Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
E, kasete sam slucajno pomenuo, imam par dobrih kaseta, novije su, pa sam eto hteo da ih preslusam, posto ukljucih ovo cudo. Ne znam cime da obrisem ovu prasincinu, jer je malo tup zvuk, onako zagusen, pretpostavljam da je od toga. A sad ovo drugo glavno, jteo sam da dobijem bolju obradu zvuka, sad ne znam moze li se to postici ovim stubom. DA i kod mene dugmici zezaju, sve sam probao i sa kompa i kasetu i tjuner, ali opet levi zvucnik, s vremena na vreme malo prokrci, ne znam jel kondenzator neki ili ne dobija struju iz trafoa, ne znam u cemu je stvar, pa sam mislio ako neko ima semu za njega da mi posalje, pa ce cale da mi popravi, zna to, ali mu treba sema, jer je stub bas stvar, otvarali smo ga i videli da na motoru za kasete pise 20 Jun 1987. Sad ako neko moze da mi posalje semu ili ako zna nekog dobrog coveka koji bi utvrdio u cemu je stvar, da vidim da li se isplati poravljati ga ili ne... Hvala na odgovoruMrav wrote:imam slican takav pioneer stub. Ne znam tacno sta zelis da postignes, pominjes tu i neke kasete? sta ce ti to ako prikljucujes njega kao pojacivac zvuka sa kompa. elem, ja sam svoj prikljucivao cinc kablovima sa kompa. Ono sto je bilo problem, je da dugmici koji sluze za prebacivanje sa tuner-a na kasete i gramofon, znaju da zezaju, pa ako se ne pritisnu dobro, davali su mi u nekim slucajevima mono zvuk i krcanje, probaj par puta da prebacis sa recimo tuner-a na deck. proveri i ekvilajzere, mogu i oni na slican nacin da zezaju.
Toliko znam, valjda ce ti pomoci, poz.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests