Slazem se, fala bogu. Samo, svaka prica o tome "jel ti znas da sviras sve sto postoji na 6 zica?" debilna...eg303 wrote:pa su ga uvrštavali i još uvek ubrajaju u uticajne gitariste u rocku. Htedoh reći, ako imaš šta da kažeš nije bitan broj žica, ali ako je Ričardsu bila jedna višak, ne znači da tebi nije jedna manjak tj. bitno je da znaš da ti zbog nečeg fali ta jedna... Čista dijalektika...
Dal' da kupim 7-strings ili ne?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Dal' da kupim 7-strings ili ne?
Evo, kako basisti, malo po malo, prešli na 5 a prete sve više i sa ovim šestožičanim ćemanima, nema kraja, brate...mislim_stvarno wrote:Slazem se, fala bogu. Samo, svaka prica o tome "jel ti znas da sviras sve sto postoji na 6 zica?" debilna...eg303 wrote:pa su ga uvrštavali i još uvek ubrajaju u uticajne gitariste u rocku. Htedoh reći, ako imaš šta da kažeš nije bitan broj žica, ali ako je Ričardsu bila jedna višak, ne znači da tebi nije jedna manjak tj. bitno je da znaš da ti zbog nečeg fali ta jedna... Čista dijalektika...

mislim da je za sedmozicane gitare bitno kako drzis levu ruku.
ako mozes onako ,,testeraski (srederski)'' da palcem jedva dodirujes poledjinu vrata i da su ti prsti celom duzinom na prednjoj strani onda okej.
ako si naviknut na bluzersko oslanjanje na palac ili jos gore pritiskanje zica odozgo, mislim da bi bilo malo tesko.
i ne bi mogao sestu zicu da okines onako slobodno i sa merakom, da zvoni, a da ne dokacis sedmu .
Svejedno, nije mozda toliki problem ako imas velike sake,
ako mozes onako ,,testeraski (srederski)'' da palcem jedva dodirujes poledjinu vrata i da su ti prsti celom duzinom na prednjoj strani onda okej.
ako si naviknut na bluzersko oslanjanje na palac ili jos gore pritiskanje zica odozgo, mislim da bi bilo malo tesko.
i ne bi mogao sestu zicu da okines onako slobodno i sa merakom, da zvoni, a da ne dokacis sedmu .
Svejedno, nije mozda toliki problem ako imas velike sake,
Nije nikakav problem, navikne se covek na sve. Kupuj. 

slushaj stWarno mislim..pisacu W AWWWWWWWW kolko mi se oce jer mi je lakse,kucam brze , nisi me ignorisao,ali i nisi nazWao ... ali u tWojoj shupljoj ,glaWici jesam.BOli me bre znas sta.... Drugo,da ima neko pametan pa da je zakljuca oWako,pffffffffffff....drugo,to sto se praWis da si Weliki srbin,boli me *****,da si prawi srbin ,pitao bi se zasto praWilo na forumu nije da se pise cirilicom?... drkas mi se za tu neko WWWWWW AWWWWWWW AW AW! znas kako kuca laje? AW AW !
drkas se ko kad sam ti pobio sestru ,brate,nekog najblizeg....oWako,milsim stWarno,sta mogu ti kazem ,decko iskuliraj,idi kupi piW
o,polizi sladoled....
mozda jeste steve vai najveci smarac koji je ikad postojao sa svojim solazama ,ali njegove stvari su vanzemaljske! njegov 7string se ne razlikuje ama bas nista od njegove 6string cuvene sa onom ruckom...u zvuku NEMA RAZLIKE
....tako da ni jedan 7string ne gubi u nekim stvarimo,samo moze da dobije 
P.s. U znak tolerancije ,sta ti ja znam,bla bla,prema gospodinu mislim_stvarno ,ovaj ozbiljniji deo ovog komentara sam se potrudio da pisem kako dolikuje jednom SRBENDI

mozda jeste steve vai najveci smarac koji je ikad postojao sa svojim solazama ,ali njegove stvari su vanzemaljske! njegov 7string se ne razlikuje ama bas nista od njegove 6string cuvene sa onom ruckom...u zvuku NEMA RAZLIKE

P.s. U znak tolerancije ,sta ti ja znam,bla bla,prema gospodinu mislim_stvarno ,ovaj ozbiljniji deo ovog komentara sam se potrudio da pisem kako dolikuje jednom SRBENDI

mozda jeste steve vai najveci smarac koji je ikad postojao sa svojim solazama

Moje dosadasnje iskustvo kaze sledece:
W umesto V pisu:
1. Devojcice do 16 godina
2. Decaci do 14 godina
3. Feminizirani decaci
Tako da...

