MARSHALL JCM 800 2203 realna cena?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
MARSHALL JCM 800 2203 realna cena?
POzz ljudi,
treba mi pomoc, zelim da prodam glavu JCM 800 2203. Interesuju me dve stvari:
Realna cena polovne glave potpuno ispravne
Realna cena po kojoj mogu prodati pojacalo u Srbiji.
Koliko sam provalio po sajtovima i stranim i domacim za to pojacalo mogu da trazim i 1000 evra, ali za koliko realno mogu da ga prodam? Ne zurim sa prodajom, pojacalo sam 2002. godine platio smesno malo, odsvirao preko 300 klupskih i festivalskih svirki za ovih 7 godina i promenio 2 seta lampi. Sada bi probao nesto drugo. Ovo je suvise ostro za moje potrebe i ukus. Koristim procesor Vox tone lab le i uzeo bi neku glavu lampasku sa pre svega dobrim klinom - ostalo vucem sa procesora.
Mozda bi cak i menjao glavu za glavu.
Unapred hvala!
treba mi pomoc, zelim da prodam glavu JCM 800 2203. Interesuju me dve stvari:
Realna cena polovne glave potpuno ispravne
Realna cena po kojoj mogu prodati pojacalo u Srbiji.
Koliko sam provalio po sajtovima i stranim i domacim za to pojacalo mogu da trazim i 1000 evra, ali za koliko realno mogu da ga prodam? Ne zurim sa prodajom, pojacalo sam 2002. godine platio smesno malo, odsvirao preko 300 klupskih i festivalskih svirki za ovih 7 godina i promenio 2 seta lampi. Sada bi probao nesto drugo. Ovo je suvise ostro za moje potrebe i ukus. Koristim procesor Vox tone lab le i uzeo bi neku glavu lampasku sa pre svega dobrim klinom - ostalo vucem sa procesora.
Mozda bi cak i menjao glavu za glavu.
Unapred hvala!
Re: MARSHALL JCM 800 2203 realna cena?
JCM 800 Half Stack sam sreo dva puta. Cena je bila 800 i 1000 eura za glavu i kutiju.
-
OK.
Kutija je jcm 800 B (pise bass series) medjutim unutra su celestion 12" 65 ice, koje danas kostaju duplo vise nego klasicne g12t75 i pre svega su klasicni gitarski zvucnici
Medjutim kutiju ne bih prodavao, stavio bi joj drugu glavu.
Hvala na informaciji.
Kutija je jcm 800 B (pise bass series) medjutim unutra su celestion 12" 65 ice, koje danas kostaju duplo vise nego klasicne g12t75 i pre svega su klasicni gitarski zvucnici
Medjutim kutiju ne bih prodavao, stavio bi joj drugu glavu.
Hvala na informaciji.
-
Da sam na tvom mestu, ne bi govorio ljudima da sam platio pojacalo smesno malo jer ce onda osetiti da imaju pravo da spuste ispod realne cene.
Upravo tako. Mada onda opet, nikad ne bih prodao nesto za vise (bar ne znatno, ako nista drugo) nego sto sam ja platio. Ja bih krenuo od toga koliko sam para dao za to nesto.nenadnenad wrote:Da sam na tvom mestu, ne bi govorio ljudima da sam platio pojacalo smesno malo jer ce onda osetiti da imaju pravo da spuste ispod realne cene.

Iz nekog razloga, kod nas se marshalli prodaju za velike pare. Jedan bassman (koji nije nista losije pojacalo, naprotiv) kosta oko 300e dok su jcm-ovi cesto 2, 3 puta skuplji...
Koliko kosta nov, uopste?
Danas veoma tesko ide prodaja za kes, mnogo dobrih a jeftinih stvari se dooosta dugo vrti po oglasima. To ne znaci da ce biti tvoj slucaj, ali mislim da ces pre zameniti za nesto sto je tebi potrebno, nego izvuci pare.
Srecno
Srecno

Istina je da ljudi malo precenjuju svoje Maršale, ali isto tako ti Maršali često ostaju po oglasima i više od godinu dana.
Sa druge strane, nije ista stvar kada neko prodaje JCM800 1959 ili 2203 i kada neko prodaje JCM800 2210. Isto tako postoji ogromna razlika između Bassman 1959 5F6-A i Bassman 135/70. Ako ništa drugo onda barem faktor poželjnosti i dostupnosti određuje tu razliku u ceni.
Sa druge strane, nije ista stvar kada neko prodaje JCM800 1959 ili 2203 i kada neko prodaje JCM800 2210. Isto tako postoji ogromna razlika između Bassman 1959 5F6-A i Bassman 135/70. Ako ništa drugo onda barem faktor poželjnosti i dostupnosti određuje tu razliku u ceni.
Mnogo, to je sada deo Maršalove Heritage serije.Funkomat wrote:Koliko kosta nov, uopste?
http://www.skymusic.rs/prodaja/gitare/g ... page3.htmlMarshall
JCM 800-2203 100W Valve Head
Gitarsko pojačalo - glava
149055 RSD
- mislim_stvarno
U jbt, videh ovu cenu, i zagrcnuh se jer sam pomislio da su dolari u pitanju, a tek posle videh da je RSD...
Samo jedno slovo deli od bankrotamislim_stvarno wrote:U jbt, videh ovu cenu, i zagrcnuh se jer sam pomislio da su dolari u pitanju, a tek posle videh da je RSD...

Skymusic mi uopste "nije" jasan?!?
Ako su oni kako kazu glavni zastupnici Marshall-a u Srbiji,
kako je moguce da Music Media Centar ima povoljnije cene i do 20% u odnosu na Sky?
Micro Stack je cak 40% jeftiniji u MMC-u nego u Sky-u.
Pljacka ili neobavestenost?
PS Reci ti lepo cenu malo vecu od one koju si platio, pa onda ako bude navalice organizuj licitaciju

kako je moguce da Music Media Centar ima povoljnije cene i do 20% u odnosu na Sky?
PS Reci ti lepo cenu malo vecu od one koju si platio, pa onda ako bude navalice organizuj licitaciju

Posto ovih 150 iljada dinara nije nista sto bi naskodilo budzetu.ssmc wrote:Samo jedno slovo deli od bankrotamislim_stvarno wrote:U jbt, videh ovu cenu, i zagrcnuh se jer sam pomislio da su dolari u pitanju, a tek posle videh da je RSD...

Funkomat wrote:Posto ovih 150 iljada dinara nije nista sto bi naskodilo budzetu.![]()

-
ma sve je to ok, ali mi opet niste rekli koliko da trazim samo zA glavu...
Da 1500 evra je nova.
Oce neko da mi da ENGL InVADer za ovu moju glavu?
Da 1500 evra je nova.
Cene su drugde skuplje jer skymusic ima vece marze u sopstvenoj maloprodaji, a daje pod povoljnim veleprodajnim uslovima drugim prodavcima. oni su velika firma mogu da dopuiste sebi vece cene.Markony wrote:Skymusic mi uopste "nije" jasan?!?
PS Reci ti lepo cenu malo vecu od one koju si platio, pa onda ako bude navalice organizuj licitaciju![]()
Oce neko da mi da ENGL InVADer za ovu moju glavu?