Jel neko svirao Fender ST68-HO Stratokaster?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jel neko svirao Fender ST68-HO Stratokaster?
Naleteo sam slučajno na ovog MIJ Strata. Ako neko ima neka iskustva, na šta liči ton, ovo izgleda kao crossover fender/gibson...

Re: Jel neko svirao ovo?
Bratac, ovo nece da se otvori 

Ма, овај фотобакет је стварно канта! Лажу да је неактиван налог, питај Бога због чега, на неким другим форумима где сам поставио слике, све ради...ivan ipi wrote:Bratac, ovo nece da se otvori
Чуди ме да и глава врата није бајдингована...

- Rocket Roll
U Japanu su se često proizvodili takvi i slični modeli: Ventures Tribute, Aerodyne, taj ST68-HO, i slično. Kod nas ih nisam viđao, ipak smo mi u pasivnim i zaostalim krajevima...
http://www.guitarsjapan.com/2002_Fender ... aster.html
http://www.strat-talk.com/forum/stratoc ... strat.html
PS. Prebacuj sve na ImageShack ("upload URL").

http://www.guitarsjapan.com/2002_Fender ... aster.html
http://www.strat-talk.com/forum/stratoc ... strat.html
PS. Prebacuj sve na ImageShack ("upload URL").

Re: Jel neko svirao Fender ST68-HO Stratokaster?
Pitas zbog onog iz Mitrosa? Secam se da su imali pre par meseci ovako nesto, samo ne znam da li je mij ili mia.
Рокет, хвала на појашњењу. Овај модел је посебно интересантан зато што има те коморе у телу, па због тога и питам за тон. А онај лик са форума још га је наџибрио са овим гибсоновским дугметима за потове и покривком тремола:

Свакако несвакидашњи дизајн, додуше и цена (око 2000$), мени никако не иде, када су већ ставили ове правоугаоне седефе на врату, да и први праг има то...

Свакако несвакидашњи дизајн, додуше и цена (око 2000$), мени никако не иде, када су већ ставили ове правоугаоне седефе на врату, да и први праг има то...
Viđao sam ovu gitaru pre na netu, meni se izuzetno dopada (pričam o izgledu jer je nisam imao u rukama
), obožavam gitare napravljene od lepog drveta, a ovaj "zebrano" to svakako jeste
.

- Rocket Roll
To ne znam iz prve ruke. Ameri često od Warmotha uzimaju tela za Stratove sa komorama i utisci su im uvek pozitivni, mada uvek završavaju sa "zvuči kao Strat" komentarima. Ja sam stekao utisak da takva tela uglavnom biraju stariji gitaristi, kojima je svaki gram težine bitan.eg303 wrote:Овај модел је посебно интересантан зато што има те коморе у телу, па због тога и питам за тон.
Вероватно се сви сећате овог Хамилтон Стратокастера што је свирао С.Р.В.:

Онај Фендер баш доста личи на њега...

i ovaj MIJ strat i Hamilton strat su kopije unikatnog strata koji je navodno napravljen po narudzbi ca '68-e. nije sigurno da li je taj stari strat orginal ili se neko zajebvao pa napravio ono cudno tijelo i na njega nabacio orginal fender dijelove iz tog perioda, ali japanci prave RI i stvari koje nisu nikad ni postojaleeg303 wrote:Вероватно се сви сећате овог Хамилтон Стратокастера што је свирао С.Р.В.:
...

Meni se ne svidja jedino ona "pepeljara",sve ostalo je super !eg303 wrote:Рокет, хвала на појашњењу. Овај модел је посебно интересантан зато што има те коморе у телу, па због тога и питам за тон. А онај лик са форума још га је наџибрио са овим гибсоновским дугметима за потове и покривком тремола:

- Rocket Roll
Čisto da za svaki slučaj spomenem, "pepeljara" se skida iz jednog poteza, čak nije ni zašrafljena.
Onda nemam zamerke,stvarno je lepa ova gitara (bez pepeljare)Rocket Roll wrote:Čisto da za svaki slučaj spomenem, "pepeljara" se skida iz jednog poteza, čak nije ni zašrafljena.