W umesto V pisu:
2. Decaci do 14 godina
3. Feminizirani decaci
Tako da...

Da nisi ti dobio onu novu vakcinu možda?janko_#3 wrote:slushaj stWarno mislim..pisacu W AWWWWWWWW kolko mi se oce jer mi je lakse,kucam brze , nisi me ignorisao,ali i nisi nazWao ... ali u tWojoj shupljoj ,glaWici jesam.BOli me bre znas sta.... Drugo,da ima neko pametan pa da je zakljuca oWako,pffffffffffff....drugo,to sto se praWis da si Weliki srbin,boli me *****,da si prawi srbin ,pitao bi se zasto praWilo na forumu nije da se pise cirilicom?... drkas mi se za tu neko WWWWWW AWWWWWWW AW AW! znas kako kuca laje? AW AW !drkas se ko kad sam ti pobio sestru ,brate,nekog najblizeg....oWako,milsim stWarno,sta mogu ti kazem ,decko iskuliraj,idi kupi piW
o,polizi sladoled....
![]()
![]()
![]()
![]()
mozda jeste steve vai najveci smarac koji je ikad postojao sa svojim solazama ,ali njegove stvari su vanzemaljske! njegov 7string se ne razlikuje ama bas nista od njegove 6string cuvene sa onom ruckom...u zvuku NEMA RAZLIKE....tako da ni jedan 7string ne gubi u nekim stvarimo,samo moze da dobije
P.s. U znak tolerancije ,sta ti ja znam,bla bla,prema gospodinu mislim_stvarno ,ovaj ozbiljniji deo ovog komentara sam se potrudio da pisem kako dolikuje jednom SRBENDI![]()

Stewe Wai 

- mislim_stvarno
To sam i ja primetio.cccira wrote:Moje dosadasnje iskustvo kaze sledece:
W umesto V pisu:
2. Decaci do 14 godina
3. Feminizirani decaci
Tako da...
![]()
Joj sto me lepo nasmejaSolomon wrote:Stewe Wai

m_stvarno, iskuliraj, vakcina je to

Wakcina je kriva za sve, a mozda je i zbog toga sto svira Washburna 

Очигледно не пратиш трендове. Када почнеш са учењем гитаре, кренеш само са једном жицом. Даљим напретком додајеш по жицу, ја сам стигао да треће.mislim_stvarno wrote: Samo, svaka prica o tome "jel ti znas da sviras sve sto postoji na 6 zica?" debilna...
Пошто janko_#3 размишља о куповини седможичане гитаре а каже ово:
janko_#3 wrote: ...mozda jeste steve vai najveci smarac koji je ikad postojao sa svojim solazama ...
ја му опраштам сва дупла в.
A vidi owde nema Wjanko_#3 wrote: mozda jeste steve vai najveci smarac koji je ikad postojao sa svojim solazama ,ali njegove stvari su vanzemaljske! njegov 7string se ne razlikuje ama bas nista od njegove 6string cuvene sa onom ruckom...u zvuku NEMA RAZLIKE....tako da ni jedan 7string ne gubi u nekim stvarimo,samo moze da dobije
P.s. U znak tolerancije ,sta ti ja znam,bla bla,prema gospodinu mislim_stvarno ,ovaj ozbiljniji deo ovog komentara sam se potrudio da pisem kako dolikuje jednom SRBENDI![]()

Popustila vakcina na tren....
eg303 wrote:Очигледно не пратиш трендове. Када почнеш са учењем гитаре, кренеш само са једном жицом. Даљим напретком додајеш по жицу, ја сам стигао да треће.mislim_stvarno wrote: Samo, svaka prica o tome "jel ti znas da sviras sve sto postoji na 6 zica?" debilna...
Пошто janko_#3 размишља о куповини седможичане гитаре а каже ово:janko_#3 wrote: ...mozda jeste steve vai najveci smarac koji je ikad postojao sa svojim solazama ...
ја му опраштам сва дупла в.
Dakle u skorije vreme očekujemo gitaru sa dva pa i tri wrata

Amen to that!cccira wrote:Moje dosadasnje iskustvo kaze sledece:
W umesto V pisu:
2. Decaci do 14 godina
3. Feminizirani decaci
Tako da...