je Crvena Zvezda uradila 1991? Ako nisi pratio Crvenu Zvezdu te godine i svih prethodnih godina? Kako objasniti danas navijacu Partizana (posto ja licno navijam za oba kluba, stavise i OFK, jer sam Beogradjanin, 'NAS' sam sto kaze Sinisa) kako dakle objasniti klincu koji se danas lozi k'o budala na Partizan (ili Zvezdu ili ine) sta je Partizan iz 1966. godine, kad je igrao (i na veliku zalost izgubio) u finalu protiv Real Madrida, verovatno najlegendarnije postave Real Madrid-a IKADA (a ja sam Ciganin, jesam fakat). Grobarima kapa do zemlje; iako posrnuse na toj poslednjoj stepenici. Ali ja kapiram da vi mene ne kapirate, jer vi cete sad sto je najgore da se pobijete (sporadicno mozda i mene da islpjunete, ali pazi sad tu tucu koja ce da nastane...) oko toga da li Zvezda ili Partizan? Moj cale Grobar, burazer Grobar. Kad su igrali Zvezda - Partizan isli smo na sever na Marakani. Kad su igrali Partizan - Zvezda, zna se jug JNA. Koliko vas je to dozivelo? Opet, pricam, celog zivota moram da se objasnjavam kontrasima i ljudima koji imaju strogo jedinstven pogled na svet. Ili shre ili ne. Ili Jeff Beck ili ne. Zar ne moze i Tartuffa i JB? Zvezda i Partizan? LA i NY. Beograd i Novi Sad? Nisam ja taj koji kenja...dapace...Oh well...The song remains the same....
Last edited by Dersu Uzala on 31 Oct 2009, 15:15, edited 1 time in total.

Post Reply