ovo je zlo!Nyarlathotep wrote:DrGreenThumbe, mozemo dodati i ovo....
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
i naopako!Duane wrote:ovo je zlo!Nyarlathotep wrote:DrGreenThumbe, mozemo dodati i ovo....

firebird/thunderbird

jel se i ovakva brada broji kao dio opreme

jel se i ovakva brada broji kao dio opreme

- Dersu Uzala
Naravno. Uvek pranje ruku posle male ili velike nuzde, pre i posle obroka. Elem, kad bi mogao da probas onaj jazzmaster/jag sto sam okacio sve bi ti bilo jasno. Ne postoji nikakav pickup niti gitara koja se ne da odraditi danas bolje. Ovaj tip ih radi bolje. A 8 puta jeftinije. Istina, ne stavlja kao majstor Viden 'Fender' logo na iste. Cek, jel tebe zanimaju kvalitetne gitare, ili te zanima logo? Doduse, to nije pitanje za tebe, vec za ove kolege koje 'ignorisu' post ali ipak odgovaraju na isti.Rocket Roll wrote:Ne moraš da tražiš naše odobrenje svaki put kad moraš u WC, ali kad se vratiš iz WCa klikni ovde: http://www.lollarguitars.com/jazzmaster ... tars.shtmlDersu Uzala wrote: Jazzmaster magneti? Odoh da se upiskim.
PS. prvo operi ruke pa se hvataj za miša.
Anyway. P-90 su Gibson pickups. Oridjidji. Zato me iritirao taj post na koji sam repartirao. Da, Fender je koristio Gibson magnete. Historijski.
Inace, ne postoji nista u istoriji elektrotehnike (i tehnike sire) sto su nekotj pravili bolje nego danas. Apsolutno nista. Znaci, ko tvrdi suprotno, lazov je. Ne neznalica, nego lazov. Laze vas iz koristi samo njemu znane.
-
ko ce da uveze mLadenove gitare i da garantuje za njih ? 

- Dersu Uzala
Evo ja. Ni iz dzepa ni u dzep.
Mada, aj nemo' se lozimo, ipak ste vi u tom fazonu da moraju devojcice to da aminuju.
Mladen je majka Mara, a da ne pricamo o ovim drugima.
Mada, aj nemo' se lozimo, ipak ste vi u tom fazonu da moraju devojcice to da aminuju.
Mladen je majka Mara, a da ne pricamo o ovim drugima.
- Dersu Uzala
Pa Mladen ce, za razliku od ovih ostalih gluposti. Ipak on to radi decenijama a ti se rodio juce....nenadnenad wrote:ko ce da uveze mLadenove gitare i da garantuje za njih ?
-
okej.
Koja je procedura? Kako se placa, koliko, dal ima neka kapara, koliko se ceka na gitaru, gde mogu da je pokupim itd? Kako da je odnesem na servis ako nesto ne valja pod mladenovom garancijom ?
Devojcice boli k za gitaru skroz...i za sviranje cesto.
Ja sam licno aminovao gitaru
Koja je procedura? Kako se placa, koliko, dal ima neka kapara, koliko se ceka na gitaru, gde mogu da je pokupim itd? Kako da je odnesem na servis ako nesto ne valja pod mladenovom garancijom ?

Devojcice boli k za gitaru skroz...i za sviranje cesto.

Ja sam licno aminovao gitaru

- rock action
ova Liquid je bas lepa.
- Rocket Roll
Ma, verujem ja da je to lepa gitara, da je dobra kupovina i da svakako svira za sve pare, ali ne zvuči kao Džezmaster. Fizika kaže da bi trebalo da zvuči najbliže hardtail Stratu.Dersu Uzala wrote:Elem, kad bi mogao da probas onaj jazzmaster/jag sto sam okacio sve bi ti bilo jasno.
Jesu, ali magneti na Džezmasteru nisu isti kao Gibsonovi P-90. Nisu čak ni međusobno zamenjivi, ako se ne varam.Dersu Uzala wrote:Anyway. P-90 su Gibson pickups. Oridjidji. Zato me iritirao taj post na koji sam repartirao.
- mislim_stvarno

listen to the sustain
but look at the size of that mofo 

- mislim_stvarno
to meni nije problem 

Ma vjeruj, isti zvuk mo'sh dobit' sa thunder/screamer varijantom za koje ti ne treba roudi